4F GT

VOIMAKAS 10 TONNIN KUORMATRAKTORI HARVENNUKSILLE

Logset 4F GT on Logset-malliston pienin kuormatraktori. Kone kantaa kymmenen tonnia ja se on erityisesti suunniteltu tiheän metsän harvennuksiin. Pienen kokonsa ansiosta Logset 4F GT liikkuu vaivatta erityyppisissä maastoissa jättämättä suurempia jälkiä.

teknologiat

teknologiat

PIENI JA TEHOKAS

Kompaktissa Logset 4F GT kuormatraktorissa riittää voimaa. Koneessa on 4,9 litran AGCO Power moottori josta lähtee 125 kW (170 hv). Kuormatraktorimalliin saa valita kahdesta Mesera -nosturista sopivimman. Nostureilla on eri nostovoima: 91 kNm tai 99 kNm. Molemmissa nosturimalleissa on kolme eri ulottumavaihtoehtoa.

HELPPO JA MUKAVA OHJATA

Ohjaamossa on tehokas äänieristys ja ikkunoista on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä mahdollistaa nosturin ja voimansiirron tarkan ohjaamisen. Kuljettaja pystyy työskentelemään tehokkaasti ja ilman turhaa rasitusta. Ajonopeutta on helppo säätää vakionopeudensäätimellä, mikä helpottaa kuljettajantyötä ja laskee polttoainekustannuksia.

TILAVA HYTTI NÄKÖALALLA

Ohjaamossa on panostettu ajomukavuuteen. Kuljettajalla on esteettömät näkymät ajaessa ja kuormattaessa. Ohjaamo on tilava ja siinä on paljon säilytystilaa. Konetta on helppo ohjata koska pyörät ovat koko ajan näkyvissä.

MUKAUTETTAVAT ASETUKSET

Kuormatraktorissa on helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä (Total Operation and Control), joka säästää polttoainetta ja tekee ajokokemuksesta miellyttävän. Myös nosturin käyttö on nopeaa ja tarkkaa.

4F GT

pähkinänkuoressa

tekniset tiedot

Omapaino alkaen, kg 13 500 (30 000 lbs)
Kuormatila, kg10 000 (22 000 lbs)
 
Kuormatila, m23,86
Kuormatilan pituus, m (in, ft)4,8 (189, 15.7)
 
TyyppiAGCO Power 49 LFTN
Vaihe
Stage V
Teho 1900 rpm, kW 140 (190 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm800 (553 ft lb)
Polttoainesäiliö, l188 (49 US gal)
DEF, l30 (8 US gal)
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN135 (30 300 lbf)
Vaihteet2 vaihdetta
OhjausKuorman tunnistusvipu
 
Pumpun koko, cm³140
Paine, Mpa21,5
Hydrauliöljysäiliö, l175 (46 US gal)
 
OhjausjärjestelmäTOC 2
Akkujännite24 V

Turvastettu ja hyväksytty hytti

Vakio710 /40-22.5
Vaihtoehtoinen600 /50-22.5
 
NosturiMesera 83
Ulottuma, m7.2/8.5/10 (23.6/27.9/32.8 ft)
Nostomomentti, kNm106 (78 000 ft lb)
Rotaattori, °360
 

Lisätietoja Logset-myyjältäsi.

ominaisuudet

ominaisuudet

NIMENI ON KETTERÄ

Logset harvesterit ovat hyvin ketteriä. Renkaat pysyvät tarkasti radalla ja jopa tiukat käännökset ovat mahdollisia säilyttäen loistavan tasapainon. Ketteryys mahdollistaa pienillä ja keskikokoisilla hakkuualueilla työskentelyn ..

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei ..

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, ..

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten ..

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä ..

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta ..

galleria

GALLERIA