Logset

5FP GT

PREMIUM MALLI LOGSET 5F GT KONEESTA LISÄTYLLÄ VOIMALLA

Logset 5FP GT on monipuolinen kuormatraktori ja se on sisarmalliaan Logset 5F GT konetta suurempi ja voimakkaampi. Logset 5FP GT on riittävän kompakti ja ketterä harvennuksille, mutta siinä on myös tarpeeksi voimaa avohakkuiden puunkorjuuseen. Koneen kantavuus on 12 tonnia, siinä on tehokas voimansiirto ja kestävät komponentit.

teknologiat

teknologiat

TALOUDELLINEN JA TEHOKAS

AGCO Powerin 6-sylinterisessä, 7,4 litran dieselmoottorissa riittää vääntöä kaikkiin tilanteisiin, mutta sen polttoaineen kulutus on alhainen. Kuormatraktori säilyttää halutun ajonopeuden vaikeissakin olosuhteissa. Logset 5FP GT on luotettava, tehokas ja varaosia säästävä, minkä vuoksi sen käyttökustannukset ovat alhaiset.

MUKAVA JA HELPPO OHJATA

Ohjaamossa on tehokas äänieristys ja ikkunoista on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Helppokäyttöinen TOC 2-ohjausjärjestelmä mahdollistaa nosturin ja voimansiirron tarkan ohjaamisen. Kuljettaja pystyy työskentelemään tehokkaasti ja ilman turhaa rasitusta. Ajonopeutta on helppo säätää vakionopeudensäätimellä, mikä helpottaa kuljettajan työtä ja laskee polttoainekustannuksia.

TILAVA HYTTI NÄKÖALALLA

Ohjaamossa on panostettu ajomukavuuteen. Kuljettajalla on esteettömät näkymät ajaessa ja kuormattaessa. Ohjaamo on tilava ja siinä on paljon säilytystilaa. Konetta on helppo ohjata koska pyörät ovat koko ajan näkyvissä.

MUKAUTETTAVAT ASETUKSET

Kuormatraktorissa on helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä, joka säästää polttoainetta ja tekee ajokokemuksesta miellyttävän. Myös nosturin käyttö on nopeaa ja tarkkaa.

5FP GT

pähkinänkuoressa

tekniset tiedot

Omapaino alkaen, kg 16 500 
Kuormankantokyky, kg12 000 
 
Kuormatila, m24.3
Kuormatilan pituus, m 4.4 
 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
Vaihe
Stage V
Teho 1900 rpm, kW 170 (230 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm1000 

Polttoainesäiliö, l

188 
DEF, l30 
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN169 
Vaihteet2 vaihdetta
OhjausKuorman tunnistusvipu
 
Pumpun koko, cm³140
Paine, Mpa23
Hydrauliöljysäiliö, l175 
 
OhjausjärjestelmäTOC 2
Akkujännite24 V

Turvastettu ja hyväksytty hytti

 
Vakio710 /45-26.5
Vaihtoehtoinen600 /55-26.5
 
NosturiMesera 83
Ulottuma, m7.2/8.5/10 
Nostomomentti, kNm106 
Rotaattori, °360
 

Lisätietoja Logset-myyjältäsi.

ominaisuudet

ominaisuudet

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten ..

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, ..

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.

AHTAAN PAIKAN KULKIJA

Logsetin harvesterin suunnittelussa on panostettu ennenkaikkea ohjattavuuteen. Pieni koko ei ole välttämättömyys, jos suuremmallakin harvesterilla voi suoriutua samoista tehtävistä ahtaissakin paikoissa. Logset-harvesterit ovat kokoaan ketterämpiä. ..

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei ..

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä ..

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta ..

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.