Logset 8H GTE Hybrid

Tehokas harvesteri joka nostaa tuotannon uudelle tasolle

Product content

TEHOKAS HARVESTERI JOKA NOSTAA TUOTANNON UUDELLE TASOLLE

 

Logset 8H GTE Hybrid on tehokas keskikokoinen harvesteri, joka ei hidasta paineen alla. Hybridijärjestelmä tarjoaa 104 kW (142 hv) lisävoimaa, joten harvesterin dieselmoottori käy tasaisesti silloinkin kun kone kaataa ja työstää isoja puita. Harvesteri suoriutuu helposti monesta tehtävästä yhtä aikaa, säilyttäen dieselmoottorin kuormituksen tasaisena.

 

Hybridiharvesterin ulkomitat ovat samat kuin tavallisessa Logset 8H GTE harvesterissa. Jos etsit kompaktia ja vaikuttavaa harvesteria, olet löytänyt etsimäsi Logset 8H GTE Hybrid-koneesta!

 

MIKSI HYBRIDITEKNOLOGIAA?

TEHOKAS

Hybriditeknologia on integroitu harvesterin dieselmoottoriin ja tarjoaa 45 % enemmän voimaa ja 39 % lisävääntöä. Hybriditeknologian ansiosta kone on todella tehokas vaikka dieselmoottorin kokoa ei ole suurennettu.

TALOUDELLINEN

Kaikki hybridiharvesterin kuormahuiput kompensoiva sähkömoottori antaa lisävoimaa koneelle silloin kun työkuorma sitä vaatii. Harvesterin polttoaineenkulutus laskee selvästi kun dieselmoottori käy tasaisesti koko ajan. Polttoaineen säästö voi olla jopa 25 %, minkä vuoksi hybridiharvesterin työkustannukset ovat edullisemmat kuin tavallisella harvesterilla. Hybridiharvesteri pysyy suorituskykyisessä työtahdissaan isojenkin puiden kanssa, mikä kasvattaa koneen tuottavuutta.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Jokaista puusta valmistettua tuotetta edeltää puunkorjuu. Tämän vuoksi harvestereiden jättämää hiilijalanjälkeä tulisi pienentää. Ainoana hybridiharvesterin valmistajana Logset on selkeä edelläkävijä kestävässä puunkorjuussa. Tarjoamme ratkaisuja puutavaran talteenottoon kestävällä tavalla laskematta harvestereiden tuottavuutta.

Hybriditeknologia alentaa merkittävästi polttoainekustannuksia ja päästöjä tehtyä kuutiota kohden. Tästä hyötyy sekä harvesterin omistaja että ympäristö.

 

Yhdistetyn voiman kahdeksan valttia

 

1. HYBRIDIJÄRJESTELMÄ

Sähkömoottori tarjoaa reilusti voimaa ja vääntöä AGCO Power 74 LFTN dieselmoottorille. Hybridi vastaa välittömästi muuttuvaan kuormatilanteeseen, mikä parantaa koneen tuottavuutta. Kone täyttää unelmasi, sillä siinä on tarpeeksi voimaa mutta maltillinen polttoaineenkulutus.

 

2. OHJAAMO

Kuljettajalla on ohjaamosta erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Ohjaamon katolla oleva työvalosuoja suojaa sekä valoja että kattoa. Uusi muotoilu alentaa koneen kuljetuskorkeutta ja antaa ohjaamolle kauniin pyöreän profiilin. Ohjaamon äänieristys parantaa huomattavasti kuljettajan ajomukavuutta.

 

3. LOGSET TOC-MD 2

Logsetin kehittämän TOC-MD 2 -ohjausjärjestelmän avulla kuljettaja maksimoi koneen tuottavuuden. Ohjelma on helppokäyttöinen ja siinä navigointi sujuu mutkattomasti. Teknologiaa on kehitetty ja testattu vuosien ajan. Esimerkiksi mittaanhaun opettelu ja katkaisuikkuna ovat ominaisuuksia, jotka helpottavat kuljettajan työskentelyä ja tekevät koneesta tehokkaamman.

