Nyheter

17/11/2021

Ledig. position: Marknadsföringskoordinator

Logset är en finländsk skogsmaskinstillverkare och föregångare inom sin bransch. Vårt innovativa och agila företag fokuserar på att tillverka och utveckla produkter som är kundvänliga och samtidigt belastar omgivningen så lite som möjligt. Företagets flaggskepp är världens första hybridskördare.

Vi söker nu till serviceavdelningen en energisk

MARKNADSFÖRINGSKOORDINATOR

Marknadsföringskoordinatorns arbete består av att planera, organisera samt förverkliga  olika delområden inom marknadsföring. Till arbetsuppgifterna hör bl.a planering och framställning av kommersiellt och tekniskt material, att ansvara för språk- och uppdateringsversioner, att ordna  olika projekt och  marknadsföringskampanjer samt att upprätthålla  Internet-sidor. Du är en del av after sales försäljnings – och marknadsföringsteamet.

Till arbetet hör  digitala uppdateringar, samt  att utveckla och upprätthålla Logsets nätbutik. Koordinaatorn har kunskap om tekniska detaljer  och samarbetar nära med våra tekniska sakkännare, men skaffar även uppgifter som behövs  på eget initiativ. Till ansvarsområdet hör även att förverkliga och planera Logsets digitala marknadsföring globalt. Du utvecklar processer för digimarknadsföring samt planerar och förverkligar kampanjer i samarbete med  våra nätverk.

För att lyckas med uppgiften förutsätts tidigare erfarenhet av mångsidiga och praktiska marknadsföringsuppgifter. Du talar finska, svenska och engelska  flytande. Övrig språkkunskap är en stor fördel. Vi önskar även att du har ett brett datatekniskt kunnande:

  • Email nyhetsbrev
  • Uppdatering av WWW-sidor
  • Adobe CC; InDesign, Photoshop och  Illustrator
  • MS Office –arbetsredskap (Word, Excel, PowerPoint)

Vi förväntar oss:

  • Rätt inställning och fallenhet för kundbetjäning
  • Initiativrikedom och beslutsförmåga
  • Förmåga att fungera i grupp
  • Kännedom om internationell handel, samt om spedition och logistik
  • Kunskaper i finska, svenska och engelska, övrig språkkunskap är en merit

Sänd din ansökan, meritförteckning samt löneanspråk till Logsets personalförvaltning till Siv Saarikko, siv.saarikko@logset.fi, senast 5.12.2021.

Tilläggsuppgifter ger  Servicedirektör  Jukka Kivipelto.

JUKKA KIVIPELTO

+358 40 083 1421

fornamn.efternamn(at)logset.fi