Nyheter

17/11/2021

Ledig position: Lagerarbetare

Logset är en finländsk skogsmaskinstillverkare och föregångare inom sin bransch. Vårt innovativa och agila företag fokuserar på att tillverka och utveckla produkter som är kundvänliga och samtidigt belastar omgivningen så lite som möjligt. Företagets flaggskepp är världens första hybridskördare.

Vi söker nu en energisk

LAGERARBETARE

för att förstärka nuvarande personalstyrka vid serviceavdelningen i Gamla Vasa.

Din uppgift är att ansvara för verksamheten i lagret. Till ditt arbete hör olika lagerarbeten: att lossa och lasta varor, sätta i hyllor, samla varor samt packning.  Kundbetjäning är också en väsentlig del av ditt arbete. För att lyckas i arbetet behöver du ha ett rappt och aktivt sätt, god fysisk kondition samt noggrannhet. Den person vi söker skall även kunna arbeta i team, vara initiativrik och känna ansvar för sitt arbete. Du är pålitlig och har förmåga att samarbeta, eftersom  det  ofta förekommer lagarbete.

Att kunna köra truck är en fördel, men inte en förutsättning.

Erfarenhet av liknande  uppgifter är till fördel, men det viktigaste är rätt inställning och motivation för arbetet. Du innehar körkort för personbil.

Om du blev intresserad och känner att du är rätt person, sänd din ansökan så fort som möjligt. Du kan börja genast eller enligt överenskommelse.

Sänd din ansökan, meritförteckning och löneanspråk till Siv Saarikko som ansvarar för personaladministrationen vid Logset, till adressen siv.saarikko@logset.fi, senast 5.12.2021.

Tilläggsuppgifter ger reservdelschef Lars-Erik Nässlin.

Lars-Erik Nässlin, 040 546 9983, fornamn.efternamn@logset.fi