Nyheter

07/08/2019

Öppen position: Direktör för servicetjänster

Logset Ab är ett internationellt företag som betonar innovationer, laganda, samt professionell och individuell utveckling.
 

Vi söker nu en

Direktör för servicetjänster

Då affärsverksamheten ökar och bolaget utvecklas söker vi nu en direktör för våra service- och eftermarknadsföringstjänster.

Logset är en finländsk skogsmaskinstillverkare  känd för sina innovativa produkter inom försäljningsområdet, som består av mer än 20 länder. Då verksamheten växer har After Sales -tjänsterna blivit en allt viktigare del av vår affärsverksamhet. Din uppgift är att öka försäljningen av servicetjänster och utveckla servicetjänsterna ytterligare.

Vi erbjuder dig ett fast heltidsarbete  och en  utmanande position med stort ansvar. Skogsmaskinsföretagare utgör våra kunder och bolagets vision är att vara den innovativaste skogsmaskinstillverkaren även i framtiden. Du arbetar självständigt mot ett bestämt mål med möjlighet att uppnå  en konkurrenskraftig inkomst. En väsentlig del av ditt arbete är att öka försäljningen av servicetjänsterna på ett konkurrenskraftigt sätt, samt försäkra en fungerande servicenivå. Du är en del av ledningsgruppen och rapporterar till bolagets verkställande direktör. I din operativa roll motiverar du servicepersonalen i deras arbete och ser till att servicetjänsterna överstiger kundernas förväntningar.

Du har erfarenhet av kundbetjäning, lönsamhetskalkylering samt av serviceförsäljning  för tunga fordon. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av skogsmaskinsbranschen men det är inget krav. Det viktigaste är att du förstår maskinägarnas krävande vardag och besitter företagaranda. Du kommunicerar problemfritt på finska och engelska, och kan använda dig av moderna datasystem som stöd i ditt arbete. Din livssituation möjliggjör resor till våra återförsäljare runt om i världen.

Din arbetsplats finns vid Logsets fabrik i Kvevlax. Vänligen skicka in din CV och ansökan med löneanspråk till Siv Saarikko, som ansvarar för Logsets personaladministration: siv.saarikko@logset.fi. Vi vill ha din ansökan senast 26.8.2019.

För mera information om uppgiften kontakta vice verkställande direktör Mikko Laurila, +358 50 5711462.