Tyytyväinen Logset-harvesterin omistaja jo vuodesta 2007

”Logset-harvesterit ovat tehokkaita ja erittäin mukavia ajaa. Niitä on helppo huoltaa, sillä osiin pääsee helposti käsiksi.”

Kenneth Storsjö

 
 

Faktat

KUKA: Kenneth Storsjö
YRITYS: K.S-Forest, Maalahti
KONE: Logset 8H GT
KÄYTTÖ: harvesteri, pääasiassa päätehakkuut
AJOTUNNIT: 2 000 h
MOOTTORI: AGCO Power 74 AWF
TEHO: 1 900 rpm, 220 kW
HAKKUULAITE: Logset TH65
OHJAUSJÄRJESTELMÄ: TOC 2 
VÄÄNTÖMOMENTTI: Nm 1 200

Moitteettomasti toimiva, vahva ja ketterä kone

”Logset 8H GT on yhtä aikaa vahva ja ketterä. Se on tehokas ja sopivan kokoinen kone. Tähän mennessä 8H on toiminut moitteettomasti. Mielestäni se on erittäin luotettava kone.”

Kenneth Storsjö on omistanut kolme Logsetin harvesteria ennen nykyistä Logset 8H GT -harvesteriaan. Logset oli luonnollinen valinta, sillä hän on ollut todella tyytyväinen aiempiin koneisiinsa. Erityisen hyvillään Storsjö on nykyisestä harvesteristaan. Koneella on nyt ajettu noin 2 000 tuntia, pääasiassa päätehakkuilla.

 

Tutustu Logset 8H GT -harvesteriin tästä

 

Mikä on parasta työssäsi? 

Storsjö on tehnyt metsätöitä vuodesta 1994. Ensimmäiset kolme vuotta hän sahasi puut moottorisahalla, minkä jälkeen hän hankki oman metsäkoneen ja perusti yrityksensä K.S-Forestin. On selvää, että Storsjö nauttii työstään. Hän suosittelee uravalintaansa lämpimästi muillekin.

”Olen aina pitänyt metsästä. Metsäkoneella työskenteleminen on mielenkiintoista hommaa. Hankittuani koneen en ole edes ajatellut alan vaihtoa, joten taisin tehdä oikean uravalinnan. Työ on vapaata ja mukavaa. Joka kuukausi on toki hakattava tietty määrä kuutioita, mutta työajoista voin päättää itse, hän hymyilee. Tunnen ylpeyttä työstäni lähes koko ajan. Yritän tehdä mahdollisimman hyvää jälkeä, jotta metsänomistajat olisivat tyytyväisiä. Työpäivän jälkeen on hienoa katsoa tekemiämme tukkikasoja tai metsää, joka voi hyvin harvennuksiemme ansiosta."

 

Kääntyvä ohjaamo takaa mukavan ja ergonomisen työasennon

”Koneessa on runko-ohjaus, joten se kääntyy kevyesti. Kääntyvä ja kaikkiin suuntiin vakaava ohjaamo pysyy suorassa, vaikka kone olisi kallellaan. Tämän ominaisuuden ansiosta työasento on mukavampi ja ergonomisempi.” 
 

Harvesteripää Logset TH65 vaihteleviin olosuhteisiin

Storsjöllä on Logset 8H GT -harvesterissaan Logset TH65 -harvesteripää. Se on monipuolinen laite, joka soveltuu hyvin harvennus- ja päätehakkuisiin vaihtelevissa leimikoissa.

Tutustu Logset TH65-harvesteripäähän tästä

 

 
 

Kahvitauoilla ajetaan Logsetit vierekkäin ja jutellaan kahvin äärellä


”Moni saattaa ajatella metsäkoneenkuljettajan työ olevan yksinäistä. Jos kollegani Leif-Erik Wikja minä olemme samalla työmaalla, pidämme aina tauot yhdessä. Ajamme koneet vierekkäin ja juttelemme kahvin äärellä. Leif-Erik ajaa Logset 6F GT -kuormatraktoria. Säästä riippuen jäämme ohjaamoihin istumaan tai menemme ulos.” 

”Minulla on yksi työntekijä, Felix Martin. Ajamme harvesteria kahdessa vuorossa. Koulun työharjoittelujakson päätyttyä Felix jäi minulle töihin. Minulla oli hyvä tuuri, kun sain palkata hänet”, kertoo Storsjö. 

Storsjö toimii Metsä Gropin alueurakoitsijana ja hänen vastuualueensa ulottuu Maalahdesta Tiukkaan. Hän hallinoi viittä aliurakoitsijaa, ja koordinoi heille työmaita. Neljällä heistä on Logset-koneet.

 

Tutustu Logset 6F GT -kuormatraktoriin

Henkilökohtaista palvelua ja huolto helposti saatavilla

”Olen ostanut kaikki Logset-koneeni Erno Mäntyseltä. Ernolta saan aina hyvää palvelua. Huollon läheisyys on myös iso plussa. Ei voi muuta kuin todeta, että olen ollut todella tyytyväinen kaikkiin omistamiini Logset-koneisiin. Koneet ovat kehittyneet paljon, ja niitä on helppo huoltaa. Yleisesti ottaen osiin pääsee helposti käsiksi.”

Haluatko lukea lisää Logset-metsäkoneasiakkaiden kuulumisia ja tietää viimeisimmät uutiset? Tilaa Logsetin painettu uutiskirje.

 

Kiinnostunut?

X

Haluatko lisätietoja koneista ja uutuuksistamme? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon Logset-koneiden testausmahdollisuudesta, messuista ja ajankohtaisista asioista. Voit myös soittaa Ernolle suoraan ja kysyä lisää koneen ominaisuuksista +358 40 849 3115

Ota yhteyttä
Suostun siihen, että lähetetyt tiedot kerätään ja tallennetaan*