Logset 6HP GTE

Keskiraskas kahdeksanpyöräinen harvesteri rinteisiin ja pehmeille maille

Product content

Keskiraskas kahdeksanpyöräinen harvesteri rinteisiin ja pehmeille maille

 

Logset 6HP GTE on keskikokoinen ja vakaa harvesteri. Kone on nopea, ketterä ja voimakas. Se soveltuukin lähes kaikenlaisiin hakkuisiin – aina ensiharvennuksilta päätehakkuisiin.

KOMPONENTIT TASAPAINOSSA

11-metrin ulottuvuuteen yltävän Mesera L221V -nosturin ansiosta 6HP GTE toimii sujuvasti kaikentyyppisillä kohteilla. Koneen moottorin, hydrauliikan ja mekaanisten osien mitoitus on täydellinen, mikä tekee Logsetin  6HP GTE-mallista optimaalisen verrattuna muihin tämän kokoluokan harvestereihin.

Logset 6HP GTE voidaan toimittaa joko TH45, TH55 tai TH65 harvesteripäällä. Kaikki nämä harvesteripäävaihtoehdot ovat helppokäyttöisiä, nopeita ja tarkkoja.

PAREMPI SUORITUSKYKY KAHDEKSALLA PYÖRÄLLÄ

Logset 6HP GTE on vakaa ja tuo ajomukavuuden ja tuottavuuden aivan uudelle tasolle. Kahdeksan pyörää parantavat koneen suorituskykyä kaikissa maastoissa: ne tuovat vetovoimaa ja vakautta jyrkissä rinteissä ja kantavuutta pehmeässä maastossa.

TALOUDELLISUUTTA

6-sylinterisessä 7,4 litran dieselmoottorissa on tarpeeksi voimaa ja vääntöä. 190 cm3 hydraulipumppu takaa nosturin ja harvesteripään väsymättömän työskentelyn. Moottori, hydrauliikka ja uusi TOC-MD 2 ohjausjärjestelmä vähentävät yhdessä moottorin kuormitusta. Kuljettajalle tämä näkyy selvästi alentuneena polttoaineenkulutuksena.

 

Kahdeksanrenkaisen Logset-harvesterin vahvuudet

POLTTOAINE- JA HYDRAULITANKIT

Isomman polttoainetankin ansiosta kuljettajan aikaa kuluu vähemmän tankkaamiseen ja hän voi huoletta pidentää työpäivää. Polttoainetankin tilavuus on 500 litraa. Myös hydraulitankin tilavuutta on kasvatettu. Hydraulipumppuja huollettaessa, tankit voi kallistaa sivuun.

OHJAAMO

Kuljettajalla on ohjaamosta erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Ohjaamon katolla oleva työvalosuoja suojaa sekä valoja että kattoa. Uusi muotoilu alentaa koneen kuljetuskorkeutta ja antaa ohjaamolle kauniin pyöreän profiilin. Ohjaamon äänieristys parantaa huomattavasti kuljettajan ajomukavuutta.

TOC-MD 2 -OHJAUSJÄRJESTELMÄ

Logsetin kehittämän TOC-MD 2 -ohjausjärjestelmän avulla kuljettaja maksimoi koneen tuottavuuden. Ohjelma on helppokäyttöinen ja siinä navigointi sujuu mutkattomasti. Teknologiaa on kehitetty ja testattu vuosien ajan. Esimerkiksi mukautuva syöttö ja katkaisuikkuna ovat ominaisuuksia, jotka helpottavat kuljettajan työskentelyä ja tekevät koneesta tehokkaamman.

NOSTURI

Meseran 221-nosturissa on optimaalinen geometria. Harvesterin ainutlaatuisen vakauden ansiosta kuski pystyy hyödyntämään nosturin voiman koko nosturin ulottuvuusalueella. Nosturin liikkeet ovat nopeita, ketteriä ja luotettavia.

MOOTTORI

Voimakkaissa AGCO Power-moottoreissa on SCR-teknologia, joka tarjoaa vahvaa vääntöä myös hitaassa vauhdissa. Moottorit ovat kokoluokassaan ehdottomasti polttoainetaloudellisin vaihtoehto.

VOIMANSIIRTO

Koneen takarunko tekee harvesterista erittäin vakaan, joten koneella on tasaista työskennellä.

HYDRAULIIKKA

Logset 6HP GTE tarjoaa 285 l/min kun koneen kierrosnopeus on 1 500 rpm. Virtaus on juuri oikein mitoitettu, joten kone on tuottava mutta samalla polttoainetaloudellinen. Oikea tasapaino antaa parhaan lopputuloksen.

HARVESTERIPÄÄ

Logsetin TH-harvesteripää on avain korkeaan tuottavuuteen. 6HP GTE -harvesteriin voi asentaa TH45, TH55 tai TH65 -harvesteripään.

Tekniset tiedot

Mitat

 
Omapaino alkaen, kg21 000 

Moottori

 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheStage V
Teho, kW190 kW/1850 rpm (258 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm1 130 
Polttoainesäiliö, l500
DEF, l40 

Voimansiirto

 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN169 
Vaihteet2 vaihdetta

Hydraulijärjestelmä

 
Tuotto 1 000 rpm, l/min190
Hydrauliöljysäiliö, l400 

Ohjaamo

 
OhjausjärjestelmäTOC 2
MittalaiteTOC-MD 2
Akkujännite24 V

Renkaat

 
Etu600/55-26.5; 710/45-26.6
Taka600/55-26.5; 710/45-26.6

Nosturi

 
Nosturivaihtoehdot221H
Ulottuma, m8.3/10/11 
Nostomomentti, kNm188 

Harvesteripää

 
MallivaihtoehdotTH45, TH55, TH65

Lisävarusteet

 
Pyydä lisätietoja Logset myyjältäsi.  
Kuvat
Cabin with eye-pleasing, round profile
Eight wheels make the machine very stable.
Logset 6HP GTE studiokuva
Logset 6HP GTE Latviassa.

Mallit