Logset 4F GT

Kompakti ja voimakas 10 tonnin kuormatraktori harvennuksille

Product content

Logset 4F GT on Logset-malliston pienin kuormatraktori. Kone kantaa kymmenen tonnia ja se on erityisesti suunniteltu tiheän metsän harvennuksiin. Pienen kokonsa ansiosta Logset 4F GT liikkuu vaivatta erityyppisissä maastoissa jättämättä suurempia jälkiä.

 

Kompaktissa Logset 4F GT kuormatrakorissa riittää voimaa. Koneessa on 4,9 litran AGCO Power moottori josta lähtee 125 kW (170 hv). 

 

Paras mahdollinen ergonomia on myös tuottavuuden edellytys. Ohjaamossa on tehokas äänieristys ja ikkunoista on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä mahdollistaa nosturin ja voimansiirron tarkan ohjaamisen. Kokenut kuljettaja pystyy työskentelemään tehokkaasti ja ilman turhaa rasitusta. Ajonopeutta on helppo säätää vakionopeudensäätimellä, mikä helpottaa kuljettajan työtä ja laskee polttoainekustannuksia. Suuri polttoainetankki ja komponenttien tarkkaan mietitty sijoittelu vähentävät huollosta aiheutuvia katkoksia työssä.

 

MOOTTORI

Logsetin kuormatraktoreiden dieselmoottoreissa yhdistyvät taloudellisuus ja tehokkuus. Moottoreissa on uusinta SCR teknologiaa, joka tekee niistä ympäristöystävällisiä.

OHJAAMO

Ohjaamossa on panostettu ajomukavuuteen ja kuljettajalla on esteettömät näkymät ajaessa ja kuormattaessa. Ohjaamo on tilava ja siinä on paljon säilytystilaa. Konetta on helppo ohjata koska pyörät ovat koko ajan näkyvissä.

NOSTURI

Meseran nosturin suuri etu on sen hyvä geometria. Nosturi on suunniteltu kuormatraktoreita varten, ja kuormaaminen ja lastin purku sujuvat helposti ja mukavasti. Mesera 83 nosturi on saatavilla piiloletkutuksella.

TOC 2 -OHJAUSJÄRJESTELMÄ

Kuormatraktorissa on helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä (Total Operation and Control), joka säästää polttoainetta ja tekee ajokokemuksesta miellyttävän. Myös nosturin käyttö on nopeaa ja tarkkaa.

POLTTOAINE- JA HYDRAULISÄILIÖT

Polttoainetankin tilavuus on 200 litraa, joten työvuoro voi jatkua ilman lisätankkausta. Hydraulitankin oikea mitoitus takaa hydraulikomponenteille pitkän käyttöiän.

TELIT

Ajokone on varustettu NAF-telillä.

VETOVOIMAA

Tehokas, tarkka ja luotettava hydrostaattinen voimansiirto lisää koneen suorituskykyä vaikeimmissakin maastoissa.

KUORMATILA

Tukevaan, kestävään ja säädettävään kuormatilaan mahtuu ennätysmäärä puuta. Logset 4F GT:n kuormatilan pituus on 4,3 metriä – 4,8 metriä.

Tekniset tiedot

Mitat

 
Omapaino alkaen, kg13 500
Kuormankantokyky, kg10 000
Kuormatilan pituus, m2.9/3.6

Moottori

 
TyyppiAGCO Power 49 AWF
VaiheEU Stage IV / EPA Tier 4 final
Teho 1900 rpm, kW127 (170 hp)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm750 
Polttoainesäiliö, l205 
DEF-säiliö, l27 

Voimansiirto

 
TyyppiHydrostattis-mekaaninen
Vetovoima, kN135 
Vaihteet2 vaihdetta

Hydraulijärjestelmä

 
Pumpun koko, cm³140
Paine, Mpa21,5 
Hydrauliöljysäiliö, l175 

Ohjaamo

 
OhjausjärjestelmäTOC 2
Akkujännite24 V
Turvatestattu ja hyväksytti hytti 

Renkaat

 
Renkaat

Standard 710/40-22.5
Optional 600/50-22.5

Nosturi

 
NosturiMesera 83
Nostomomentti, kNm106
Ulottumavaihtoehdot, m7.2/8.5/10 
Rotaattori, °360

Lisävarusteet

 
Puskulevy • Telin nosto • Polttoainekäyttöinen lisälämmitin • Lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi 
Kuvat
Logset 4F GT
Logset 4F GT kuormatraktori talvisessa metsässä.

Mallit