Nyheter

25/02/2020

Två nya samarbetsavtal inom service

Logset Ab har gjort nya service- och samarbetsavtal med två företag som arbetar med skogsmaskiner.

 

Ylivakerin Diesel

Företaget koncentrerar sig på att underhålla och genomföra service på AGCO-motorer, samt att utbilda mekaniker. Ylivakerin Diesel har sin serviceverkstad i Nokia, men vid behov görs service även hos kunderna. Företaget ägs av Ville Ylivakeri och hans far Mauno “Manu” Ylivakeri. Ville fungerar som verkställande direktör.

Ville har cirka 15-års erfarenhet av AGCO-motorer. Han är speciellt duktig på att diagnostisera motorernas mekaniska- och elfel. Han är även utbildad inom och har erfarenhet av Bosch bränsle- och SCR efterbehandlings apparater.
Manu har 45-års erfarenhet av motorernas utveckling.

- Jukka Kivipelto från Logset har jobbat med Manu cirka 20 år och med mig cirka fem år. Då motorerna, personerna och kunderna är bekanta från tidigare, är det en bra grund att utgå ifrån, säger Ville Ylivakeri.

Tack vare det nya avtalet förstärker Logset motorernas servicenätverk, samt ökar kunskapen och utbildningen gällande motorer på ett betydande sätt.

Ta kontakt:

Ylivakerin Diesel Oy, verkställande direktör Ville Ylivakeri: 0400 930621
Logset Oy, direktör för servicetjänster Jukka Kivipelto: 0400 831421

 

Konehuolto Eikka

Konehuolto Eikka koncentrerar sig på service och reparationer av skogsmaskiner. Företagets serviceverkstad finns i Kankaanpää, men maskinernas service genomförs även ute på fältet. Konehuolto Eikka erbjuder full service som inkluderar reservdelar, service, reparationer, uppdateringar och justeringar. Företaget har över 15-års erfarenhet av service på olika skogsmaskins märken.

- Kundunderlaget på Eikkas serviceområde har vuxit och Logset vill satsa på servicekunnande och snabbhet. Det nya avtalet utvecklar vår kundbetjäning på ett betydande sätt, säger Daniel Lindberg, service chef på Logset.

Ta kontakt:

Konehuolto Eikka, verkställande direktör Eino Haapaniemi: 050 3496272
Logset Ab, service chef Daniel Lindberg: 050 4681799

 

Fler bilder
Ville Ylivakeri (t.h.) och hans far Manu Ylivakeri.
Eino Haapaniemi (i mitten) är verkställande direktör för Konehuolto Eikka. Här tillsammans med Erno Mäntynen (t.v.) och Daniel Lindberg från Logset.