8H GTE HYBRID

NOSTA TUOTTAVUUTESI
UUDELLE TASOLLE

Logset 8H GTE Hybrid on tehokas keskikokoinen harvesteri, joka ei hidasta paineen alla. Hybridijärjestelmä tarjoaa 104 kW (142 hv) lisävoimaa, joten harvesterin dieselmoottori käy tasaisesti silloinkin kun kone kaataa ja työstää isoja puita. Harvesteri suoriutuu helposti monesta tehtävästä yhtä aikaa, säilyttäen dieselmoottorin kuormituksen tasaisena.

teknologiat

teknologiat

HYBRIDI­TEKNOLOGIAA METSÄKONEISSA?

Dieselmoottori käy tasaisesti n. 1500 kierroksella. Sähkömoottori hoitaa kuormahuiput. Näin moottorin kierrokset eivät jatkuvasti vaihtele. Lisää voimaa, vähemmän polttoainetta, hiilidioksidipäästöjä ja melua. Vähemmän stressiä, sekä koneelle että kuljettajalle.

PALJON VOIMAA, PIENI KULUTUS

ACGO Power 7.4 litran dieselmoottori tarjoaa runsaasti tehoa yhdessä 104 kW:n sähkömoottorin kanssa. Meidän filosofiaamme kuuluu pitää paljon tehoa varastossa, mutta käyttää sitä viisaasti. Logset metsäkoneissa on markkinoiden pienin polttoaineen kulutus. Logsetilla saat eniten irti jokaista polttoainelitraa kohti. Ja mikä tärkeämpää, sinulla on aina riittävästi tehoa kaikkiin tehtäviin.

KÄYTTÄJÄ KESKIÖSSÄ

Koneesi on yhtä hyvä, kuin miltä se tuntuu. Hyteillämme on hyvä maine loistavan näkyvyyden, tilan ja hyvän äänieristyksen ansiosta. Ohjaus on mukautettavissa jokaisen kuljettajan tarpeiden mukaan. TOC-MD 2 pitää sinut ajan tasalla kaikesta olennaisesta tiedosta.

Hyvä tasapaino, varmuutta pehmeillä mailla ja riittävästi tehoa useisiin samanaikaisiin tehtäviin. Yksinkertaisia perusasioita, jotka takaavat kuskin menestyksen pitkin päivää. Ja me tiedämme, päivä voi olla todella pitkä!

HUIPPU­TEKNOLOGIAA

Logsetin harvesterit ovat hieno esimerkki nykyteknologiasta. Raskasta terästä ja 150 000–200 000 koodia, sekä lisäksi viimeisimmät sähköiset ja hydrauliset innovaatiot. Kaikki on suunniteltu, jotta kuljettaja voi saavuttaa maksimituottavuuden kohtuullisella vaivalla. Kaikki tapahtuu vankassa teräskuoressa, joka on rakennettu kestämään ja tuottamaan.

8h gte hybrid

pähkinänkuoressa

tekniset tiedot

Omapaino alkaen23 000 kg
 
Max. teho 1850 rpm311 kW (422 hv)
Max. vääntömomentti 1500 rpm1 780 Nm
 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheEU Stage V, EPA Tier 4 final
Teho 1850 rpm214 kW (291 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm1 280 Nm
Polttoainesäiliö, netto390 l
DEF40 l
 
Max. teho 1850 rpm97 kW (132 hv)
Max. vääntömomentti 0-1950 rpm500 Nm
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima195 kN
Vaihteet2 vaihdetta
 
Tuotto 1 000 rpm210 + 180 l/min
Hydrauliöljysäiliö, netto195 l
 
OhjausjärjestelmäTOC 2
MittalaiteTOC-MD 2
Akkujännite24 V

Kääntyvä ja kaikkiin suuntiin vakaava ohjaamo

Etu710/45-26.5 (vaihtoehto: 600/55-26.5, 800/40-26.5)
Taka710/45-26.5 (vaihtoehto: 600/55-26.5, 800/40-26.5)
 
NosturiMesera 241 H
Nostomomentti240 kNm
Ulottuma10,3/11,1 m
 
MallivaihtoehdotTH55, TH65, TH75
 

Lisätiedot Logset-myyjältäsi

Ominaisuudet

Ominaisuudet

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei tarvitse etsiä oikeita painikkeita, vaan ..

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, että niihin pääsee hyvin käsiksi. ..

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä vielä tänäkin päivänä. Vahva runko ..

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta tarpeitesi täyttämiseksi.

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten sinä haluat. Monet kehittyneet toiminnot, ..

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

AHTAAN PAIKAN KULKIJA

Logsetin harvesterin suunnittelussa on panostettu ennenkaikkea ohjattavuuteen. Pieni koko ei ole välttämättömyys, jos suuremmallakin harvesterilla voi suoriutua samoista tehtävistä ahtaissakin paikoissa. Logset-harvesterit ovat kokoaan ketterämpiä. Tiukat käännökset onnistuvat helposti, ja ..

galleria

GALLERia