4F GT

VOIMAKAS 10 TONNIN KUORMATRAKTORI HARVENNUKSILLE

Logset 4F GT on Logset-malliston pienin kuormatraktori. Kone kantaa kymmenen tonnia ja se on erityisesti suunniteltu tiheän metsän harvennuksiin. Pienen kokonsa ansiosta Logset 4F GT liikkuu vaivatta erityyppisissä maastoissa jättämättä suurempia jälkiä.

teknologiat

teknologiat

PIENI JA TEHOKAS

Kompaktissa Logset 4F GT kuormatraktorissa riittää voimaa. Koneessa on 4,9 litran AGCO Power moottori josta lähtee 140 kW (190 hv).

HELPPO JA MUKAVA OHJATA

Ohjaamossa on tehokas äänieristys ja ikkunoista on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä mahdollistaa nosturin ja voimansiirron tarkan ohjaamisen. Kuljettaja pystyy työskentelemään tehokkaasti ja ilman turhaa rasitusta. Ajonopeutta on helppo säätää vakionopeudensäätimellä, mikä helpottaa kuljettajantyötä ja laskee polttoainekustannuksia.

TILAVA HYTTI NÄKÖALALLA

Ohjaamossa on panostettu ajomukavuuteen. Kuljettajalla on esteettömät näkymät ajaessa ja kuormattaessa. Ohjaamo on tilava ja siinä on paljon säilytystilaa. Konetta on helppo ohjata koska pyörät ovat koko ajan näkyvissä.

MUKAUTETTAVAT ASETUKSET

Kuormatraktorissa on helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä (Total Operation and Control), joka säästää polttoainetta ja tekee ajokokemuksesta miellyttävän. Myös nosturin käyttö on nopeaa ja tarkkaa.

4F GT

pähkinänkuoressa

tekniset tiedot

Omapaino alkaen 13 500 kg
Kuormatila10 000 kg
 
Kuormatila3,85 m²
Kuormatilan pituus 4,15 m
 
TyyppiAGCO Power 49 LFTN
Vaihe
EU Stage V
Teho 1900 rpm 140 kW (190 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm800 Nm
Polttoainesäiliö188 l
DEF30 l
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima135 kN
Vaihteet2 vaihdetta
OhjausKuorman tunnistusvipu
 
Pumpun koko140 cm³
Paine23 Mpa
Hydrauliöljysäiliö175 l
 
OhjausjärjestelmäTOC 2
Akkujännite24 V

Turvastettu ja hyväksytty hytti

Vakio710/40-22.5
Vaihtoehtoinen600/50-22.5
 
NosturiMesera 83 F
Ulottuma7,2/10 m
Nostomomentti106 kNm
Rotaattori360°
 

Lisätietoja Logset-myyjältäsi.

ominaisuudet

ominaisuudet

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta ..

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, ..

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä ..

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.

KUORMATRAKTORIN HYTTI

Yksi markkinoiden tilavimmista ohjaamoista. Virtaviivainen ja yksinkertainen ohjaamo on rakennettu näkyvyyttä ja käytännöllisyyttä ajatellen. Näet kaikki kuusi tai kahdeksan rengastasi ohjaamostasi. Ei kuolleita kulmia, se ..

AHTAAN PAIKAN KULKIJA

Logsetin harvesterin suunnittelussa on panostettu ennenkaikkea ohjattavuuteen. Pieni koko ei ole välttämättömyys, jos suuremmallakin harvesterilla voi suoriutua samoista tehtävistä ahtaissakin paikoissa. Logset-harvesterit ovat kokoaan ketterämpiä. ..

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.

DECELERATE ASSISTANT AND PROTECTION SYSTEM (DEX)

DeX on älykäs moottorijarrutuksen avustusjärjestelmä, joka ohjaa kuormatraktoria tilanteissa, joissa vaaditaan suurempaa moottorijarrutusmomenttia. Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi jyrkkään alamäkeen ajaessa. DeX parantaa sekä kuljettajan ..

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei ..

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten ..

galleria

GALLERIA