 

4. NOSTURI

Vahvassa Mesera 240H paralleelinosturissa on optimaalinen geometria. Vakaan koneen ansiosta kuljettaja pystyy hyödyntämään nosturin koko 11-metrin ulottuvuuden. Nosturin ohjaus on nopea ja tarkka.

 

5. MOOTTORI

Tehokas AGCO Power mottoori SCR-teknologialla tarjoaa paljon vääntöä matalilla kierroksilla, mikä tekee moottorista markkinoiden polttoainetehokkaimman.

 

6. VOIMANSIIRTO

Ohjausjärjestelmä TOC 2 optimoi voimansiirtoa. Luotettavat NAF-telit edessä ja takana, sekä tukeva hydraulisylintereillä toimiva runkolukko takaavat, että kone on vakaa. Lisävarusteena saatavilla hydraulisesti tasapainottavat etutelit tai mekaanisesti tasapainottavat telit eteen ja taakse.  

 

7. HYDRAULIIKKA

Logset 8H GTE Hybrid harvesteri antaa jopa 585 l/min kun kierrosnopeus on 1 500 rpm. Hydrauliikan kapasiteetti on optimoitu konemallille korkean tuottavuuden ja paremman polttoainetehokkuuden saavuttamiseksi. Oikea tasapaino johtaa parhaaseen lopputulokseen.

 

8. HARVESTERIPÄÄ

Logsetin TH harvesteripää on avainasia korkean tuottavuuden saavuttamiseksi. TH-sarjasta löytyy useampi malli, joka sopii Logset 8H GTE Hybrid harvesteriin: TH55, TH65 ja TH75. Harvesteripää toimii saumattomasti harvesterin kanssa, minkä kuljettaja huomaa viimeistään tuottavuuden kasvun kautta.

Tekniset tiedot

Mitat

 
Omapaino alkaen, kg23 000 

Hybridijärjestelmä, dieselmoottori + sähkömoottori

 
Max. teho 1850 rpm, kW311 
Max. vääntömomentti 1500 rpm, Nm1 780 

Moottori

 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheEU Stage V / EPA Tier 4F
Teho 1850 rpm, kW214 
Vääntömomentti, Nm1280 
Polttoainesäiliö, l400 
DEF-säiliö, l40 

SÄHKÖMOOTTORI

 
Max. teho 2000 rpm, kW104 (142 hv)
Max. vääntömomentti 0-2000 rpm, Nm500

VOIMANSIIRTO

 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN190
Vaihteisto2 vaihdetta

HYDRAULIJÄRJESTELMÄ

 
Tuotto 1 000 rpm, l/min210 + 180 (55+47 US gal)
Hydrauliöljysäiliö, l240 (63 US gal)

OHJAAMO

 
OhjausjärjestelmäTOC 2
MittalaiteTOC-MD 2
Akkujännite24 V
LisävarusteKääntyvä ja kaikkiin suuntiin vakaava ohjaamo

RENKAAT

 
Eturenkaat600/55-26.5; 710/45-26.5
Takarenkaat600/55-26.5; 710/45-26.5

NOSTURI

 
Nosturivaihtoehdot240H
Ulottuma, m10,3/11 
Nostomomentti, kNm240 

HARVESTERIPÄÄ

 
MallivaihtoehdotTH55, TH65, TH75

LISÄVARUSTEET

 
Pyydä lisätietoja Logset myyjältäsi. 
Kuvat
Logset 8H GTE HYBRID
Logset 8H GTE HYBRID Suomessa #1
Logset 8H GTE HYBRID Suomessa #2
Logset 8H GTE Hybrid työnäytös Ruotsissa maaliskuun alussa 2020.
Logset 8H GTE HYBRID Suomessa #3
Logset 8H GTE HYBRID_Mitat
Videos

Mallit