6F GT

KETTERÄ 14 TONNIN KUORMATRAKTORI

Logset 6F GT kuormatrakori on kustannustehokas vaihtoehto kaadettujen puiden viemiseen pois metsästä. Sen lastauskapsiteetti on 14 tonnia ja siinä on suuri, säädettävä kuormatila (4 – 5,2 m). Logset 6F GT kuormatraktorissa on 7,4 l AGCO Power moottori, ja kone säilyttää vaikuttavan ajonopeuden myös vaativissa maastoissa. Logsetin kuormatraktorit ovat luotettavia, eivätkä vaadi paljoa varaosia. Logset 6F GT kuormatraktorimalli tarjoaa korkean luokan kapasiteettia poikkeuksellisen alhaisella polttoaineenkulutuksella

teknologiat

teknologiat

Vähemmän seisonta-aikaa, enemmän tuottoa!

Kuten muutkin Logset-tuotteet, Logset 6F GT on suunniteltu kovaan työhön. Tärkeimmät mekaaniset osat ovat vahvoja ja pitkäikäisiä. Runko, keskinivel, telien kiinnikkeet, kuormatila ja konepelti on suunniteltu kestämään ankarat metsäolosuhteet. Pääkomponentit on valittu niiden luotettavuuden perusteella.

MUKAVA JA HELPPO OHJATA

Ohjaamossa on tehokas äänieristys ja ikkunoista on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Helppokäyttöinen TOC 2 -ohjausjärjestelmä mahdollistaa nosturin ja voimansiirron tarkan ohjaamisen. Kuljettaja pystyy työskentelemään tehokkaasti ja ilman turhaa rasitusta. Ajonopeutta on helppo säätää vakionopeudensäätimellä, mikä helpottaa kuljettajan työtä ja laskee polttoainekustannuksia.

TALOUDELLINEN

TOC 2-ohjausjärjestelmän ja AGCO power-dieselmoottorin ansiosta Logest kuormatraktorit kuuluvat markkinoiden polttoainetehokkaimpiin. Kulutusta kestävät osat, luotettavuus ja vähäinen seisonta-aika pitävät käyttökustannukset alhaisina.

MUKAUTETTAVAT ASETUKSET

Kuormatraktorissa on helppokäyttöinen TOC 2-ohjausjärjestelmä, joka säästää polttoainetta ja tekee ajokokemuksesta miellyttävän. Myös nosturin käyttö on nopeaa ja tarkkaa. Jos kuormatraktorilla on useampi kuski, he voivat tallentaa henkilökohtaiset nosturiasetuksensa ohjelmaan.

6F GT

pähkinänkuoressa

tekniset tiedot

Omapaino alkaen18 000 kg
Kuormankantokyky14 000 kg
 
Kuormatila4,85 – 5,85 m²
Kuormatilan pituus 4 – 5,2 m
 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
Vaihe
EU Stage V
Teho 1850 rpm 169 kW (230 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm1000 Nm
Polttoainesäiliö188 l
DEF30 l
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima196 kN
Vaihteet2 vaihdetta
OhjausKuorman tunnistusvipu
 
Pumpun koneVakio: 140 cm³ Vaihtoehtoinen: 180 cm³
Paine24 Mpa
Hydrauliöljysäiliö175 l
 
OhjausjärjestelmäTOC 2
Akkujännite24 V

Turvastettu ja hyväksytty hytti.

Vakio 710/45-26.5
Vaihtoehtoinen 600/55-26.5
800/40-26.5
NosturiMesera 92 F
Ulottuma7,9/10 m
Vetomomentti130 kNm
Rotaattori360°
 

Lisätietoja Logset-myyjältäsi.

ominaisuudet

ominaisuudet

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä ..

KUORMATRAKTORIN HYTTI

Yksi markkinoiden tilavimmista ohjaamoista. Virtaviivainen ja yksinkertainen ohjaamo on rakennettu näkyvyyttä ja käytännöllisyyttä ajatellen. Näet kaikki kuusi tai kahdeksan rengastasi ohjaamostasi. Ei kuolleita kulmia, se ..

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta ..

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, ..

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten ..

AHTAAN PAIKAN KULKIJA

Logsetin harvesterin suunnittelussa on panostettu ennenkaikkea ohjattavuuteen. Pieni koko ei ole välttämättömyys, jos suuremmallakin harvesterilla voi suoriutua samoista tehtävistä ahtaissakin paikoissa. Logset-harvesterit ovat kokoaan ketterämpiä. ..

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei ..

DECELERATE ASSISTANT AND PROTECTION SYSTEM (DEX)

DeX on älykäs moottorijarrutuksen avustusjärjestelmä, joka ohjaa kuormatraktoria tilanteissa, joissa vaaditaan suurempaa moottorijarrutusmomenttia. Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi jyrkkään alamäkeen ajaessa. DeX parantaa sekä kuljettajan ..

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.