Logset simulator

Det blir inte verkligare än så här!

Product content

Logset Simulatorn har enastående grafik och då du sitter i den känns det som att du kör en riktig skogsmaskin. Simulatorns styrka ligger i en verklighetstrogen simulering av dynamiken. Hydraultryck och hydraulflöde samt mekaniska krafter är realistiskt simulerade. Styr- och mätsystemen fungerar som om de vore installerade i en riktig maskin. En justering av en inställning har direkt inverkan på den simulerade maskinen. 

Simulatorn är uppbyggd av samma högkvalitativa komponenter som riktiga Logset maskiner. Grafiken har utvecklats i samarbete med Mevea - ett företag med erfarenhet och expertis när det gäller utveckling av simulatorer.


Utveckla dina färdigheter

Logset simulatorn erbjuder möjlighet till övning i ett torrt, varmt och säkert undervisningsutrymme. Simulatorn är ett mycket effektivt sätt att utbilda nya chaufförer med utmärkt körförmåga. Mer erfarna chaufförer kan utveckla sin skicklighet och testa nya arbetsmetoder. Utbildning med simulatorn som hjälp kan ordnas för en hel grupp studerande samtidigt. Simulering är kostnadseffektivt, säkert samt miljövänligt.


Problemlösning

Logset Simulatorn är ett idealiskt verktyg för de som jobbar med tekniskt stöd. Genom att simulera problemet kan serviceteknikern förstå situationen och således ge bättre råd. Kunden får bättre, snabbare och mer exakta svar.

 

Teknisk data

Simulerad maskintyp

Skördare eller skotare

Vikt

Cirka 300 kg

Mått

L 1 700 mm
B 780 mm
H 2 000 mm

Strömförsörjning

200-240 VAC

Skärm

55´LED TV
12´skärm för TOC MD

Manöverspakar

Minispakar

Tillval

2D rörelseplatform
Tre bildskärmar på rad
Huvudrörelsesystem 

Bilder
View from the simulator
Man driving the simulator

Modeller