Nyheter

22/10/2021

Ledig position: Marknadsförings- och kommunikationschef

Logset är en finländsk föregångare inom skogsmaskinsbranschen: ett innovativt och internationellt 30-årigt växande företag, som koncentrerar sig på tillverkning och utveckling av kundorienterade produkter som belastar miljön så litet som möjligt. Företagets flaggskepp är världens första hybridskördare.
    
Vi söker nu en initiativrik och erfaren:

MARKNADSFÖRINGS- OCH KOMMUNIKATIONSCHEF

Du blir en del av vårt försäljningsteam och du tar hand om företagets marknadsföring på olika kontinenter tillsammans med försäljarna och återförsäljarna. Ett käckt initiativrikt sätt är till fördel, då du kontaktar nya människor, och skapar kontaktnät bland media och samarbetspartner. Digital marknadsföring samt att bygga varumärken är bekant för dig och ditt kärnkunnande kretsar kring användning av digitala marknadsföringskanaler och innehållsproduktion. Språkkunskaper samt internationell arbetserfarenhet är en merit.

Vi erbjuder dig ett arbete, där du har möjlighet att utveckla ditt eget kunnande. Mångsidiga arbetsuppgifter i ett raskt tempo gör att tiden inte blir lång. Vid vår fabrik i Kvevlax omges du av ett glatt arbetsgäng som gärna stöder dig i olika uppgifter.

Vi förväntar oss konkreta bevis från marknadsförings- och kommunikationsbranschen, allt från planering och förverkligande, till budgetansvar samt samarbete med kompanjoner. Du har lämplig examen från yrkeshögskola eller universitet samt visioner om utvecklingen av marknadsföring och kommunikation. Du har arbetat med marknadsföringsuppgifter i minst 5 år och kommunicerar flytande både muntligt och skriftligt på engelska samt på finska och/eller svenska.

Tidigare erfarenhet från skogsmaskinsbranschen eller av andra arbetsmaskiner är till din fördel eftersom grundkännedom om skogsindustrin hjälper dig att förutse trender som påverkar branschens utveckling. Din bakgrund gör att du inte ryggar tillbaka för små motgångar utan vid behov leder du projekten i mål på ett kreativt sätt.

Sänd ansökan, meritförteckning och löneanspråk senast 29.10.2021 till personalförvaltningen till siv.saarikko(at)logset.fi

Tilläggsuppgifter ger vice VD Mikko Laurila 050 5711462, mikko.laurila(at)logset.fi.

Hör av dig snart!