"Yhdessä voimme mennä läpi seinien ja yli esteiden"

”Perheyrityksemme on onnellisessa asemassa, kun metsäkoneiden takaa löytyy niin omistautunut tiimi. Suosittelen Logset-koneita huoletta kaikille metsäkoneyrittäjille.”

Christoph Wulf

Katso yllä olevalta videolta mitä hybridiharvesterin ominaisuuksia Christoph arvostaa. Huom: Videon asetuksista saat valittua suomenkielisen tekstityksen! ;) 

 
 

Faktat

KUKA: Christoph Wulf

AMMATTI JA KOTIKAUPUNKI: yrittäjä, Braken alue, Saksa

KONE: Logset 8H GTE Hybrid

AJOTUNNIT: 1 000 h

MOOTTORI: AGCO Power 74 LFTN

MOOTTORI JA SÄHKÖMOOTTORI TEHO: 1 850 rpm, kW: 311

OHJAUSJÄRJESTELMÄ: TOC 2

SOPIVAT HARVESTERIPÄÄT: TH65 ja TH75

Vähemmän päästöjä tehtyä puukuutiota kohden

Christoph Wulf ajaa vuosimallin 2019 Logset 8H GTE Hybrid harvesteria. CO2 päästöjen vähentäminen on jo pitkään ollut puheenaiheena ympäri maailmaa. Kun Christoph kuuli, että hänen lähellään Saksassa esiteltäisiin uutta Logset 12H GTE Hybrid harvesteria, hän tarttui heti toimeen ja lähti paikalle katsomaan sekä koeajamaan konetta. 

"Olin innoissani, kun pääsin koeajamaan. Koneen tehokkuus yllätti minut positiivisesti. Tiesin myös, että hybriditeknologia on tulevaisuutta ja auttaisi yritystämme vähentämään CO2 päästöjä. Kun CO2 päästöt alenevat, alenee samalla polttoaineenkulutus, mikä vuorostaan tuo taloudellisia säästöjä. Aluksi ostimme 12H:n, mutta se oli turhan iso meidän käyttöömme. Kun sitten 8H Hybrid tuli markkinoille, olin heti yhteydessä Logsetiin ja vaihdoimme 12H:n uuteen pienempään malliin. En voisi olla tyytyväisempi", Christoph toteaa ja jatkaa: 

"Hybridiharvesterilla työntekoni sujuu huomattavasti sujuvammin. Olen tehokkaampi ja hybridin avulla lisävoima on käytettävissä siellä, missä sitä tarvitaan."

Tutustu Logset 8H GTE Hybrid harvesteriin tästä


Yhteinen historia miltei 25 vuoden ajalta

Saksalainen Christoph Wulf pyörittää isänsä ja veljensä kanssa metsäalan perheyritystä kolmannessa sukupolvessa. Miltei 25 vuoden ajan yritys on luottanut yhteistyöhön Logsetin kanssa. 
Yritys työskentelee Braken alueella, joka on Saksan keskiosassa Nordrhein-Westfalenissa. Haastattelun tapahtumahetkellä he ovat Stadtwald Brakessa, joka on lähellä heidän kotiaan.

"Ensimmäinen Logset-kone tuli meille vuonna 1997 ja ajoimme vanhan sukupolven Logset-koneita aivan viime vuosiin asti. Tänään meillä on kaksi uutta harvesteria, joista yksi on tavallinen Logset 8H GTE ja toinen on hybriditeknologialla varustettu 8H GTE. Pian meille saapuu vielä kolmas Logset 8H kokoluokan harvesteri", Christoph summaa lyhyesti yritysten yhteisen historian. 

Paikallinen tuki ja kehittyvä teknologia

Metsäkoneiden tulee olla työkunnossa, sillä kaikki huoltokatkokset ovat yrittäjälle kalliita. Christoph arvostaa paikallista huoltoa, joka on tavoitettavissa tarpeen vaatiessa. Jokaiseen koneeseen tulee vikoja, mutta ero huomataan huollossa ja siinä, miten ongelmat ratkaistaan. Christophin mielestä Logsetilla asenne on kohdillaan, joten jokaiseen ongelmaan on siksi aina pystytty löytämään nopea ratkaisu. 

"Luotamme Logset-koneiden laatuun ja toimintavarmuuteen. Logset myös selvästi kehittää koneitaan eteenpäin koko ajan. Vaikka olenkin eniten yhteydessä Saksan jälleenmyyjään, olen oppinut, että Suomessa työskentelevät Logsetilaiset ovat omistautuneita työlleen. Suomalaiset Logset-työntekijät ovat helposti lähestyttäviä ja heidän kanssaan on helppo työskennellä. Arvostamme Logsetin ”jalat maassa” työtapoja ja sitä läheistä suhdetta, joka meillä on yritykseen. Tuntuu siltä, että yhdessä voimme mennä läpi seinien ja yli esteiden."

Tutustu Logset TH75 harvesteripäähän tästä

 

Tarjolla parhaat mahdolliset ratkaisut

Siihen aikaan, kun Cristophin isoisä perusti yrityksen, työt tehtiin hevosten ja käsivoimien avulla. Kun oli aika siirtyä työkoneisiin, yritykseen tuli ensin traktorit ja nyt käytössä on ollut jo pitkään puunkorjuuseen suunnitellut metsäkoneet. 

"Perheyrityksemme on onnellisessa asemassa, kun meidän metsäkoneidemme takaa löytyy niin omistautunut tiimi, että voimme mennä töihin ja tuntea, että saamme aina parhaat mahdolliset ratkaisut. Suosittelen Logset-koneita huoletta kaikille metsäkoneyrittäjille. Odotamme mielenkiinnolla, miltä tulevaisuus näyttää, kun jatkamme eteenpäin tällaisen innovatiivisen yhtiön kanssa."

Haluatko lukea lisää Logset-asiakkaiden kuulumisia?

Tilaa Logsetin painettu uutiskirje

 

Kiinnostunut?

X

Haluatko lisätietoja koneista ja uutuuksistamme? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon Logset-koneiden testausmahdollisuudesta, messuista ja ajankohtaisista asioista. Voit myös soittaa Ernolle suoraan ja kysyä lisää koneen ominaisuuksista +358 40 849 3115

Ota yhteyttä
Suostun siihen, että lähetetyt tiedot kerätään ja tallennetaan*