Nyheter

29/11/2018

LEDIGA JOBB: MASKINKONSTRUKTÖR

Logset Ab är ett internationellt företag som värdesätter innovativitet och laganda, samt professionell och individuell utveckling. Vi söker nu en energisk

Maskinkonstruktör

Du kommer att vara en del av Logsets kunnande planeringsteam. I ditt arbete använder du i huvudsak 3D - planeringsprogrammet SolidWorks och produktstyrningssystemet SIEMENS PLM Teamcenter.

Vi erbjuder dig en intressant arbetsplats där du får utmanande uppgifter och har möjlighet att utveckla ditt eget kunnande. I vårt team kommer du att jobba tätt med professionella från olika branscher.

För uppgiften krävs att du har lämplig utbildning exempelvis inom maskinkonstruktion och du kan använda dig av 3D-planeringsprogram. Kunnande inom SolidWorks och Teamcenter ses som en merit. Du kan vara nyutexaminerad eller ha längre erfarenhet inom arbetslivet. Huvudsaken är att du brinner för maskinkonstruktion och för att lära dig nya saker.

Vi förväntar oss att du har:

  • Lämplig utbildning, exempelvis maskiningenjör
  • Erfarenhet av mekanikplanering via studier/jobb
  • Kunnande inom 3Dplaneringsprogram, exempelvis SolidWorks
  • God samarbetsförmåga, iver att lära dig nya saker och utvecklas i ditt arbete
  • Kunskaper i finska eller svenska och engelska

Vänligen skicka in din CV och ansökan med löneanspråk till Siv Saarikko, som ansvarar för Logsets personaladministration: siv.saarikko@logset.fi. Vi vill ha din ansökan senast 14.12.2018.

För mera information om uppgiften kontakta:

Jonas Hedström
Planeringschef
050 3977243

Jukka Kivipelto
Teknisk direktör
0400 831 421