Nyheter

04/05/2021

Ledig position: servicemontör

Logset är en finländsk skogsmaskinstillverkare och föregångare inom sin bransch. Vårt innovativa och agila företag fokuserar på att tillverka och utveckla produkter som är kundvänliga och samtidigt belastar omgivningen så lite som möjligt. Företagets flaggskepp är världens första hybridskördare.

Vi söker nu en kunnig och energisk

Servicemontör

till Logset Service teamet. Till dina främsta uppgifter hör att betjäna Logsets kunder vid vår servicehall och ute på fältet. Du utför förebyggande underhåll på Logset skogsmaskiner och andra märken. Du sköter även om felsökning, reparation samt ger rådgivning till kunder. Vi erbjuder dig ett intressant och relativt självständigt jobb där du har daglig kontakt med kunder. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av servicebranschen, skogsmaskiner samt olika styr- och mätsystem.

Vi förväntar oss att du har:

  • Den rätta inställningen och social kompetens för kundbetjäning
  • Förmåga att ta egna initiativ och beslut men även förmåga att arbeta i ett team
  • God organisationsförmåga, och att du är systematisk och ansvarsfull
  • Kännedom om hydraulik, elektronik, motorteknik, fordonsteknik samt datateknik
  • Beredskap att resa
  • Goda kunskaper i finska. Svenska, engelska eller andra språk räknas som merit.

Du kommer att vara stationerad i vår servicehall i Vasa eller i Seinäjoki trakten. Vänligen skicka in din CV och ansökan med löneanspråk till Siv Saarikko, som ansvarar för Logsets personaladministration: siv.saarikko@logset.fi. Vi vill ha din ansökan senast 28.5.2021.

För mera information om uppgiften kontakta servicechef Jari Tikkala, 040 8377184 eller direktör för servicetjänster Jukka Kivipelto, 0400 831421.