Logset 12F GT

Suurin Logset kuormatraktori 20 tonnin lastauskapasiteetilla

Product content

Logset 12F GT on Logset-sarjan suurin kuormatraktori. Kone vakuttaa kyvyllään kantaa suurimmat puukuormat. Voimakas 291 hevosvoiman moottori ja 250 kN:n vetovoima tekevät Logset 12F GT -kuormatraktorista samalla markkinoiden tehokkaimman.

 

Kone on täynnä uutta tekniikkaa ja käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia. Uusi, patentoitu suojaava hidastusavustin (DeX) takaa erinomaisen suorituskyvyn vaikeissakin maasto-olosuhteissa. Mitä tulee luotettavuuteen, alhaisiin käyttökustannuksiin ja suorituskykyyn, tältä kuormatraktorilta voit odottaa niitä kaikkia. Logset 12F GT parantaa tuottavuutta ilman kompromisseja.

 

SUOJAAVA HIDASTUSAVUSTIN (DeX)

DeX on moottorin älykäs jarrutusavustin. Se ohjaa konetta tilanteissa, joissa moottorilta vaaditaan suurta jarrutusmomenttia, esimerkiksi jyrkkää rinnettä alaspäin ajettaessa. DeX ei vain paranna kuljettajan turvallisuutta ja mukavuutta, vaan myös suojaa moottoria ylikierrosmomentilta ja pidentää siten moottorin ja voimansiirtokomponenttien käyttöikää.

 

Logset-kuormatraktorin vahvuudet

 

OHJAAMO

Ohjaamossa on panostettu ajomukavuuteen ja kuljettajalla on esteettömät näkymät ajaessa ja kuormattaessa. Ohjaamo on tilava ja siinä on paljon säilytystilaa. Konetta on helppo ohjata koska kaikki pyörät ovat koko ajan näkyvissä.

MOOTTORI

Logset kuormatraktoreiden dieselmoottoreissa yhdistyvät taloudellisuus ja tehokkuus. Moottoreissa on uusinta SCR teknologiaa, joka tekee niistä ympäristöystävällisempiä. 

TOC 2 -OHJAUSJÄRJESTELMÄ

Kuormatraktorissa on helppokäyttöinen Logset TOC 2 -ohjausjärjestelmä, joka säästää polttoainetta ja tekee ajokokemuksesta miellyttävän. Myös nosturin käyttö on nopeaa ja tarkkaa. TOC 2 -ohjausjärjestelmä hallitsee kaikkia toimintoja kuten käyttönopeutta, polttoainetaloutta, työskentelytarkkuutta ja koneen tehoa.

NOSTURI

Meseran nosturin suuri etu on sen hyvä geometria. Nosturi on suunniteltu ajokoneita varten. Kuormaaminen ja lastin purku sujuvat helposti ja mukavasti. Meseran vahvin kuormatraktorinosturi Mesera 142 nostaa painavimmatkin lastit. Letkut ovat hyvin suojassa teleskooppipuomin sisällä. Nosturiin on saatavilla lisävarusteena tilttijalusta, joka tuo lisätarkkuutta ja -tehoa rinnetyöskentelyyn.

KUORMATILA

Tukevaan, kestävään ja säädettävään kuormatilaan mahtuu ennätysmäärä puuta. Logset 12F GT kuormatraktoriin voit lastata xx puuta.

POLTTOAINETANKKI

Polttoainesäiliön tilavuus on 248 litraa, joten se täyttää pitkien työvuorojen asettamat vaatimukset.

VETOVOIMA

Uskomaton 250 kN:n vetovoima takaa erinomaisen suorituskyvyn erittäin jyrkässäkin maastossa. Logset 12F GT on vahva, tarkka ja luotettava kuormatraktori. Suurien 28,5 tuuman renkaiden avulla kone kantaa raskaimmatkin kuormat.

TELIT

Vahvojen 20-tonnisten napavälitteisten teliakselien monilevyinen tasauspyörästön lukko suojaa voimansiirtoa mekaaniselta kuormitukselta, mikä pidentää komponenttien elinikää. Telit voidaan toimittaa perinteisinä tai tasapainottavina.

Tekniset tiedot

Mitat

 
Omapaino alkaen, kg24 000 
Kuormankantokyky, kg20 000
Kuormatilan pituus, m5.4/6.1

Moottori

 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheStage V
Teho, kW214 kW/1850 rpm (291 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm1 280
Polttoainesäiliö, l248
DEF-säiliö, l27

Voimansiirto

 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN250
Vaihteet2 vaihdetta

Hydraulijärjestelmä

 
Pumpun koko, cm³180
Paine, Mpa24 
Hydrauliöljysäiliö, l175 

Ohjaamo

 
OhjaamojärjestelmäTOC 2
Akkujännite24 V
Turvastettu ja hyväksytty hytti 

Renkaat

 
Renkaat

780/50-28.5

Nosturi

 
NosturiMesera 142
Nostomomentti, kNm178 
Ulottumavaihtoehdot, m8.1/10
Rotaattori,°360

Lisävarusteet

 
Smooth Ride ohjaamojousitus • Puskulevy • Telin nosto  • Polttoainekäyttöinen lisälämmitin • Lisätietoja myyjältäsi 
Kuvat
Logset 12F GT studiokuva
Logset 12F GT varustettuna Smooth Ride -ohjaamojousituksella Ruotsissa.

Mallit