Logset

5F GT

KOMPAKTI JA TEHOKAS KUORMATRAKTORI

Logset 5F GT on monipuolinen ja kompakti kuormatraktori. Konemallissa yhdistyvät harvennuskoneen näppäryys ja päätehakkuukoneen kapasiteetti. Logset 5F GT kantaa 12 tonnia puuta polttoainetehokkaasti. Suuret 26,5” pyörät, korkea maavara ja erinomaiset kulkuominaisuudet tekevät kuormatraktorista oikean ratkaisun vaihteleviin olosuhteisiin.

teknologiat

teknologiat

KOMPAKTI JA TUOTTELIAS

Logset 5F GT on kompakti, joten ahtaissa kulmissa kääntäminen on helppoa tinkimättä maavarasta. Kuormatraktori on todella luotettava eikä vaadi paljoa varaosia. Tämän takia sillä on matalat käyttökustannukset.

HELPPO JA MUKAVA OHJATA

Ohjaamossa on tehokas äänieristys ja ikkunoista on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä mahdollistaa nosturin ja voimansiirron tarkan ohjaamisen. Kuljettaja pystyy työskentelemään tehokkaasti ja ilman turhaa rasitusta. Ajonopeutta on helppo säätää vakionopeudensäätimellä, mikä helpottaa kuljettajantyötä ja laskee polttoainekustannuksia.

TILAVA HYTTI NÄKÖALALLA

Ohjaamossa on panostettu ajomukavuuteen. Kuljettajalla on esteettömät näkymät ajaessa ja kuormattaessa. Ohjaamo on tilava ja siinä on paljon säilytystilaa. Konetta on helppo ohjata koska pyörät ovat koko ajan näkyvissä.

MUKAUTETTAVAT ASETUKSET

Kuormatraktorissa on helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä (Total Operation and Control), joka säästää polttoainetta ja tekee ajokokemuksesta miellyttävän. Myös nosturin käyttö on nopeaa ja tarkkaa.

5F GT

pähkinänkuoressa

tekniset tiedot

Omapaino alkaen, kg 15 500 
Kuormankantokyky, kg12 000 
 
Kuormatila, m24.3
Kuormatilan pituus, m 4.15 
 
TyyppiAGCO Power 49 LFTN
Vaihe
Stage V
Teho 1900 rpm, kW 140 (190 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm800 
Polttoainesäiliö, l188 
DEF, l30 
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN169 
Vaihteet2 vaihdetta
OhjausKuorman tunnistusvipu
 
Pumpun koko, cm³140
Paine, Mpa23
Hydrauliöljysäiliö, l175 
 
OhjausjärjestelmäTOC 2
Akkujännite24 V

Turvastettu ja hyväksytty hytti

 
Vakio710 /45-26.5
Vaihtoehtoinen600 /50-22.5
 
NosturiMesera 83
Ulottuma, m7.2/8.5/10 
Nostomomentti, kNm106 
Rotaattori, °360
 

Lisätietoja Logset-myyjältäsi.

ominaisuudet

ominaisuudet

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten ..

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta ..

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei ..

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, ..

AHTAAN PAIKAN KULKIJA

Logsetin harvesterin suunnittelussa on panostettu ennenkaikkea ohjattavuuteen. Pieni koko ei ole välttämättömyys, jos suuremmallakin harvesterilla voi suoriutua samoista tehtävistä ahtaissakin paikoissa. Logset-harvesterit ovat kokoaan ketterämpiä. ..

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä ..

galleria

GALLERIA