Logset simulaattori

Aito tuntuma metsäkoneen ajoon

Product content

Logset simulaattorissa on hieno grafiikka ja se käyttäytyy kuin oikea metsäkone. Simulaattorin vahvuus on dynamiikan tarkka simulointi. Hydrauliikan paineet ja virtaukset sekä mekaaniset voimat simuloidaan todentuntuisesti. Samoin ohjausjärjestelmä ja mittalaite käyttäytyvät kuin ne olisi asennettu oikeaan koneeseen. Parametrisäädöt vaikuttavat simuloitavaan koneeseen välittömästi.
Simulaattorilaitteisto on rakennettu samoista korkealaatuisista komponenteista kuin oikea Logset-metsäkone. Ohjelmisto on kehitetty yhteistyössä Mevean kanssa, joka on kokenut ja osaava simulaattoreiden kehittäjä.

Kehitä osaamistasi

Logset simulaattori tarjoaa mahdollisuuden pitää koulutuksia kuivassa, lämpimässä ja turvallisessa ympäristössä. Simulaattori on tehokas tapa kouluttaa uusista kuljettajista erinomaisia koneenkäyttäjiä. Kokeneemmat kuljettajat voivat kehittää taitojaan ja testata uusia työskentelytapoja. Simulaattorikoulutus voidaan järjestää kokonaiselle opiskelijaryhmälle samanaikaisesti. Simulointi on tehokasta, turvallista ja ympäristöystävällistä.

Työkalu ongelmien ratkomiseen

Logset simulaattori on myös optimaalinen teknisen tuen työkalu.  Jonkun tietyn tilanteen simulointi antaa tekniselle tuelle selkeän käsityksen asiakkaan ongelmasta, jolloin tekninen tuki pystyy neuvomaan asiakasta tehokkaammin. Asiakas saa nopeammin tarkkoja vastauksia kysymyksiinsä.

Tekniset tiedot

Simuloitava konetyyppi

Harvesteri tai kuormatraktori

Paino

noin 300 kg

Mitat

Pituus - 1 700 mm

Leveys - 780 mm

Korkeus - 2 000 mm

Jännite

200 - 240 VAC

Näyttö

55" LED TV

12" näyttö TOC-MD ohjelmalle

Sauvaohjaimet

Minivivut

Lisävarusteet

2D-liikealusta

Kolme näyttöä vierekkäin

Pään aseman paikannus

Kuvat
View from the simulator
Man driving the simulator

Mallit