Logset

4F GT

VOIMAKAS 10 TONNIN KUORMATRAKTORI HARVENNUKSILLE

Logset 4F GT on Logset-malliston pienin kuormatraktori. Kone kantaa kymmenen tonnia ja se on erityisesti suunniteltu tiheän metsän harvennuksiin. Pienen kokonsa ansiosta Logset 4F GT liikkuu vaivatta erityyppisissä maastoissa jättämättä suurempia jälkiä.

teknologiat

teknologiat

PIENI JA TEHOKAS

Kompaktissa Logset 4F GT kuormatraktorissa riittää voimaa. Koneessa on 4,9 litran AGCO Power moottori josta lähtee 140 kW (190 hv).

HELPPO JA MUKAVA OHJATA

Ohjaamossa on tehokas äänieristys ja ikkunoista on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä mahdollistaa nosturin ja voimansiirron tarkan ohjaamisen. Kuljettaja pystyy työskentelemään tehokkaasti ja ilman turhaa rasitusta. Ajonopeutta on helppo säätää vakionopeudensäätimellä, mikä helpottaa kuljettajantyötä ja laskee polttoainekustannuksia.

TILAVA HYTTI NÄKÖALALLA

Ohjaamossa on panostettu ajomukavuuteen. Kuljettajalla on esteettömät näkymät ajaessa ja kuormattaessa. Ohjaamo on tilava ja siinä on paljon säilytystilaa. Konetta on helppo ohjata koska pyörät ovat koko ajan näkyvissä.

MUKAUTETTAVAT ASETUKSET

Kuormatraktorissa on helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä (Total Operation and Control), joka säästää polttoainetta ja tekee ajokokemuksesta miellyttävän. Myös nosturin käyttö on nopeaa ja tarkkaa.

4F GT

pähkinänkuoressa

tekniset tiedot

Omapaino alkaen, kg 13 500 
Kuormatila, kg10 000 
 
Kuormatila, m²3,85
Kuormatilan pituus, m 4,15 
 
TyyppiAGCO Power 49 LFTN
Vaihe
EU Stage V
Teho 1900 rpm, kW 140 (190 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm800 
Polttoainesäiliö, l188 
DEF, l30 
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN135 
Vaihteet2 vaihdetta
OhjausKuorman tunnistusvipu
 
Pumpun koko, cm³140
Paine, Mpa23
Hydrauliöljysäiliö, l175 
 
OhjausjärjestelmäTOC 2
Akkujännite24 V

Turvastettu ja hyväksytty hytti

Vakio710/40-22.5
Vaihtoehtoinen600/50-22.5
 
NosturiMesera 83 F
Ulottuma, m7,2/10 
Nostomomentti, kNm106 
Rotaattori360°
 

Lisätietoja Logset-myyjältäsi.

ominaisuudet

ominaisuudet

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei ..

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten ..

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, ..

AHTAAN PAIKAN KULKIJA

Logsetin harvesterin suunnittelussa on panostettu ennenkaikkea ohjattavuuteen. Pieni koko ei ole välttämättömyys, jos suuremmallakin harvesterilla voi suoriutua samoista tehtävistä ahtaissakin paikoissa. Logset-harvesterit ovat kokoaan ketterämpiä. ..

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä ..

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta ..

galleria

GALLERIA