Logset 8F GT

Päätehakkuille suunniteltu vahvarunkoinen kuormatraktori

Product content

Logset 8F GT on tehokas ja voimakas kuormatraktori. Sen kantavuus on 15 tonnia. Kuormatilavaihtoehtoja on useita, jolloin kuormatraktorista voidaan räätälöidä jokaisen tarpeisiin sopiva. Koneen kapasiteetti tekee vaikutuksen vaativimmissakin olosuhteissa. Tehokkaan moottorin ja vahvan voimansiirtolaitteiston ansiosta koneen suorituskyky on huippuluokkaa haasteellisissakin olosuhteissa, kuten pehmeässä tai mäkisessä maastossa ja pitkillä matkoilla.

LUOTETTAVA

Kuten muutkin Logset-tuotteet, Logset 8F GT on suunniteltu kovaan työhön. Tärkeimmät mekaaniset osat ovat vahvoja ja pitkäikäisiä. Runko, keskinivel, telien kiinnikkeet, kuormatila ja konepelti on suunniteltu kestämään ankarat metsäolosuhteet. Pääkomponentit on valittu niiden luotettavuuden perusteella: Mitä vähemmän seisonta-aikaa, sitä enemmän tuottoa!

TALOUDELLINEN

TOC 2-ohjausjärjestelmän ja AGCO power-dieselmoottorin ansiosta Logestin ajokoneet kuuluvat markkinoiden polttoainetehokkaimpiin. Kulutusta kestävät osat, luotettavuus ja vähäinen seisonta-aika pitävät käyttökustannukset alhaisina.

TUOTTAVA

Meseran nosturissa on 125 kNm:n nostovoima, joten se soveltuu raskaiden tukkien ja jopa täyspitkien runkojen kuormaamiseen. 250:n hevosvoiman dieselmoottori ja hydrostaattinen voimansiirto takaavat riittävän voiman kaikissa tilanteissa. Työskentely on tuottavaa vaikeissakin olosuhteissa.

MUKAVA

Kuljettajan mukavuus on tärkeää myös tuottavuuden kannalta. Tilavasta, hiljaisesta ohjaamosta on hyvä näkyvyys. Komponenttien paikat on suunniteltu niin, että ne ovat helposti huollettavissa.

 

Logset-kuormatraktorin vahvuudet

 

OHJAAMO

Ohjaamossa on panostettu ajomukavuuteen ja kuljettajalla on esteettömät näkymät ajaessa ja kuormattaessa. Ohjaamo on tilava ja siinä on paljon säilytystilaa. Konetta on helppo ohjata koska pyörät ovat koko ajan näkyvissä.

TOC 2 -OHJAUSJÄRJESTELMÄ

Ajokoneessa on helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä, joka säästää polttoainetta ja tekee ajokokemuksesta miellyttävän. Myös nosturin käyttö on nopeaa ja tarkkaa.

NOSTURI

Meseran nosturin suuri etu on sen hyvä geometria. Nosturi on suunniteltu ajokoneita varten, ja kuormaaminen ja lastin purku sujuvat helposti ja mukavasti. Malleista 91 ja 92 on saatavilla ulottovuudeltaan eri versioita. 91 nosturissa voit valita perinteisen tai piiloletkutusylettimen. 92 nosturissa piiloletkutus on vakiona.

MOOTTORI

Logsetin ajokonemalleissa käytetyissä dieselmoottoreissa yhdistyvät taloudellisuus ja tehokkuus, mutta ne ovat silti ympäristöystävällisiä.

KUORMATILA

Tukevaan, kestävään ja säädettävään kuormatilaan mahtuu ennätysmäärä puuta. Suomessa myytävissä Logset 8F GT koneissa voit valita kolmesta eri kuormatilan pituudesta juuri omaan käyttöösi sopivan. Erikoislyhyellä kuormatilalla saat koneestasi harvennuksillekin sopivan erikoiskoneen, kun taas pisimpään kuormatilaan kuormaat helposti esim. 2 x 3m koivukuidut.

POLTTOAINE- JA HYDRAULISÄILIÖT

Polttoainesäiliön tilavuus on 188 litraa, joten työvuoro voi jatkua ilman lisätankkausta. Hydraulitankin oikea mitoitus takaa hydraulisille komponenteille pitkän käyttöiän.

VETOVOIMA

Tehokas, tarkka ja luotettava hydrostaattinen voimansiirto lisää koneen suorituskykyä vaikeimmissakin maastoissa.

TELIT

Ajokoneen NAF-telit voidaan toimittaa toiveittesi mukaan joko perinteisenä tai tasapainottavana.

Tekniset tiedot

Mitat

 
Omapaino alkaen, kg17 500
Kuormankantokyky, kg15 000 
Kuormatilan pituus, m4.64/5.24 

Moottori

 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheStage V
Teho, kW190 kW/1850 rpm (258 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm1 130 
Polttoainesäiliö, l188
DEF-säiliö, l27 

Voimansiirto

 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN190
Vaihteet2 vaihdetta

Hydraulijärjestelmä

 
Pumpun koko, cm³Vakio 140 / Valinnainen 180
Paine, Mpa21.5 
Hydrauliöljysäiliö, l175 

Ohjaamo

 
OhjausjärjestelmäTOC 2
Akkujännite24 V
Turvatestattu ja hyväksytty hytti 

Renkaat

 
Renkaat710/45-26.5

Nosturi

 
NosturiMesera 91
Nostomomentti, kNm125 
Ulottumavaihtoehdot, m7.2/8.5/10 
Rotaattori,°360

Lisävarusteet

 
Smooth Ride ohjaamojousitus • Puskulevy • Telin nosto • Polttoainekäyttöinen lisälämmitin • Lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi 
Kuvat
Logset 8F GT studiokuva
Logset 8F GT lastaamassa.
Logset 8F GT

Mallit