Nyheter

29/10/2019

Jukka Kivipelto ny direktör för servicetjänster

Jukka Kivipelto börjar som Logset Ab:s direktör för servicetjänster från och med 1.11.2019. Hans tidigare titel på Logset var teknisk direktör. Kivipelto har jobbat för Logset sedan 1996 och han har jobbat med skogsmaskiner sedan 1985.

- Jukka besitter en gedigen erfarenhet från branschen. Han känner till våra återförsäljare, vårt sätt att arbeta, produkterna, kunderna och marknaden. Han kan utveckla affärsverksamheten åt rätt håll, säger vice verkställande direktör Mikko Laurila.

Uppgiftens utmaningar väckte Kivipeltos intresse.

- För att kunna lyfta servicenivån måste direktören för servicetjänster känna till våra produkter och marknaden väl. Jag vill vara med och utveckla samt öka affärsverksamheten, säger han.

Nuvarande produktutvecklingschef Jonas Hedström har utnämnts till bolagets direktör för produktutveckling från och med 1.11.2019. Hedström har jobbat för Logset sedan 2002.

- Det att Jonas börjar leda produktutvecklingsarbetet garanterar att våra produkter är innovativa även i fortsättningen. Hans långa erfarenhet och sätt att lyssna på våra kunder fungerar som ett bra exempel för hela teamet. Att förstå våra kunder och deras behov är en förutsättning för vår framgång, konstaterar Kivipelto.

Fler bilder
Jukka Kivipelto