Logset

4F GT

STARK 10 TONS SKOTARE TILL GALLRINGSARBETEN

Logset 4F GT är Logset skotarseriens minsta skotare. Maskinen kan lastas med tio ton och den är speciellt planerad förgallringsarbeten i tät skog. Tack vare sin nätta storlek rör sig maskinen lätt i olika sorts terränger utan att lämna djupa spår efter sig.

teknologier

teknologier

LITEN OCH KRAFTFULL

Den kompakta Logset 4F GT skotaren har mycket kraft då den är utrustad med en 4,9 liters AGCO Power motor som ger 125 kW (170 hk). Skotaren kan levereras med en av två olika Mesera kranmodeller, beroende på vilken som passar kundensbehov. Kranmodellerna har en lyftkapacitet på antingen 91 kNm eller 99 kNm. Båda kranarna har tre olika räckvidds alternativ.

BEKVÄM OCH LÄTT ATT STYRA

Hytten har en effektiv ljudisolering och de stora rundade fönsterrutorna erbjuder bra sikt i alla riktningar. Det användarvänliga TOC 2 styrsystemet ger en bra precision både vid körning med kran och med transmission. Föraren kan köra snabbt och effektivt utan desto större ansträngning. Tack vare en automatisk farthållare kan körhastigheten enkelt justerasmed en potentiometer. 

HYTT

Hytten erbjuder förstaklassig komfort och obehindradsikt både vid körning och vid lastning. Den är rymlig och har stora förvaringsutrymmen. Skotaren är lätt att manövrera då föraren har bra uppsikt över hjulen.

ANPASSADE MANÖVERDON

Skotaren är försedd med ett användarvänligt Logset Total Operation and Control (TOC 2) styrsystem. Tack vare styrsystemet blir det en mjuk och smidig körupplevelse som sparar bränsle. Krankontrollen är snabb och precis.

4F GT

i ett nötskal

teknisk data

Egenvikt, kg från13 500
Lastkapacitet, kg10 000
 
Load area, m23,86
Lastutrymme längd, m4,3/4,8
 
TypAGCO Power 49 LFTN
Steg
Stage V
Effekt vid 1900 rpm, kW 140 (190 hk)
Vridmoment vid 1500 rpm, Nm800
Bränsletank, l188
DEF tank, l30
 
TypHydrostatisk mekanisk
Dragkraft, kN135
Växellåda2 växlar
SteeringLoad sensing lever
 
Pumpstorlek, cc140
Tryck, Mpa21,5
Hydrauloljetank, l175 
 
StyrsystemTOC 2
Batterispänning24 V

Säkerhetstestad och godkänd hytt

 
Standard710 /40-22.5
Valfritt600 /50-22.5
 
KranMesera 83
Räckviddsalternativ, m7.2/8.5/10
Lyftmoment, kNm106
Rotator, °360
 

Contact your local dealer for more information about options.

features

features

KRANTILT

Krantilt är ett mycket användbart alternativ vid arbete i krävande terräng. Med krantilt kan du uppnå optimal balans och fällningsriktningen är lättare att styra. Du ..

LÅG BRÄNSLEFÖRBRUKNING

All kraft du behöver, med låg bränsleförbrukning. Våra maskiner har gott om kraft att som du kan använda klokt. Allt för att göra det bra ..

ANPASSADE MANÖVERDON

Logsets joystick är helt anpassningsbar. Du kan spara varje enskild funktion till den knapp du vill. Vårt mål är att du inte ska behöva flytta ..

STÄNGNINGSHJÄLP FÖR HYTTDÖRREN

En enkel men bra pryl: Din hyttdörr kan öppnas/stängas med ett finger. Det pneumatiska dörrstängningshandtaget är praktiskt vid arbete på blåsiga dagar eller i branta ..

TOC-MD 2

Logset-maskinerna drivs och styrs av vårt avancerade styrsystem, TOC-MD 2. Exakt mätning, enkel styrning och möjligheten att anpassa layouten på dina manöverdon ger dig ett ..

STARKT CHASSI FÖR STARKA MÄNNISKOR

Logsets maskinchassi är starkt baserat på originaldesignen från 90-talet. Den byggdes för att vara den mest hållbara maskinen i skogen. Och ja, vi använder fortfarande ..

MED UNDERHÅLL I ÅTANKE

Logsets maskiner är byggda för att hållas i gott skick. Flera avancerade lösningar gör underhållet av Logset enkelt: Komponenter och servicepunkter är lättåtkomligt placerade för ..

JAG ÄR SMIDIG

Logsets skördare är mycket smidiga. Hjulen följer tätt i spåren och det är även möjligt att göra snäva svängar med bra balans. God smidighet gör ..

TILT & ROTATION AV HYTTEN

Skördarens hytt anpassar sig efter terrängskillnaderna så att du alltid sitter fintoch rakt. Den justerbara hyttens rotation gör att du har bästa möjliga sikt över ..

VARDE LJUS!

Du kan inte kapa det du inte ser. Optimal belysning tillsammans med bred sikt från Logset-hytten ger dig en bättre, tryggare och säkrare arbetsmiljö. Den ..

galleri

GALLERI