6HP GT

MONIKÄYTTÖINEN KUUSIPYÖRÄINEN HARVESTERI

Logset 6HP GT on monikäyttöinen ja ketterä harvesteri, joka kääntyy todella helposti. Kone soveltuu mainiosti sekä harvennuksiin, että päätehakkuille. Logset 6HP GT on tuottoisa harvesteri alhaisella polttoaineen kulutuksella. Koneessa on AGCO kuusisylinterinen diesel moottori, joka vastaa viimeisimpiä päästömääräyksiä.

teknologiat

teknologiat

KOMPONENTIT TASAPAINOSSA

Tämän kuusipyöräisen harvesterin moottori, hydrauliikka ja mekaaniset osat ovat täydellisesti mitoitettuja koneen kokoluokkaan nähden. Logset 6HP GT harvesterissa on Meseran luotettava 221H nosturi. Sen ulottumaksi voi valita joko 8,3, 10 tai 11 metriä. Logset 6HP GT on harvesteri joka suoriutuu mainiosti kaiken kokoisista metsistä.

PALJON VOIMAA, PIENI KULUTUS

Kuusisylinterisen AGCO dieselmoottorin ansiosta Logset 6HP GT on ehdottomasti taloudellisin vaihtoehto muihin saman kokoluokan harvestereihin nähden. Onnistunut moottorikokoluokan valinta yhdistettynä oikeaan hydraulimitoitukseen ja uusittuun Logset TOC-MD 2 ohjausjärjestelmään takaavat sen, ettei moottori ylikuormitu ja polttoaineen kulutus pysyy koko ajan maltillisena.

KÄYTTÄJÄ­KOKEMUS KESKIÖSSÄ

Koneesi on yhtä hyvä, kuin miltä se tuntuu. Hyteillämme on hyvä maine ja loistava näkyvyys, runsaasti tilaa ja matalat melutasot. Ohjaus on mukautettavissa jokaisen kuljettajan tarpeiden mukaan. TOC MD2 pitää sinut ajan tasalla kaikesta olennaisesta tiedosta.

Hyvä tasapaino, varmuutta pehmeillä mailla ja riittävästi tehoa useisiin samanaikaisiin tehtäviin. Yksinkertaisia perusasioita, jotka takaavat kuskin menestyksen pitkin päivää. Ja me tiedämme, päivä voi olla todella pitkä!

HUIPPUTEKNO­LOGIAA

Logsetin harvesterit ovat hieno esimerkki nykyteknologiasta. Raskasta terästä ja 150 000–200 000 koodia, sekä lisäksi viimeisimmät sähköiset ja hydrauliset innovaatiot. Kaikki on suunniteltu, jotta kuljettaja voi saavuttaa maksimituottavuuden kohtuullisella vaivalla. Kaikki tapahtuu vankassa teräskuoressa, joka on rakennettu kestämään ja tuottamaan.

6HP GT

pähkinänkuoressa

tekniset tiedot

Omapaino alkaen, kg 18 000 (40 000 lbs)
 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheStage V
Teho 1850 rpm, kW170 (230 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm1000
Polttoainesäiliö, l600 (158 US gal)
DEF, l40 (10 US gal)
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN169 (38 000 lbf)
Vaihteet2 vaihdetta
 
Tuotto 1 000 rpm, l/minVakio: 190 (50 US gal)
Hydrauliöljysäiliö, l240 (63 US gal)
 
OhjausjärjestelmäTOC 2
MittalaiteTOC-MD 2
Akkujännite24 V

Kääntyvä ja kaikkiin suuntiin vakaava ohjaamo

Etu600/55-26.5; 710/45-26.5
Taka600/65-34;   700/55-34
 
Nosturi

Mesera 221H

Nostomomentti, kNm188 (138 660 ft lb)
Ulottuma, m8.3/10/11 (27/33/36 ft)
 
MallivaihtoehdotTH45, TH55, TH65
 

Lisätietoja Logset-myyjältäsi.

ominaisuudet

ominaisuudet

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei tarvitse etsiä oikeita painikkeita, vaan ..

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten sinä haluat. Monet kehittyneet toiminnot, ..

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä vielä tänäkin päivänä. Vahva runko ..

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta tarpeitesi täyttämiseksi.

NIMENI ON KETTERÄ

Logset harvesterit ovat hyvin ketteriä. Renkaat pysyvät tarkasti radalla ja jopa tiukat käännökset ovat mahdollisia säilyttäen loistavan tasapainon. Ketteryys mahdollistaa pienillä ja keskikokoisilla hakkuualueilla työskentelyn suuremmallakin harvesterilla. Kuljettaja pystyy siis ..

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, että niihin pääsee hyvin käsiksi. ..

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.