Nyheter

09/11/2018

Mikko Laurila är ny försäljnings- och marknadsföringsdirektör

Mikko Laurila har utsetts till Logset Ab :s försäljnings- och marknadsföringsdirektör, med Europa och Ryssland som ansvarsområden. Laurila är också medlem i ledningsgruppen. Pascal Réty fungerar i fortsättningen som försäljnings- och marknadsföringsdirektör med Nord- och Sydamerika, Asien och Oceanien som ansvarsområden. Även Réty är medlem i ledningsgruppen.

Laurila började jobba för Logset som nyanställd i slutet av oktober 2018. Han har lång erfarenhet av skogsmaskiner och han har jobbat med internationell försäljning och marknadsföring bland annat vid Ponsse och EcoLog.

- Nu när vi fått Mikko i vårt team kan vi förstärka distributionskanalerna och deras ledning i Europa och Ryssland, samtidigt som vårt engagemang i Nord och Sydamerika fortsätter då Pascal börjar ansvara för det området, berättar verkställande direktör Jussi Malmi.

Laurila ser fram emot de kommande utmaningarna.

- Jag kände förstås till Logset som företag från tidigare, men det är roligt att börja lära känna alla återförsäljare och hela personalen. Den nya uppgiften är utmanande, då Logset växer i rask takt, säger han.

Laurila har sitt arbetsbord vid fabriken i Kvevlax.