8H GTE HYBRID

NOSTA TUOTTAVUUTESI
UUDELLE TASOLLE

Logset 8H GTE Hybrid on tehokas keskikokoinen harvesteri, joka ei hidasta paineen alla. Hybridijärjestelmä tarjoaa 104 kW (142 hv) lisävoimaa, joten harvesterin dieselmoottori käy tasaisesti silloinkin kun kone kaataa ja työstää isoja puita. Harvesteri suoriutuu helposti monesta tehtävästä yhtä aikaa, säilyttäen dieselmoottorin kuormituksen tasaisena.

teknologiat

teknologiat

HYBRIDI­TEKNOLOGIAA METSÄKONEISSA?

Dieselmoottori käy tasaisesti n. 1500 rpm:ssä. Sähkömoottori hoitaa kuormahuiput. Näin moottorin kierrokset eivät jatkuvasti vaihtele. Lisää voimaa, vähemmän polttoainetta, hiilidioksidipäästöjä ja melua. Vähemmän stressiä, sekä koneelle että kuljettajalle.

PALJON VOIMAA, PIENI KULUTUS

ACGO Power 7.4 litran dieselmoottori tarjoaa runsaasti tehoa yhdessä 104 kW:n sähkömoottorin kanssa. Meidän filosofiaamme kuuluu pitää paljon tehoa varastossa, mutta käyttää sitä viisaasti. Logset metsäkoneissa on markkinoiden pienin polttoaineen kulutus. Logsetilla saat eniten irti jokaista polttoainelitraa kohti. Ja mikä tärkeämpää, sinulla on aina riittävästi tehoa kaikkiin tehtäviin.

KÄYTTÄJÄKOKEMUS KESKIÖSSÄ

Koneesi on yhtä hyvä, kuin miltä se tuntuu. Hyteillämme on hyvä maine ja loistava näkyvyys, runsaasti tilaa ja matalat melutasot. Ohjaus on mukautettavissa jokaisen kuljettajan tarpeiden mukaan. TOC MD2 pitää sinut ajan tasalla kaikesta olennaisesta tiedosta.

Hyvä tasapaino, varmuutta pehmeillä mailla ja riittävästi tehoa useisiin samanaikaisiin tehtäviin. Yksinkertaisia perusasioita, jotka takaavat kuskin menestyksen pitkin päivää. Ja me tiedämme, päivä voi olla todella pitkä!

HUIPPU­TEKNOLOGIAA

Logsetin harvesterit ovat hieno esimerkki nykyteknologiasta. Raskasta terästä ja 150 000–200 000 koodia, sekä lisäksi viimeisimmät sähköiset ja hydrauliset innovaatiot. Kaikki on suunniteltu, jotta kuljettaja voi saavuttaa maksimituottavuuden kohtuullisella vaivalla. Kaikki tapahtuu vankassa teräskuoressa, joka on rakennettu kestämään ja tuottamaan.

8h gte hybrid

pähkinänkuoressa

tekniset tiedot

Omapaino alkaen, kg23 000 (50 700 lbs)
 
Max. teho 1900 rpm, kW310 (421 hv)
Max. vääntömomentti 1500 rpm, Nm1 780 (1 313 ft lb)
 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheStage V
Teho 1850 rpm, kW214 (291 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm1 280 (944 ft lb)
Polttoainesäiliö, l400 (106 US gal)
DEF, l40 (11 US gal)
 
Max. teho 1850 rpm, kW97 (132 hv)
Max. vääntömomentti 0-2000 rpm, Nm500 (369 ft lb)
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN190 (42 700 lbf)
Vaihteet2 vaihdetta
 
Tuotto 1 000 rpm, l/min210 + 180 (55 +47 US gal)
Hydrauliöljysäiliö, l240 (63 US gal)
 
OhjausjärjestelmäTOC 2
MittalaiteTOC-MD 2
Akkujännite24 V

Kääntyvä ja kaikkiin suuntiin vakaava ohjaamo

Etu600/55-26.5; 710/45-26.5
Taka600/55-26.5; 710/45-26.5
 
NosturiMesera 241H
Nostomomentti, kNm240 (177 020 ft lb)
Ulottuma, m10.3/11 (33.8/36 ft)
 
MallivaihtoehdotTH55, TH65, TH75
 

Lisätiedot Logset-myyjältäsi

Ominaisuudet

Ominaisuudet

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei tarvitse etsiä oikeita painikkeita, vaan ..

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.

NIMENI ON KETTERÄ

Logset harvesterit ovat hyvin ketteriä. Renkaat pysyvät tarkasti radalla ja jopa tiukat käännökset ovat mahdollisia säilyttäen loistavan tasapainon. Ketteryys mahdollistaa pienillä ja keskikokoisilla hakkuualueilla työskentelyn suuremmallakin harvesterilla. Kuljettaja pystyy siis ..

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten sinä haluat. Monet kehittyneet toiminnot, ..

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä vielä tänäkin päivänä. Vahva runko ..

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta tarpeitesi täyttämiseksi.

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, että niihin pääsee hyvin käsiksi. ..

galleria

GALLERia