Parasta Logset-koneissa ovat ajomukavuus, vetovoima ja vahva suorituskyky

”Suuremman nosturin ansiosta saamme nostettua enemmän puita kerralla. Tehokas moottori takaa tarvittavan kapasiteetin ja vetovoima riittää vaativissakin olosuhteissa. Ohjaamojousitus paransi työskentelyolosuhteita mukavasti.”

Hans ja Anton Eriksson

 
 

Faktat

KUKA: Hans ja Anton Eriksson
YRITYS: Firma Hans Eriksson, Porvoo
KONE: LOGSET 8F GT
KÄYTTÖ: kuormatraktori
AJOTUNNIT: 3 000 h
MOOTTORI: AGCO Power 74 AWF
TEHO: 1 900 rpm, 185 kW (250 hv)
KUORMANKANTOKYKY:  15 000 kg
NOSTURI: Mesera 91H, ulottuma 7,2/8,5/10 metriä
LISÄVARUSTE: Smooth Ride -ohjaamojousitus

Mikä on parasta työssäsi?

“Viihdyn metsäkoneen ohjaimissa, sillä työ on vapaata eikä metsässä tarvitse vahtia kelloa. Arvostan hyvää käyttömukavuutta sekä koneen tehokkuutta ja luotettavuutta – hommat tulee hoidetuksi ja saamme tehtyä sen, minkä olemme luvanneetkin. Meidän yrityksemme toiminnassa on koko perhe täysillä mukana. Voimme päättää omat työajat ja aikaa jää muuhunkin.”
 

Oletko kiinnostunut koeajosta?

 

Ykkösluokan mukavuutta ammattilaisille

Monipuolinen ja tehokas Logset 8F GT ohjaamojousituksella on jo kuudes Logset-koneemme. Olemme olleet tyytyväisiä Logsetiin. Pysymme merkille uskollisina, sillä tiedämme, että Logsetilla asiakaspalvelu ja laatu ovat sitä mitä pitääkin. Käyttö- ja tuotekoulutuksia on saatavilla sekä lisäksi saamme halutessamme helposti yhteyden omaan yhteyshenkilöömme.

Kysy meiltä Logset-koneiden käyttö- ja tuotekoulutuksia tai tilaa koeajo.
 

Ota meihin yhteyttä

Mikä mielestäsi on parasta Logset 8F GT -koneessa?

”Logset 8F GT on ollut hyvä investointi. Kone sopii hyvin päätehakkuille ja se on vahvarunkoinen kuormatraktori. Lisävarusteena meillä on ohjaamojousitus, joka on parantanut ajomukavuutta. Koneessa on hyvin kapasiteettia ja vetovoimaa. Nosturilla nousee suurempi määrä puita ja tehokkaassa moottorissa riittää potkua vaativissakin olosuhteissa. Ei ole tarvinnut purkaa kuormaa päästäksemme mäkiä ylös huonoilla talvikeleilläkään.”

Tilaa esite tästä

 
 

Suositteletko Smooth Ride -ohjaamojousitusta lisävarusteeksi?

”En enää edes muista, miltä tuntuu ajaa ilman ohjaamojousitusta. Onhan se aikamoinen parannus työskentelyolosuhteisiin, kun iskut on minimoitu ja ajo on mukavan pehmeää. Logset 8F Smooth Ride -ohjaamojousitusjärjestelmä ei sisällä lainkaan hydraulisia tai elektronisia osia, eli se on yksinkertainen ja luotettava lisävaruste. Kyllä voin suositella Smooth Ridea muillekin, ehdottomasti. Pääsin mukaan Logsetin tuotekehitykseen, kun kuormatraktoriimme asennettiin ohjaamojousitus kesällä 2018. Yhdessä Logsetin asiantuntijoiden kanssa löysimme oikeat säädöt ja nyt järjestelmä on toiminut hyvin.”

Haluatko tietää lisää Logset 8F Smooth Ride -ohjaamojousituksen ominaisuuksista?

Tutustu Smooth Rideen tästä

Henkilökohtainen palvelu kuljettajan tukena

”Tunnen Hassen pidemmältä ajalta, sillä hän on ollut asiakkaamme jo vuodesta 2001. Myös hänen poikansa Anton on tullut tutuksi. Logsetilla arvostamme läheisiä asiakas- ja jälleenmyyjäsuhteita. Sen ansiosta tiedämme, mitä asiakkaamme meiltä odottavat ja miten voimme palvella heitä hyvin,” kertoo Suomen myyntipäällikkö Erno Mäntynen.

Haluatko lukea lisää Logset-metsäkoneasiakkaiden kuulumisia ja tietää viimeisimmät uutiset? Tilaa Logsetin painettu uutiskirje.

 

Kiinnostunut?

X

Haluatko lisätietoja koneista ja uutuuksistamme? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon Logset-koneiden testausmahdollisuudesta, messuista ja ajankohtaisista asioista. Voit myös soittaa Ernolle suoraan ja kysyä lisää koneen ominaisuuksista +358 40 849 3115

Ota yhteyttä
Suostun siihen, että lähetetyt tiedot kerätään ja tallennetaan*