Logset 10F GT

Voimakas 18 tonnin kuormatraktori pitkille kuljetusmatkoille

Product content

Logset 10F GT on toinen kuormatraktorimalliston kahdesta isoveljestä. Kuormatraktori on poikkeuksellisen vankkarakenteinen ja luotettava, sillä se on suunniteltu kestämään kovimmatkin olosuhteet.

Kahden hydrostaattimoottorin ansiosta Logset 10F GT:n ykkösvaihteen nopeusalue on laaja. Kuormatilaa voidaan laajentaa 60 cm sivuttain, ja hydraulinen häntä tarjoaa tarvittaessa 70 cm lisäpituutta. Nämä ominaisuudet tekevät Logset 10F GT kuormatraktorista ideaalisen koneen pitkille kuljetusmatkoille.

 

Suuresta kapasiteetista ja tehosta huolimatta kuormatraktorin polttoaineenkulutus on saatu optimoitua älykkäällä TOC 2-ohjausjärjestelmällä (Total Operation and Control). Logset TOC 2-ohjausjärjestelmä ja AGCO Power moottori optimoivat ruiskutettavan polttoaineen määrän kulloisenkin moottorikuorman, hydraulipaineen ja -tuoton mukaan. Pieni polttoaineenkulutus ja suuri polttoainetankki mahdollistavat 12-tunnin työpäivän ilman tankkaustaukoa.

LUOTETTAVA

Kuten muutkin Logset-tuotteet, Logset 10F GT on suunniteltu kovaan työhön. Tärkeimmät mekaaniset osat ovat vahvoja ja pitkäikäisiä. Runko, keskinivel, telien kiinnikkeet, kuormatila ja konepelti on suunniteltu kestämään ankarat metsäolosuhteet. Pääkomponentit on valittu niiden luotettavuuden perusteella: Mitä vähemmän seisonta-aikaa, sitä enemmän tuottoa!

TALOUDELLINEN

TOC 2-ohjausjärjestelmän ja AGCO Power-dieselmoottorin ansiosta Logestin ajokoneet kuuluvat markkinoiden polttoainetehokkaimpiin. Kulutusta kestävät osat, luotettavuus ja vähäinen seisonta-aika pitävät käyttökustannukset alhaisina.

TUOTTAVA

Logset 10F GT kuormatraktori toimitetaan Meseran nosturilla. Nosturissa on 151 kNm:n nostovoima, joten se soveltuu raskaiden tukkien ja jopa täyspitkien runkojen kuormaamiseen. 220 kW:n (300:n hevosvoiman) dieselmoottori ja hydrostaattinen voimansiirto takaavat riittävän voiman kaikissa tilanteissa. Työskentely on tuottavaa vaikeissakin olosuhteissa.

MUKAVA

Kuljettajan mukavuus on tärkeää myös tuottavuuden kannalta. Tilavasta, hiljaisesta ohjaamosta on hyvä näkyvyys. Komponenttien paikat on suunniteltu niin, että ne ovat tarvittaessa helposti huollettavissa.

 

Logset-kuormatraktorin vahvuudet

OHJAAMO

Ohjaamossa on panostettu ajomukavuuteen ja kuljettajalla on esteettömät näkymät ajaessa ja kuormattaessa. Ohjaamo on tilava ja siinä on paljon säilytystilaa. Konetta on helppo ohjata koska pyörät ovat koko ajan näkyvissä.

TOC 2 -OHJAUSJÄRJESTELMÄ

Kuormatraktorissa on helppokäyttöinen Logset TOC 2 -ohjausjärjestelmä, joka säästää polttoainetta ja tekee ajokokemuksesta miellyttävän. Myös nosturin käyttö on nopeaa ja tarkkaa.

NOSTURI

Meseran nosturin suuri etu on sen hyvä geometria. Nosturi on suunniteltu ajokoneita varten, ja kuormaaminen ja lastin purku sujuvat helposti ja mukavasti. Kuormatraktori voidaan toimittaa kahdella eri nosturimallilla: Mesera 111 jonka ulottuuvuusalue on 7.2 – 8.5 metriä (151 kNm), tai Mesera 122 jonka ulottuuvuusalue on 8.1 – 10 metriä (155 kNm). Molemmat mallit on saatavilla piiloletkutuksella.

MOOTTORI

Logset kuormatraktoreiden dieselmoottoreissa yhdistyvät taloudellisuus ja tehokkuus. Moottoreissa on uusinta SCR teknologiaa, joka tekee niistä ympäristöystävällisempiä

KUORMATILA

Tukevaan, kestävään ja säädettävään kuormatilaan mahtuu ennätysmäärä puuta. Logset 10F GT kuormatraktoriin lastaat helposti kaksi kolmen metrin puunrunkokasaa. Kuormatraktori kantaa 18 tonnia puuta.

POLTTOAINE- JA HYDRAULISÄILIÖT

Polttoainesäiliön tilavuus on 248 litraa, joten työvuoro voi jatkua ilman lisätankkausta. Hydraulitankin oikea mitoitus takaa hydraulikomponenteille pitkän käyttöiän.

VETOVOIMA

Tehokas, tarkka ja luotettava hydrostaattinen voimansiirto lisää koneen suorituskykyä vaikeimmissakin maastoissa. Logset 10F GT on erityisesti suunniteltu pitkille kuljetusmatkoille.

TELIT

Ajokoneen NAF-telit toimitetaan perinteisinä.

Tekniset tiedot

Mitat

 
Omapaino alkaen, kg22 000
Kuormankantokyky, kg18 000
Kuormatilan pituus, m5.4/6.2

Moottori

 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheStage V 
Teho, kW214 kW/1850 rpm (291 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm1 280
Polttoainesäiliö, l248
DEF-säiliö, l27

Voimansiirto

 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN220
Vaihteet2 vaihdetta

Hydraulijärjestelmä

 
Pumpun koko, cm³180
Paine, Mpa21.5
Hydrauliöljysäiliö, l175 

Ohjaamo

 
OhajusjärjestelmäTOC 2
Akkujännite24 V
Turvastettu ja hyväksytty hytti 

Renkaat

 
Renkaat

750/55-26.5

Nosturi

 
NosturiMesera 111
Nostomomentti, kNm151 
Ulottumavaihtoehdot, m7.2/7.8/8.5/9.1/10 
Rotaattori,°360

Lisävarusteet

 
Smooth Ride ohjaamojousitus • Puskulevy • Polttoainekäyttöinen lisälämmitin • Lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi 
Kuvat
Logset 10F GT studiokuva.

Mallit