Logset

8F GT

VIE TUOTTAVUUTESI
UUDELLE TASOLLE

Logset 8F GT on tehokas ja voimakas kuormatraktori. Sen kantavuus on 15 tonnia.  Kuormatilavaihtoehtoja on useita, jolloin kuormatraktorista voidaan räätälöidä jokaisen tarpeisiin sopiva. Koneen kapasiteetti tekee vaikutuksen vaativimmissakin olosuhteissa. Tehokkaan moottorin ja vahvan voimansiirtolaitteiston ansiosta koneen suorituskyky on huippuluokkaa haasteellisissakin olosuhteissa, kuten pehmeässä tai mäkisessä maastossa ja pitkillä matkoilla.

teknologiat

teknologiat

Vähemmän seisonta-aikaa, enemmän tuottoa!

Kuten muutkin Logset-tuotteet, Logset 8F GT on suunniteltu kovaan työhön. Tärkeimmät mekaaniset osat ovat vahvoja ja pitkäikäisiä. Runko, keskinivel, telien kiinnikkeet, kuormatila ja konepelti on suunniteltu kestämään ankarat metsäolosuhteet. Pääkomponentit on valittu niiden luotettavuuden perusteella.

LOGSET 8F GT

PALJON VOIMAA, PIENI KULUTUS

TOC 2-ohjausjärjestelmän ja AGCO power-dieselmoottorin ansiosta Logset kuormatraktorit kuuluvat markkinoiden polttoainetehokkaimpiin.

KÄYTTÄJÄ­KOKEMUS KESKIÖSSÄ

Koneesi on yhtä hyvä, kuin miltä se tuntuu. Hyteillämme on hyvä maine ja loistava näkyvyys, runsaasti tilaa ja matalat melutasot. Ohjaus on mukautettavissa jokaisen kuljettajan tarpeiden mukaan. TOC MD2 pitää sinut ajan tasalla kaikesta olennaisesta tiedosta.

Hyvä tasapaino, varmuutta pehmeillä mailla ja riittävästi tehoa useisiin samanaikaisiin tehtäviin. Yksinkertaisia perusasioita, jotka takaavat kuskin menestyksen pitkin päivää. Ja me tiedämme, päivä voi olla todella pitkä!

HUIPPU­TEKNOLOGIAA

Logsetin harvesterit ovat hieno esimerkki nykyteknologiasta. Raskasta terästä ja 150 000–200 000 koodia, sekä lisäksi viimeisimmät sähköiset ja hydrauliset innovaatiot. Kaikki on suunniteltu, jotta kuljettaja voi saavuttaa maksimituottavuuden kohtuullisella vaivalla. Kaikki tapahtuu vankassa teräskuoressa, joka on rakennettu kestämään ja tuottamaan.

8F GT

pähkinänkuoressa

Tekniset tiedot

Omapaino alkaen, kg 17 500 
Kuormankantokyky, kg15 000 
 
Kuormatila, m24.95 – 6.1
Kuormatilan pituus, m4.64 – 5.24 
 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
Vaihe
Stage V
Teho 1850 rpm, kW 190 (258 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm1130 
Polttoainesäiliö, l188 
DEF, l30 
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN190 
Vaihteet2 vaihdetta
OhjausKuorman tunnistusvipu
 
Pumpun koko, cm³Vakio: 140   Vaihtoehtoinen: 180
Paine, Mpa24
Hydrauliöljysäiliö, l175 
 
OhjausjärjestelmäTOC 2
Akkujännite24 V

Turvastettu ja hyväksytty hytti

 
Vakio710 /45-26.5
Vaihtoehtoinen800 /40-26.5
 
NosturiMesera 92
Ulottuma, m7.2/8.5/10 
Nostomomentti, kNm125 
Rotaattori, °360
 

Lisätietoja Logset-myyjältäsi.

Ominaisuudet

Ominaisuudet

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta tarpeitesi täyttämiseksi.

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten sinä haluat. Monet kehittyneet toiminnot, ..

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, että niihin pääsee hyvin käsiksi. ..

AHTAAN PAIKAN KULKIJA

Logsetin harvesterin suunnittelussa on panostettu ennenkaikkea ohjattavuuteen. Pieni koko ei ole välttämättömyys, jos suuremmallakin harvesterilla voi suoriutua samoista tehtävistä ahtaissakin paikoissa. Logset-harvesterit ovat kokoaan ketterämpiä. Tiukat käännökset onnistuvat helposti, ja ..

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei tarvitse etsiä oikeita painikkeita, vaan ..

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä vielä tänäkin päivänä. Vahva runko ..