8H GTE

VAKAA JA VAHVA HARVESTERI VAIHTELEVAAN MAASTOON

Logset 8H GTE harvesteri suoriutuu helposti niin suurista kuin pienistäkin puista sekä vaihtelevista maastoista.

teknologiat

teknologiat

KOMPONENTIT TASAPAINOSSA

Koneen moottori, hydrauliikka ja mekaaniset osat ovat täydellisesti mitoitetut toisiinsa, minkä vuoksi Logsetin harvesteri onkin optimaalinen valinta muihin saman kokoluokan harvestereihin nähden. Logset 8H GTE harvesteri toimitetaan yleensä Mesera 240H nosturilla (optiona Mesera 220H nosturi), jolla on 10,3 tai 11,1 metrin ulottuvuus.

HUIPPULUOKAN SUORITUSKYKY KAHDEKSALLA RENKAALLA

Logset 8H GTE on vakaa ja vahva kone. Sen kahdeksan pyörää vievät kuljettajamukavuuden uudelle tasolle ja tuovat erinomaisen suorituskyvyn vaihtelevissa maastoissa. Logset 8H GTE tarjoaa vetovoimaa ja vakautta jyrkkiin rinteisiin, sekä varmuutta pehmeille maille.

KÄYTTÄJÄ­KOKEMUS KESKIÖSSÄ

Koneesi on yhtä hyvä, kuin miltä se tuntuu. Hyteillämme on hyvä maine ja loistava näkyvyys, runsaasti tilaa ja matalat melutasot. Ohjaus on mukautettavissa jokaisen kuljettajan tarpeiden mukaan. TOC MD2 pitää sinut ajan tasalla kaikesta olennaisesta tiedosta.

Hyvä tasapaino, varmuutta pehmeillä mailla ja riittävästi tehoa useisiin samanaikaisiin tehtäviin. Yksinkertaisia perusasioita, jotka takaavat kuskin menestyksen pitkin päivää. Ja me tiedämme, päivä voi olla todella pitkä!

HUIPPUTEKNO­LOGIAA

Logsetin harvesterit ovat hieno esimerkki nykyteknologiasta. Raskasta terästä ja 150 000–200 000 koodia, sekä lisäksi viimeisimmät sähköiset ja hydrauliset innovaatiot. Kaikki on suunniteltu, jotta kuljettaja voi saavuttaa maksimituottavuuden kohtuullisella vaivalla. Kaikki tapahtuu vankassa teräskuoressa, joka on rakennettu kestämään ja tuottamaan.

8h gte

pähkinänkuoressa

tekniset tiedot

Omapaino alkaen, kg 22 000 (48 500 lbs)
 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheStage V
Teho 1850 rpm, kW214 (291 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm1 280
Polttoainesäiliö, l600 (159 US gal)
DEF, l40 (11 US gal)
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN190 (42 700 lbf)
Gear box2 gears
Tuotto 1 000 rpm, l/minVakio: 210 (55 US gal)
 Vaihtoehto: 140+190 (37+50 US gal)
Hydrauliöljysäiliö, l400 (106 US gal)
 
OhjausjärjestelmäTOC 2
MittalaiteTOC-MD 2
Akkujännite24 V

Kääntyvä ja kaikkiin suuntiin vakaava ohjaamo.

Etu600/55-26.5; 710/45-26.5
Taka600/55-26.5; 710/45-26.5
NosturiMesera 241H 
Nostomomentti, kNm240 (177 020 ft lb)
Ulottuma, m10.3/11 (33.8/36 ft)
 
MallivaihtoehdotTH55, TH65, TH75
 

Lisätiedot Logset-myyjältäsi.

ominaisuudet

ominaisuudet

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä vielä tänäkin päivänä. Vahva runko ..

NIMENI ON KETTERÄ

Logset harvesterit ovat hyvin ketteriä. Renkaat pysyvät tarkasti radalla ja jopa tiukat käännökset ovat mahdollisia säilyttäen loistavan tasapainon. Ketteryys mahdollistaa pienillä ja keskikokoisilla hakkuualueilla työskentelyn suuremmallakin harvesterilla. Kuljettaja pystyy siis ..

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei tarvitse etsiä oikeita painikkeita, vaan ..

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten sinä haluat. Monet kehittyneet toiminnot, ..

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, että niihin pääsee hyvin käsiksi. ..

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta tarpeitesi täyttämiseksi.

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

galleria

GALLERIA