6HP GTE

KESKIRASKAS HARVESTERI
RINTEISIIN JA PEHMEILLE MAILLE

Logset 6HP GTE on keskikokoinen ja vakaa harvesteri. Kone on nopea, ketterä ja voimakas. Se soveltuukin lähes kaikenlaisiin hakkuisiin – aina ensiharvennuksilta päätehakkuisiin.

teknologiat

teknologiat

PAREMPI SUORITUSKYKY KAHDEKSALLA PYÖRÄLLÄ

Logset 6HP GTE on vakaa ja tuo ajomukavuuden ja tuottavuuden aivan uudelle tasolle. Kahdeksan pyörää parantavat koneen suorituskykyä kaikissa maastoissa: ne tuovat vetovoimaa ja vakautta jyrkissä rinteissä ja kantavuutta pehmeässä maastossa.

PALJON VOIMAA, PIENI KULUTUS

6-sylinterisessä 7,4 litran dieselmoottorissa on tarpeeksi voimaa ja vääntöä.190 cm3 hydraulipumppu takaa nosturin ja harvesteripään väsymättömän työskentelyn. Moottori, hydrauliikka ja uusi TOC-MD 2 ohjausjärjestelmä vähentävät yhdessä moottorin kuormitusta. Kuljettajalle tämä näkyy selvästi alentuneena polttoaineen kulutuksena.

KÄYTTÄJÄ­KOKEMUS KESKIÖSSÄ

Koneesi on yhtä hyvä, kuin miltä se tuntuu. Hyteillämme on hyvä maine ja loistava näkyvyys, runsaasti tilaa ja matalat melutasot. Ohjaus on mukautettavissa jokaisen kuljettajan tarpeiden mukaan. TOC MD2 pitää sinut ajan tasalla kaikesta olennaisesta tiedosta.

Hyvä tasapaino, varmuutta pehmeillä mailla ja riittävästi tehoa useisiin samanaikaisiin tehtäviin. Yksinkertaisia perusasioita, jotka takaavat kuskin menestyksen pitkin päivää. Ja me tiedämme, päivä voi olla todella pitkä!

HUIPPUTEKNO­LOGIAA

Logsetin harvesterit ovat hieno esimerkki nykyteknologiasta. Raskasta terästä ja 150 000–200 000 koodia, sekä lisäksi viimeisimmät sähköiset ja hydrauliset innovaatiot. Kaikki on suunniteltu, jotta kuljettaja voi saavuttaa maksimituottavuuden kohtuullisella vaivalla. Kaikki tapahtuu vankassa teräskuoressa, joka on rakennettu kestämään ja tuottamaan.

6H GTE

pähkinänkuoressa

tekniset tiedot

Omapaino alkaen21 000 kg
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheEU Stage V, EPA Tier 4 final
Teho 1850 rpm190 kW (258 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm1 130 Nm
Polttoainesäiliö495 l
DEF40 l
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima171 kN
Vaihteet2 vaihdetta
 
Tuotto 1 000 rpm190 l/min
Hydrauliöljysäiliö305 l
 
OhjausjärjestelmäTOC 2
MittalaiteTOC-MD 2
Akkujännite24 V

Kääntyvä ja kaikkiin suuntiin vakaava ohjaamo

Etu710/45-26.5  (vaihtoehto: 600/55-26.5, 800/40-26.5)
Taka710/45-26.5  (vaihtoehto: 600/55-26.5, 800/40-26.5)
NosturiMesera 221 H
Nostomomentti188 kNm
Ulottuma8,3/10/11,1 m
 
MallivaihtoehdotTH55, TH65
 

Lisätietoja Logset-myyjältäsi.

ominaisuudet

ominaisuudet

AHTAAN PAIKAN KULKIJA

Logsetin harvesterin suunnittelussa on panostettu ennenkaikkea ohjattavuuteen. Pieni koko ei ole välttämättömyys, jos suuremmallakin harvesterilla voi suoriutua samoista tehtävistä ahtaissakin paikoissa. Logset-harvesterit ovat kokoaan ketterämpiä. Tiukat käännökset onnistuvat helposti, ja ..

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä vielä tänäkin päivänä. Vahva runko ..

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, että niihin pääsee hyvin käsiksi. ..

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta tarpeitesi täyttämiseksi.

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten sinä haluat. Monet kehittyneet toiminnot, ..

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei tarvitse etsiä oikeita painikkeita, vaan ..

VIDEOT

VIDEOT

VIDEO BY @forestmachine_impressions:

6HP GTE *snow*

LOGSET 6HP GTE
Forstbetrieb Hans Kinze 
Germany, Nordhein-Westfalen