Nyheter

25/05/2021

LOGSET OCH GREEN PROJECTS GJORDE ETT ÅTERFÖRSÄLJARAVTAL I SYDAFRIKA

Finländska skogsmaskinstillverkaren Logset Ab och sydafrikanska maskinförsäljaren Green Projects har gjort ett återförsäljaravtal under vilket Green Projects ska marknadsföra och sälja Logset produkter i Sydafrika. För Logset betyder avtalet maskinförsäljning på en helt ny kontinent: Afrika.   

Enligt avtalet kommer Green Projects att sälja, samt erbjuda service och reservdelar till Logset maskiner i hela Sydafrika.

- Vi är ivriga över att börja samarbeta med Green Projects. De har en lång erfarenhet av att sälja skogsmaskiner och därför är de en perfekt kompanjon som kan introducera Logset-maskinmärket på en ny continent, säger Logsets verkställande direktör Tommi Ekman.

Frank Uzzell som representerar Green Projects är också belåten.

- Vi känner oss hedrade över att få representera Logset på vårt område. Logsets produkter lämpar sig väl för våra kunder och företagets produktutbud är omfattande. Det första skördaraggregatet är redan på väg hit till oss och ska installeras på en grävmaskin. Snart kan vi börja ordna demon för att visa Logset produkternas fina kvalitet. Också skotare som är utrustade med klämbankar är av stort intresse här, berättar han. 

Green Projects har sitt huvudkontor i staden Lions River, som ligger i landskapet KwaZulu-Natal.