Logset 8H GTE

Vakaa ja vahva harvesteri vaihtelevaan maastoon

Product content

Vakaa ja vahva harvesteri vaihtelevaan maastoon

KOMPONENTIT TASAPAINOSSA

Logset 8H GTE harvesteri suoriutuu helposti niin suurista kuin pienistäkin puista sekä vaihtelevista maastoista. Koneen moottori, hydrauliikka ja mekaaniset osat ovat täydellisesti mitoitetut toisiinsa, minkä vuoksi Logsetin harvesteri onkin optimaalinen valinta muihin saman kokoluokan harvesterihin nähden. Logset 8H GTE harvesteri toimitetaan yleensä Mesera 241H nosturilla (optiona Mesera 221H nosturi), jolla on 10,3 tai 11,1 metrin ulottuvuus.

8H GTE harvesteriin sopivat Logsetin harvesteripäät TH55, TH65 ja TH75. Helppo ja tarkka työskentely on ollut avainasemassa niiden suunnittelutyössä, ja harvesteripäiden ohjaus onkin erittäin sujuvaa ja mittatarkkuus erinomainen.

HUIPPULUOKAN SUORITUSKYKY KAHDEKSALLA RENKAALLA

Logset 8H GTE on vakaa ja vahva kone. Sen kahdeksan pyörää vievät kuljettajamukavuuden uudelle tasolle ja tuovat erinomaisen suorituskyvyn vaihelevissa maastoissa. Logset 8H GTE tarjoaa vetovoimaa ja vakautta jyrkkiin rinteisiin, sekä varmuutta pehmeille maille. 

TALOUDELLINEN

Polttoainetehokkaan 7,4 litran ja kuuden sylinterin AGCO Power moottorin avulla Logset 8H GTE:n voima riittää yhden tai kahden hydraulisen työpumpun puskemiseen. Onnistunut moottorikokoluokan valinta yhdistettynä oikeaan hydrauliikkamitoitukseen ja uusittuun Logset TOC-MD 2 ohjausjärjestelmään takaavat sen, ettei moottori ylikuormitu ja polttoaineen kulutus pysyy maltillisena.

 

Kahdeksanrenkaisen Logset-harvesterin vahvuudet

POLTTOAINE- JA HYDRAULIIKKA TANKIT

Polttoainetankkien tilavuus on yhteensä 535 litraa. Niiden kokoa on suurennettu, jotta aikaa kuluisi vähemmän tankkaamiseen ja kuljettaja pystyy huoletta pidentämään työpäivää. Myös hydrauliikka tankin tilavuutta on kasvatettu. Tankit voi kallistaa sivuun silloin kun hydrauliikka pumput tulee huoltaa.

OHJAAMO

Kuljettajalla on ohjaamosta erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Ohjaamon katolla oleva työvalosuoja suojaa sekä valoja, että kattoa. Uusi muotoilu alentaa koneen kuljetuskorkeutta ja antaa ohjaamolle kauniin pyöreän profiilin. Ohjaamon äänieristys parantaa huomattavasti kuljettajan ajomukavuutta.

TOC-MD 2 -OHJAUSJÄRJESTELMÄ

Logsetin kehittämän TOC-MD 2 -ohjausjärjestelmän avulla kuljettaja maksimoi koneen tuottavuuden. Ohjelma on helppokäyttöinen ja siinä navigointi sujuu mutkattomasti. Teknologiaa on kehitetty ja testattu vuosien ajan. Esimerkiksi mukautuva syöttö ja sekvenssiajo ovat ominaisuuksia, jotka helpottavat kuljettajan työskentelyä ja tekevät koneesta tehokkaamman.

NOSTURI

Vahvassa Mesera 241H paralleelinosturissa on optimaalinen geometria. Harvesterin ainutlaatuisen vakauden ansiosta kuljettaja pystyy hyödyntämään nosturin voimaa koko 10,3 tai 11,1 metrin ulottuvuusalueella. Nosturin ohjaaminen käy nopeasti ja tarkasti.

MOOTTORI

AGCO Power moottorista lähtee 214 kW (291 hv) ja se toimii SCR teknologialla. AGCO moottorit ovat markkinoiden polttoainetehokkaimpia ja ne tarjoavat korkean vääntömomentin hitaassakin moottorivauhdissa.

VOIMANSIIRTO

Koneen takatelin ansiosta harvesteri on erittäin vakaa jyrkissä ja vaativissa olosuhteissa. Isot 26.5 tuumaiset renkaat kasvattavat koneen maavaraa, joka vuorostaan lisää koneen vakautta. Sana ajomukavuus sai juuri uuden merkityksen!

HYDRAULIIKKA

Logset 8H GTE harvesterin hydrauliikan kapasiteetti on optimoitu tälle konemallille korkean tuottavuuden ja paremman polttoainetehokkuuden saavuttamiseksi. Oikea tasapaino johtaa parhaaseen tuottavuustasoon.

HARVESTERIPÄÄ

Logsetin TH harvesteripää on avainasia korkean tuottavuuden saavuttamiseksi. TH-sarjasta löytyy useampi harvesteripäämalli, joka sopii Logset 8H GTE harvesteriin: TH55, TH65 and TH75. Harvesteripää toimii saumattomasti harvesterin kanssa, minkä kuljettaja huomaa viimeistään tuottavuuden kasvun kautta.

Tekniset tiedot

Mitat

 
Omapaino alkaen, kg22 000 

Moottori

 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheStage V
Teho, kW214 kW/1850 rpm (291 hv) 
Vääntömomentti, Nm1 280
Polttoainesäiliö, l535
DEF, l40 

Voimansiirto

 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN190
Vaihteet2 vaihdetta

Hydraulijärjestelmä

 
Tuotto 1 000 rpm, l/min

standardi: 210
vaihtoehto: 140 + 190

Hydrauliöljysäiliö, l400

Ohjaamo

 
OhjausjärjestelmäTOC 2
MittalaiteTOC-MD 2
Akkujännite24 V
LisävarusteKääntyvä ja kaikkiin suuntiin vakaava ohjaamo.

Renkaat

 
Etu600/55-26.5; 710/45-26.5
Taka600/55-26.5; 710/45-26.5

Nosturi

 
Nosturivaihtoehdot241H, 221H
Ulottuma, m10.3/11.1 (34/36 ft)
Nostomomentti, kNm240 (177 020 ft lb)

Harvesteripäät

 
MallivaihtoehdotTH55, TH65, TH75

Lisävarusteet

 
Pyydä lisätietoja Logset myyjältäsi. 
Kuvat
Logset 8H GTE studiokuva
Logset 8H GTE Iso-Britanniassa.
Logset 8H GTE harvesteri esiintyi työnäytöksessä Hollolassa syyskuussa 2019. Kuljettaja Ilari Märkjärvi.
Videos

Mallit