Logset TOC 2

Total Operation and Control 2 (TOC 2) on uudenaikainen ohjausjärjestelmä metsäkoneelle

Product content

Logset on kehittänyt uudenaikaisen ohjausjärjestelmän harvestereille ja kuormatraktoreille: Total Operation and Control 2 (TOC 2). Linux pohjaisen ohjausjärjestelmän kehitystyössä on erityisesti huomioitu käyttöystävällisyys. Navigoinnin helpottamiseksi ohjelman graafinen ilme ja sen tarjoamat menut ovat kokonaan uusittuja.  

Uusitun TOC 2 ohjausjärjestelmän asetukset on jaettu kahteen osaan: perusasetukset ja edistyneet asetukset. Kuka tahansa voi helposti muuttaa ohjelman perusasetuksia. Kuskit voivat esimerkiksi tallentaa omat nosturiasetuksensa ohjelmaan. Edistyneiden asetusten muokkausoikeuksia on mahdollista rajoittaa.   

Logset metsäkoneiden sähköjärjestelmä on myös uusittu. Kaikissa Logset metsäkoneissa on nykyään sähköisesti toimiva pääkytkin ja sähkökaappi, joka on helposti huollettavissa. 

Suunnittelutyö pohjautuu monen vuoden kokemukseen

TOC 2 ja TOC-MD 2 ohjausjärjestelmät ovat Logsetin yli kymmenen vuoden kehitystyön tuloksia. TOC ohjausjärjestelmää on käytetty Logsetin metsäkoneissa vuodesta 2007 ja TOC-MD otettiin käyttöön Logsetin koneissa 2010. Näin ollen TOC 2 ja TOC-MD 2 edustavat uuden sukupolven ohjausjärjestelmiä.

Mallit