Logset 8H GT

Ketterä kuusipyöräinen harvesteri

Product content

KETTERÄ KUUSIPYÖRÄINEN HARVESTERI

Logset 8H GT on ketterä ja voimakas harvesteri, joka kääntyy todella helposti. Konemalli on hieman lyhyempi ja kevyempi kuin kahdeksanpyöräinen Logset 8H GTE. Logset 8H GT sopii yhtälailla harvennuksiin, mutta se on suunniteltu keskisuurille ja suurille päätehakkuille. Tällä harvesterimallilla on polttoainetehokkaan ja tuotteliaan koneen vankka maine. 7,4 litran AGCO Power moottorista lähtee 214 kW (291 hv), joka yhdistettynä Mesera M240H nosturiin tekee Logset 8H GT:stä täydellisen koneen haastavillekin hakkuille.

KOMPONENTIT TASAPAINOSSA

Tämän kuusipyöräisen harvesterin 7,4 litran 214 kW (291 hv) moottori, hydrauliikka ja mekaaniset osat ovat täydellisesti mitoitettuja koneen kokoluokkaan nähden.

Logset 8H GT harvesterissa on Meseran luotettava M240H nosturi. Nosturin voi valita 10,3 tai 11,1 metrin ulottuvuudella. Logset 8H GT harvesteri suoriutuu mainiosti metsistä joissa on pienen, keskikoon ja suuren halkaisijamitan omaavia puita.

Tähän harvesterimalliin sopivat Logsetin TH-sarjan harvesteripäät TH65 ja TH75. Kaikki TH-sarjan harvesteripäät ovat helposti ohjattavia ja niiden mittatarkkuus on erinomainen.

TALOUDELLINEN

AGCO dieselmoottorin ansiosta Logset 8H GT on ehdottomasti taloudellisin vaihtoehto muihin saman kokoluokan harvesterihin nähden. Onnistunut moottorikokoluokan valinta yhdistettynä oikeaan hydraulimitoitukseen ja uusittuun Logset TOC-MD 2 ohjausjärjestelmään takaavat sen, ettei moottori ylikuormitu ja polttoaineen kulutus pysyy koko ajan maltillisena.

 

Logset harvesterin kahdeksan etua

 

POLTTOAINE- JA HYDRAULIIKKA TANKIT

Polttoainetankin tilavuus on yhteensä 600 litraa, mikä on paljon verrattuna muihin saman kokoluokan harvesterihin. Aikaa kuluu vähemmän tankkaamiseen ja kuljettaja pystyy huoletta pidentämään työpäivää. Polttoaine- ja hydrauliikkatankit voi kallistaa sivuun silloin kun hydrauliikka pumput tulee huoltaa.

OHJAAMO

Kuljettajalla on ohjaamosta erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Ohjaamon katolla oleva työvalosuoja suojaa sekä valoja, että kattoa. Uusi muotoilu alentaa koneen kuljetuskorkeutta ja antaa ohjaamolle kauniin pyöreän profiilin. Ohjaamon äänieristys parantaa huomattavasti kuljettajan ajomukavuutta.

TOC-MD 2 -OHJAUSJÄRJESTELMÄ

Logsetin kehittämän TOC-MD 2 -ohjausjärjestelmän avulla kuljettaja maksimoi koneen tuottavuuden. Ohjelma on helppokäyttöinen ja siinä navigointi sujuu mutkattomasti. Teknologiaa on kehitetty ja testattu vuosien ajan. Esimerkiksi mukautuva syöttö ja sekvenssiajo ovat ominaisuuksia, jotka helpottavat kuljettajan työskentelyä ja tekevät koneesta tehokkaamman.

NOSTURI

Vahvassa Mesera M240H paralleelinosturissa on optimaalinen geometria. Harvesterin ainutlaatuisen vakauden ansiosta kuljettaja pystyy hyödyntämään nosturin voimaa koko 10.3 tai 11.1 metrin ulottuvuusalueella. Nosturin ohjaaminen käy nopeasti ja tarkasti.

MOOTTORI

AGCO moottorit ovat markkinoiden polttoainetehokkaimpia. Niissä on SCR teknologiaa ja ne tarjoavat korkean vääntömomentin hitaassakin moottorivauhdissa. Logset 8H GT harvesterissa on 7,4 litran AGCO moottori (214 kW). Tämä moottorimalli tarjoaa riittävän pumppauskyvyn sekä nosturille, että hakkuulaitteelle joko yhdellä 210 cc työpumpulla tai kahdella työpumpulla, jotka ovat 190 cc ja 140 cc.

VOIMANSIIRTO

Etutelit lisäävät Logset 8H GT harvesterin vakautta.

HYDRAULIIKKA

Logset 8H GT harvesterin hydrauliikan kapasiteetti on optimoitu tälle konemallille korkean tuottavuuden ja paremman polttoainetehokkuuden saavuttamiseksi. Oikea tasapaino johtaa parhaaseen tuottavuustasoon.

HARVESTERIPÄÄ

Logset TH-sarjan harvesteripäät ovat avainasemassa korkeamman tuottavuuden saavuttamiseksi. Logset 8H GT harvesteriin voi asentaa yhden seuraavista harvesteripäistä: TH55, TH65 ja TH75.

Tekniset tiedot

Mitat

 
Omapaino alkaen, kg 19 000 

Moottori

 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheStage V
Teho, kW214 kW/1850 rpm (291 hv)
Vääntömomentti, Nm1 280
Polttoainesäiliö, l600
DEF, l40

Voimansiirto

 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN169
Vaihteet2 vaihdetta

Hydraulijärjestelmä

 
Tuotto 1 000 rpm, l/min

standardi: 210
vaihtoehto: 190 + 140 

Hydrauliöljysäiliö, l240

Ohjaamo

 
OhjausjärjestelmäTOC 2
MittalaiteTOC-MD 2
Akkujännite24 V
LisävarusteKääntyvä ja kaikkiin suuntiin vakaava ohjaamo.

Renkaat

 
Etu600/55-26.5; 710/45-26.5
Taka600/65-34; 700/55-34

Nosturi

 
NosturivaihtoehdotM240H
Ulottuma, m10.3 
Nostomomentti, kNm240 

Harvesteripää

 
MallivaihtoehdotTH55, TH65, TH75

Lisävarusteet

 
Pyydä lisätietoja Logset myyjältäsi.  
Kuvat
Logset 8H GT studiokuva
Logset 8H GT Suomessa.

Mallit