Logset 6F GT

Ketterä 14 tonnin kuormatraktori

Product content

Logset 6F GT kuormatrakori on kustannustehokas vaihtoehto kaadettujen puiden viemiseen pois metsästä. Sen lastauskapsiteetti on 14 tonnia ja siinä on suuri, säädettävä kuormatila (4.27-4.87 m). Logset 6F GT kuormatraktorissa on 7.4 l AGCO Power moottori, ja kone säilyttää vaikuttavan ajonopeuden myös vaativissa maastoissa. Logsetin kuormatraktorit ovat luotettavia, eivätkä vaadi paljoa varaosia. Logset 6F GT kuormatrakorimalli tarjoaa korkean luokan kapasiteettia poikkeuksellisen alhaisella polttoaineenkulutuksella.

LUOTETTAVA

Kuten muutkin Logset-tuotteet, Logset 6F GT on suunniteltu kovaan työhön. Tärkeimmät mekaaniset osat ovat vahvoja ja pitkäikäisiä. Runko, keskinivel, telien kiinnikkeet, kuormatila ja konepelti on suunniteltu kestämään ankarat metsäolosuhteet. Pääkomponentit on valittu niiden luotettavuuden perusteella: Mitä vähemmän seisonta-aikaa, sitä enemmän tuottoa!

TALOUDELLINEN

TOC 2-ohjausjärjestelmän ja AGCO power-dieselmoottorin ansiosta Logestin ajokoneet kuuluvat markkinoiden polttoainetehokkaimpiin. Kulutusta kestävät osat, luotettavuus ja vähäinen seisonta-aika pitävät käyttökustannukset alhaisina.

MUKAVA

Kuljettajan mukavuus tärkeää myös tuottavuuden kannalta. Tilavasta, hiljaisesta ohjaamosta on hyvä näkyvyys. Komponenttien paikat on suunniteltu niin, että ne ovat helposti huollettavissa.

 

Logset-kuormatraktorin parhaat ominaisuudet

 

MOOTTORI

Logsetin ajokonemallien dieselmoottoreissa yhdistyvät taloudellisuus ja tehokkuus. Niissä on viimeisintä SCR teknologiaa, joten ne ovat ympäristöystävällisiä.

 

OHJAAMO

Ohjaamossa on panostettu ajomukavuuteen, ja kuljettajalla on esteettömät näkymät ajaessa ja kuormattaessa. Ohjaamo on tilava ja siinä on paljon säilytystilaa. Konetta on helppo ohjata koska pyörät ovat koko ajan näkyvissä. Lisää mukavuutta valitsemalla Smooth Ride -ohjaamojousitettu ohjaamo.

 

NOSTURI

Meseran nosturin suuri etu on sen hyvä geometria. Nosturi on suunniteltu ajokoneita varten, ja kuormaaminen ja lastin purku sujuvat helposti ja mukavasti. Logset 6F GT kuormatraktoriin voit valita Mesera 92 (130 kNm) nosturin joka on saatavilla eri ulottuvuuksilla, 7,9 metristä 10 metriin. Mesera 92 nosturissa piiloletkutus on vakiona.

 

TOC 2 -OHJAUSJÄRJESTELMÄ

Ajokoneessa on helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä, joka säästää polttoainetta ja tekee ajokokemuksesta miellyttävän. Myös nosturin käyttö on nopeaa ja tarkkaa. Jos kuormatraktorilla on useampi kuski, he voivat tallentaa henkilökohtaiset nosturiasetuksensa ohjelmaan.

 

POLTTOAINE- JA HYDRAULISÄILIÖT

Polttoainesäiliön tilavuus on 188 litraa, joten työvuoro voi jatkua ilman lisätankkausta. Hydraulitankin oikea mitoitus takaa hydraulikomponenteille pitkän käyttöiän.

 

TELIT

Ajokoneen NAF-telit voidaan toimittaa toiveittesi mukaan joko perinteisinä tai tasapainottavina.

 

VETOVOIMA

Tehokas, tarkka ja luotettava hydrostaattinen voimansiirto lisää koneen suorituskykyä vaikeimmissakin maastoissa.

 

KUORMATILA

Tukevaan, kestävään ja säädettävään kuormatilaan mahtuu ennätysmäärä puuta. Logset 6F GT kuormatraktorin kuormatila on säädettävissä 4.27 ja 4.87 metrin välillä.

Tekniset tiedot

Mitat

 
Omapaino alkaen, kg18 000 
Kuormankantokyky, kg14 000 
Kuormatilan pituus, m4.27-4.87 

Moottori

 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheStage V
Teho, kW169 kW/1850 rpm (230 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm1 000
Polttoainesäiliö, l188
DEF-säiliö, l30

Voimansiirto

 
TyyppiHydrostattis-mekaaninen
Vetovoima, kN190 
Vaihteet2 vaihdetta

Hydraulijärjestelmä

 
Pumpun koko, cm³140 (180)
Paine, Mpa24
Hydrauliöljysäiliö, l168

Ohjaamo

 
OhjausjärjestelmäTOC 2
Akkujännite24 V
Turvatestattu ja hyväksytty hytti 

Renkaat

 
Renkaat

Vakio 710/45-26.5
Valinnainen 800/40-26.5

Nosturi

 
NosturiMesera 92
Nostomomentti, kNm125 
Ulottumavaihtoehdot, m7.9/8.5/10 
Rotaattori,°360

Lisävarusteet

 
Smooth Ride ohjaamojousitus • Puskulevy • Telin nosto • Polttoainekäyttöinen lisälämmitin • Lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi 
Kuvat
Logset 6F GT
Logset 6F GT kuormatraktori Suomessa.

Mallit