Nyheter

13/04/2021

Ledig position: Anskaffningsdirektör

Logset är en finländsk skogsmaskinstillverkare och föregångare inom sin bransch. Vårt innovativa och agila företag fokuserar på att tillverka och utveckla produkter som är kundvänliga och samtidigt belastar omgivningen så lite som möjligt. Företagets flaggskepp är världens första hybridskördare.

 

Vi söker nu en fördomsfri och utvecklingsfokuserad:

ANSKAFFNINGSDIREKTÖR

Vi söker en nytänkande och samarbetsvillig anskaffningsdirektör då vår nuvarande anskaffningsdirektör övergår till andra uppgifter. Som anskaffningsdirektör kommer du att utveckla Logsets anskaffning och tillsammans med ditt team ansvara för en kostnadseffektiv material- och komponentanskaffning, samt ett smidigt samarbete med leverantörerna. Du ser över upphandlingsstrategin, kartlägger olika leverantörer och komponentalternativ, planerar och förbereder inför val av leverantörer, samt inkluderar leverantörerna i pågående gemensamma projekt. Du jobbar även tätt med produktionen och är med och utvecklar företaget för att nå de uppsatta målen.

Vi erbjuder dig en strategiskt viktig position inom en högteknologisk bransch, där du omges av en inspirerande arbetsgemenskap som vill göra inhemska Logset till en framtida föregångare. Vi har en rättfram attityd och jobbar i högt tempo. Din arbetsplats finns vid vår fabrik i Kvevlax, men du har möjlighet att arbeta på distans delvis om du så önskar.

Vi förväntar oss att du har en lämplig kommersiell eller teknisk utbildning, samt erfarenhet av anskaffning och samarbete med leverantörer, gärna inom tillverkande industri. Du känner redan till olika anskaffningsmetoder och -verktyg, och förstår hur produktkostnader kalkyleras. Du fokuserar på att hitta lösningar, och arbetar på ett målmedvetet och ansvarsfullt sätt även under förändringar. Du kommunicerar flytande på finska och engelska. Andra språkkunskaper ses som en merit. Du har också beredskap att resa tidvis.

Skicka din ansökan, CV och löneanspråk till Logsets personaladministration senast 30.4.2021 på adressen  siv.saarikko(at)logset.fi

För mera information om uppgiften kontakta anskaffningsdirektör Kari Mikkilä 040 505 3402, kari.mikkila(at)logset.fi eller verkställande direktör Tommi Ekman 040 664 1666, tommi.ekman(at)logset.fi.

Vi ser fram emot att höra från dig!