Logset 5FP GT

Premium malli 5F GT koneesta lisätyllä voimalla

Product content

Loset 5FP GT on monipuolinen ajokone ja se on sisarmalliaan Logset 5F GT konetta suurempi ja voimakkaampi. Logset 5FP GT on riittävän kompakti ja ketterä harvennuksille, mutta siinä on myös tarpeeksi voimaa avohakkuiden puunkorjuuseen. Kuormatraktorin kantavuus on 12 tonnia, siinä on tehokas voimansiirto ja kestävät komponentit. AGCO Powerin 6-sylinterisessä, 7,4 litran dieselmoottorissa riittää vääntöä kaikkiin tilanteisiin, mutta sen polttoainekulutus on alhainen. Ajokone säilyttää halutun ajonopeuden vaikeissakin olosuhteissa. Se on luotettava, tehokas ja varaosia säästävä, minkä vuoksi sen käyttökustannukset ovat alhaiset.

 

Paras mahdollinen ergonomia on myös tuottavuuden edellytys. Ohjaamossa on tehokas äänieristys ja ikkunoista on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä mahdollistaa nosturin ja voimansiirron tarkan ohjaamisen. Kokenut kuljettaja pystyy työskentelemään tehokkaasti ja ilman turhaa rasitusta. Ajonopeutta on helppo säätää vakionopeudensäätimellä, mikä helpottaa kuljettajan työtä ja laskee polttoainekustannuksia. Suuri polttoainetankki ja komponenttien tarkkaan mietitty sijoittelu vähentävät huollosta aiheutuvia katkoksia työssä.

 

Logset-kuormatraktorin vahvuudet

OHJAAMO

Ohjaamossa on panostettu ajomukavuuteen ja kuljettajalla on esteettömät näkymät ajaessa ja kuormattaessa. Ohjaamo on tilava ja siinä on paljon säilytystilaa. Konetta on helppo ohjata koska pyörät ovat koko ajan näkyvissä.

TOC 2 -OHJAUSJÄRJESTELMÄ

Ajokoneessa on helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä, joka säästää polttoainetta ja tekee ajokokemuksesta miellyttävän. Myös nosturin käyttö on nopeaa ja tarkkaa.

NOSTURI

Meseran nosturin suuri etu on sen hyvä geometria. Nosturi on suunniteltu kuormatraktoreita varten, ja kuormaaminen ja lastin purku sujuvat helposti ja mukavasti. Mallissa 83 ulottuma on 10 metriä, myös jatkeen piiloletkutus on tässä mallissa vakiona.

MOOTTORI

Logsetin ajokonemalleissa käytetyissä dieselmoottoreissa yhdistyvät taloudellisuus ja tehokkuus, mutta ne ovat silti ympäristöystävällisiä.

KUORMATILA

Tukevaan, kestävään ja säädettävään kuormatilaan mahtuu ennätysmäärä puuta. Logset 5FP GT:n kuormatilan pituus on 4.3 metriä – yli 5 metriä.

POLTTOAINE- JA HYDRAULISÄILIÖT

Polttoainetankin tilavuus on 188 litraa, joten työvuoro voi jatkua ilman lisätankkausta. Hydraulitankin oikea mitoitus takaa hydraulisille komponenteille pitkän käyttöiän.

VETOVOIMAA

Tehokas, tarkka ja luotettava hydrostaattinen voimansiirto lisää koneen suorituskykyä vaikeimmissakin maastoissa.

TELIT

Ajokoneen NAF-telit voidaan toimittaa toiveittesi mukaan joko perinteisenä tai tasapainottavana.

Tekniset tiedot

Mitat

 
Omapaino alkaen, kg16 500
Kuormankantokyky, kg12 000
Kuormatilan pituus, m4.4

Moottori

 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheStage V
Teho, kW169 kW/1850 rpm (230 hv)
Vääntömomentti, 1500 rpm, Nm1 000
Polttoainesäiliö, l188
DEF-säiliö, l27 

Voimansiirto

 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN169 
Vaihteet2 vaihdetta

Hydraulijärjestelmä

 
Pumpun koko, cm³140
Paine, Mpa23 
Hydrauliöljysäiliö, l175 

Ohjaamo

 
OhjausjärjestelmäTOC 2
Akkujännite24 V
Turvatestattu ja hyväksytty hytti 

Renkaat

 
Renkaat710/45-26.5

Nosturi

 
NosturiMesera 83
Nostomomentti, kNm106
Ulottumavaihtoehdot, m7.2/8.5/10 
Rotaattori,°360

Lisävarusteet

 
Puskulevy • Telin nosto • Polttoainekäyttöinen lisälämmitin • Lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi 
Kuvat
Logset 5FP GT studiokuva
Logset 5FP GT kuormatraktorin kantavuus on 12 tonnia.
Logset 5FP GT
Videos

Mallit