Logset

KARRIÄR:TEKNISK DOKUMENTERARE OCH TEKNISK ILLUSTRATÖR

Logset är en internationell föregångare inom skogsmaskinsbranschen. Vi fokuserar på att utveckla och tillverka kundvänliga skogsmaskiner som belastar miljön så litet som möjligt. Företagets flaggskepp är världens första hybridskördare. Vi söker nu två personer till Logsets dokumentationsavdelning.

TEKNISK ILLUSTRATÖR

Vi söker en teknisk illustratör till dokumentationsavdelningen. Till dina uppgifter hör att skapa illustrationer för användarmanualer och reservdelsböcker.

Vi förväntar oss lämplig utbildning. Du behärskar förutom de inhemska språken åtminstone engelska, övriga språk är en merit. Vi uppskattar kännedom om SolidWorks-, Siemens Teamcenter, produktionsstyrningssystem samt hydraulik och elektronik. Tidigare erfarenhet av teknisk dokumentation och av fordons- eller verkstadsindustri, skogsbranschen eller skogsmaskinsindustri är en fördel.

TEKNISK DOKUMENTERARE/ÖVERSÄTTARE

Vi söker en teknisk dokumenterare/översättare.
Till dina uppgifter hör att skriva användarmanualer, uppdateringar, översättningar och översättningskoordinering samt andra uppgifter inom kunddokumentation.

Vi förväntar oss lämplig utbildning. Vi önskar att du har erfarenhet av teknisk dokumentation samt översättning EN, FI.  Övriga språkkunskaper som SV, DE och FR är en merit. Vi värdesätter kännedom om DITA-standard samt användarerfarenhet av Adobe program (Illustrator, Photoshop).

ANSÖKNINGAR

Sänd din ansökan, meritförteckning samt löneanspråk  senast 17.3.2023.
Ansök med nedanstående blankett eller sänd epost till personalförvaltningen till siv.saarikko(at)logset.

Tilläggsuppgifter :
Sami Hakala
Utvecklingschef för kunddokumentation
050 397 7277
sami.hakala(at)logset.fi.

Hör av dig snart!

LÄMNA IN en ANSÖKAN:

förnamn / familjenamn
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Lataa ansioluettelo ja mahdollinen hakemus tähän. Leave CV / cover letter here. [PDF, JPG, Docx, max 5 Mb]