Helppo huollettavuus ja kattava käyttökoulutus Logset-koneiden etuna

Yritykselläni on viisi traktoria, yksi kaivinkone, jossa on Vicort harvesteripää, ja kaksi tukkirekkaa. Uskon, että uudella kuormatraktorilla voimme työskennellä tehokkaammin ja hankalammissa maastoissa.

Luis Carlos Tavares

 
 

Faktat

KUKA: Luis Carlos Tavares
AMMATTI JA KOTIKAUPUNKI: yrittäjä Portugali 
KONE: Logset 5F GT
MOOTTORI: Agco Power 49 AWF
TEHO: 127 (170 hp)
NOSTURI: Mesera 71, ulottuma 7.2 / 8.5 / 10 metriä
KUORMANKANTOKYKY: 12 000 kg

Kompakti ja näppärä vaikeaan maastoon

 - Yritykselläni on viisi traktoria, yksi kaivinkone, jossa on Vicort harvesteripää, ja kaksi tukkirekkaa. Yrityksessä on 13 työntekijää. Yleensä teemme hakkuutyömaat kaivinkoneella ja vaikeimmissa paikoissa mies auttaa moottorisahan kanssa. Tämän jälkeen tukit tuodaan metsästä traktorin ja peräkärryn yhdistelmällä, josta tukit lastataan suoraan tukkirekkaan. Uskon, että uudella kuormatraktorilla voimme työskennellä tehokkaammin ja hankalammissa maastoissa, Tavares selostaa.

Hän perusti yrityksensä Luis Carlos Tavares, Unipessoal Lda vuonna 2005 ja yritys on pitkään ollut Auto Henrique Braz & Filhosin asiakkaana. Neljä vuotta sitten, kun Auto Henrique Braz & Filhos ryhtyi Logset jälleenmyyjäksi, Tavares tutustui Logset-metsäkoneisiin. Nyt traktorin ja peräkärryn yhdistelmän vaihtaminen Logset-kuormatraktoriin tuntui luontevalta askeleelta ja Tavares suosittelee ratkaisua muillekin. 

 

Mukava ohjaamo

 Kun työpäivä päättyy, kuljettaja Pereira on yhtä hymyä. Tästä lähtien hän saa työskennellä upouudella kuormatraktorilla.

 - Tekinen koulutus oli asianmukainen ja minulle jäi hyvä fiilis. Yllätyin eniten siitä, kuinka mukava tuo ohjaamo on. Sen ansiosta pystyn varmasti ajamaan enemmän. Kuormatraktori tuntuu myös tukevalta. Viikon päästä ajan sitä jo kuin ammattilainen, kuormatraktorin tuleva kuljettaja Simão Pereira nauraa.

 

Tutustu Logset 5F GT -kuormatraktoriin tästä

Kattava käyttökoulutus

Kattava käyttökoulutus alkaa heti, kun Logset-kuormatraktori saadaan lavetilta alas. Koulutuksesta vastaavat Joonas Saloniemi Logsetin teknisestä tuesta sekä Figueiredo joka on ollut Auto Henrique Braz & Filhosilla töissä yhtiön perustamisvuodesta 1989 lähtien. Koulutuksen aikana kuljettaja Pereira oppii säätämään itselleen oikeat nosturiasetukset, mistä koneen eri osat löytyvät ja miten osiin pääsee turvallisesti käsiksi.

Kun Pereira ohjaa kuormatraktorin palaneiden eukalyptuspuiden välistä, hänen seuranaan kuormatraktorin ohjaamossa on kolme muutakin miestä. Onneksi ohjaamo on tilava, ja kaikki miehet mahtuvat hienosti mukaan. Pereira täyttää kuormatilan suhteellisen nopeasti ja hymyilee tyytyväisenä. 

 - Olen tottunut ajamaan sauvaohjaimilla traktorissa, joten luulen oppivani tämän kuormatraktorin sauvaohjaimet nopeasti. Suurin ero on kuormatraktorin kääntymispiste. Kuormatraktorissa kääntymispiste on keskellä, kun taas traktorissa se on enemmän edessä, Pereira tuumaa.

 
 

Useita metsäpaloja Portugalissa

Työmaalla on aikaisemmin ollut myös kaksi metsäpaloa, jotka ovat vaikuttaneet pahasti puun laatuun. 

 - Joka vuosi Portugalissa on useita metsäpaloja, joiden epäillään olevan tuhopolttoja. Todennäköisesti tuhopolttojen takana on ihmisiä, jotka eivät halua, että yritykset tekevät elantonsa metsistä, Soares selittää. 

Metsäpalon jälkeen yhdestä eukalyptuskannosta kasvaa useampi puu. Puut on vaikea sahata läheltä kantoa ja siksi maahan jää vieläkin isompi kanto. Joillakin avohakkuutyömailla Tavaresin yritys vastaa myös maaperän työstämisestä ja uusien puiden istuttamisesta.

Teemme pääasiassa päätehakkuita ja noin 70 % kaatamistamme puista on eukalyptusrunkoja. Osa yrityksen työkoneista alkoi olla huonossa kunnossa ja oli aika vaihtaa uudempiin. Kuormatraktori on hyvä valinta, Tavares sanoo.

Henkilökohtainen palvelu kuljettajan tukena

"Käyttökoulutus täytti kaikki odotukseni ja Logsetin henkilökunta on mukavaa," Tavares sanoo.

"Logsetilla arvostamme läheisiä asiakas- ja jälleenmyyjäsuhteita. Sen ansiosta tiedämme, mitä asiakkaamme meiltä odottavat ja miten voimme palvella heitä hyvin,” kertoo Suomen myyntipäällikkö Erno Mäntynen.

Haluatko lukea lisää Logset-metsäkoneasiakkaiden kuulumisia ja tietää viimeisimmät uutiset? Tilaa Logsetin painettu uutiskirje.

 

Kiinnostunut?

X

Haluatko lisätietoja koneista ja uutuuksistamme? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon Logset-koneiden testausmahdollisuudesta, messuista ja ajankohtaisista asioista. Voit myös soittaa Ernolle suoraan ja kysyä lisää koneen ominaisuuksista +358 40 849 3115

Ota yhteyttä
Suostun siihen, että lähetetyt tiedot kerätään ja tallennetaan*