Logset 5HP GT

Kevyt kuusipyöräinen harvesteri harvennuksiin

Product content

KEVYT KUUSIPYÖRÄINEN HARVESTERI HARVENNUKSIIN

Logset 5HP GT on Logsetin pienin harvesterimalli. Harvesterissa on 7,4 litran 6-sylinterinen moottori, jossa on 169 kW ja SCR teknologia. Kevyen rakenteen ja vahvan moottorin yhdistelmä tekee Logset 5HP GT harvesterista monipuolisen koneen, vaikka se onkin pääasiassa suunniteltu harvennuksiin. Harvesterin ohjaaminen on helppoa ja kone kääntyy vaivatta. Takana olevat 34 tuuman renkaat antavat mukavan tuen vaihteleviin maastoihin.

KOMPONENTIT TASAPAINOSSA

Tämän kuusipyöräisen harvesterin moottori, hydrauliikka ja mekaaniset osat ovat täydellisesti mitoitettuja koneen kokoluokkaan nähden. Logset 5HP GT onkin kompakti ja kapea paketti 22.5 tuuman eturenkaillaan. Pienemmän rengaskoon ansiosta Logset 5HP GT harvesteri on hieman kevyempi kuin Logset 6HP GT.

Logset 5HP GT harvesterissa on Meseran luotettava 221 H nosturi. Sen ulottumaksi voi valita joko 10 tai 11 metriä. Logset 5HP GT harvesteri suoriutuu mainiosti metsistä joissa on pieniä ja keskikokoisia puita.

Tähän harvesterimalliin sopivat Logsetin TH-sarjan harvesteripäät TH45, TH55 ja TH65. Kaikki TH-sarjan harvesteripäät ovat helposti ohjattavia ja niiden mittatarkkuus on erinomainen.

TALOUDELLINEN

Kuusisylinterisen AGCO Power dieselmoottorin ansiosta Logset 5HP GT on ehdottomasti taloudellisin vaihtoehto muihin saman kokoluokan harvesterihin nähden.  Onnistunut moottorikokoluokan valinta yhdistettynä oikeaan hydrauliikkamitoitukseen ja uusittuun Logset TOC-MD 2 ohjausjärjestelmään takaavat sen, ettei moottori ylikuormitu ja polttoaineen kulutus pysyy maltillisena.

 

Logset harvesterin pääominaisuudet

 

POLTTOAINE- JA HYDRAULIIKKA TANKIT

Polttoainetankkien tilavuus on yhteensä 600 litraa, mikä on paljon verrattuna muihin saman kokoluokan harvesterihin. Aikaa kuluu vähemmän tankkaamiseen ja kuljettaja pystyy huoletta pidentämään työpäivää. Polttoaine- ja hydrauliikkatankit voi kallistaa sivuun silloin kun hydrauliikka pumput tulee huoltaa.

OHJAAMO

Kuljettajalla on ohjaamosta erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Ohjaamon katolla oleva työvalosuoja suojaa sekä valoja, että kattoa. Uusi muotoilu alentaa koneen kuljetuskorkeutta ja antaa ohjaamolle kauniin pyöreän profiilin. Ohjaamon äänieristys parantaa huomattavasti kuljettajan ajomukavuutta.

TOC-MD 2 -OHJAUSJÄRJESTELMÄ

Logsetin kehittämän TOC-MD 2 -ohjausjärjestelmän avulla kuljettaja maksimoi koneen tuottavuuden. Ohjelma on helppokäyttöinen ja siinä navigointi sujuu mutkattomasti. Teknologiaa on kehitetty ja testattu vuosien ajan. Esimerkiksi mukautuva syöttö ja sekvenssiajo ovat ominaisuuksia, jotka helpottavat kuljettajan työskentelyä ja tekevät koneesta tehokkaamman.

NOSTURI

Luotettavassa Mesera 221 H nosturissa on optimaalinen geometria ja valittavissa 10 tai 11 metrin ulottuvuus. Nosturin ohjaaminen käy nopeasti ja tarkasti.

MOOTTORI

AGCO Power moottorit ovat markkinoiden polttoainetehokkaimpia. Niissä on SCR teknologiaa ja ne tarjoavat korkean vääntömomentin hitaassakin moottorivauhdissa. Logset 5HP GT harvesterissa on 7.4-litran LFTN 169 kW (230 hv) AGCO moottori.

VOIMANSIIRTO

Etutelit lisäävät Logset 5HP GT harvesterin vakautta.

HYDRAULIIKKA

Hydrauliikan kapasiteetti on optimoitu tälle konemallille korkean tuottavuuden ja paremman polttoainetehokkuuden saavuttamiseksi. Oikea tasapaino johtaa parhaaseen tuottavuustasoon.

HARVESTERIPÄÄ

Logset TH-sarjan harvesteripäät ovat avainasemassa korkeamman tuottavuuden saavuttamiseksi. Logset 5HP GT harvesteriin voi asentaa yhden seuraavista harvesteripäistä: TH45, TH55 ja TH65.

Tekniset tiedot

Mitat

 
Omapaino alkaen, kg17 000 

Moottori

 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheStage V
Teho, kW169 kW/1850 rpm (230 hp)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm1 000
Polttoainesäiliö, l600
DEF, l40

Voimansiirto

 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN135 
Vaihteet2 vaihdetta

Hydraulijärjestelmä

 
Tuotto 1 000 rpm, l/min190
Hydrauliöljysäiliö, l240 

Ohjaamo

 
OhjausjärjestelmäTOC 2
MittalaiteTOC-MD 2
Akkujännite24 V

Renkaat

 
Etu600/50-22.5; 710/40-22.5
Taka600/65-34; 700/55-34

Nosturi

 
Nosturivaihtoehdot220H
Ulottuma, m8.3/10/11
Nostomomentti, kNm188 

Harvesteripää

 
MallivaihtoehdotTH45, TH55, TH65

Lisävarusteet

 
Lisätietoja jälleenmyyjältä 
Kuvat
Logset 5HP GT studiokuva

Mallit