12F GT

SUURIN LOGSET KUORMATRAKTORI
20 TONNIN LASTAUSKAPASITEETILLA

Logset 12F GT on Logset-sarjan, ja jopa markkinoiden suurin kuormatraktori. Kone vakuuttaa kyvyllään kantaa kaikkien aikojen suurimmat puukuormat. Voimakas 291 hevosvoiman moottori ja 262 kN:n vetovoima tekevät Logset 12F GT -kuormatraktorista samalla markkinoiden tehokkaimman. Kone on täynnä uutta tekniikkaa ja käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia. Uusi, patentoitu suojaava hidastusavustin (DeX) takaa erinomaisen suorituskyvyn vaikeissakin maasto-olosuhteissa. 

teknologiat

teknologiat

UUSI, PATENTOITU DEX

DeX on moottorin älykäs jarrutusavustin. Se ohjaa konetta tilanteissa, joissa moottorilta vaaditaan suurta jarrutusmomenttia, esimerkiksi jyrkkää rinnettä alaspäin ajettaessa. DeX ei vain paranna kuljettajan turvallisuutta ja mukavuutta, vaan myös suojaa moottoria ylikierrosmomentilta ja pidentää siten moottorin ja voimansiirtokomponenttien käyttöikää.

KUORMATILA JOKA KANTAA KAIKEN

Tukevaan, kestävään ja säädettävään kuormatilaan mahtuu ennätysmäärä puuta. Logset 12F GT kuormatraktoriin voit lastata 30 kiintokuutiota puuta.

VETOVOIMAA HAASTAVIIN OLOSUHTEISIIN

Uskomaton 262 kN:n vetovoima takaa erinomaisen suorituskyvyn erittäin jyrkässäkin maastossa. Logset 12F GT on vahva, tarkka ja luotettava kuormatraktori. Suurien 28,5 tuuman renkaiden avulla kone kantaa raskaimmatkin kuormat.

TOC 2 - OHJAUS­JÄRJESTELMÄ

Kuormatraktorissa on helppokäyttöinen TOC 2-ohjausjärjestelmä, joka säästää polttoainetta ja tekee ajokokemuksesta miellyttävän. Myös nosturin käyttö on nopeaa ja tarkkaa. TOC 2-ohjausjärjestelmä hallitsee kaikkia toimintoja kuten käyttönopeutta, polttoainetaloutta, työskentelytarkkuutta ja koneen tehoa.

12F GT

pähkinänkuoressa

tekniset tiedot

Omapaino alkaen 24 000 kg
Kuormankantokyky20 000 kg
 
Kuormatila5,4 – 6,6 m²
Kuormatilan pituus 4,8 – 6,2 m
 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheEU Stage V
Teho 1850 rpm 214 kW (291 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm1 280 Nm
Polttoainesäiliö248 l
DEF30 l
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima262 kN
Vaihteet2 vaihdetta
 
Pumpun koko180 cm³
Paine24 Mpa
Hydrauliöljysäiliö175 l
 
OhjausjärjestelmäTOC 2
Akkujännite24 V

Turvastettu ja hyväksytty hytti

Vakio 780/50-28.5
Vaihtoehtoinen 710/55-28.5
NosturiMesera 142 F
Ulottuma8,1/10 m
Nostomomentti178 kNm
Rotaattori360°
 

Lisätietoja Logset-myyjältäsi.

Ominaisuudet

ominaisuudet

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, että niihin pääsee hyvin käsiksi. ..

AHTAAN PAIKAN KULKIJA

Logsetin harvesterin suunnittelussa on panostettu ennenkaikkea ohjattavuuteen. Pieni koko ei ole välttämättömyys, jos suuremmallakin harvesterilla voi suoriutua samoista tehtävistä ahtaissakin paikoissa. Logset-harvesterit ovat kokoaan ketterämpiä. Tiukat käännökset onnistuvat helposti, ja ..

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä vielä tänäkin päivänä. Vahva runko ..

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten sinä haluat. Monet kehittyneet toiminnot, ..

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei tarvitse etsiä oikeita painikkeita, vaan ..

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta tarpeitesi täyttämiseksi.

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.

galleria

galleria