12H GTE HYBRID

NOSTA TUOTTAVUUTESI
UUDELLE TASOLLE

Logset 12H GTE Hybrid – maailman tuottavin metsäkone –on suurten ja kannattavien hakkuiden ylittämätön ykkönen. Tämä jättiläinen on täydellinen paketti: vallankumouksellinen hybriditekniikka, kaksipiirihydrauliikka, vahva nosturi, tukeva voimansiirto ja paljon muuta. Lyhyesti sanottuna vakautta, luotettavuutta ja mukavuutta samassa paketissa.

teknologiat

TEKNOLOGIAT

HYBRIDI­TEKNOLOGIAA METSÄKONEISSA?

Dieselmoottori käy tasaisesti n. 1500 rpm:ssä. Sähkömoottori hoitaa kuormahuiput. Näin moottorin kierrokset eivät jatkuvasti vaihtele. Lisää voimaa, vähemmän polttoainetta, hiilidioksidipäästöjä ja melua. Vähemmän stressiä, sekä koneelle että kuljettajalle.

8H GTE Hybrid

PALJON VOIMAA, PIENI KULUTUS

ACGO Power 7.4 litran dieselmoottori tarjoaa runsaasti tehoa yhdessä 175 kW:n sähkömoottorin kanssa. Meidän filosofiaamme kuuluu pitää paljon tehoa varastossa, mutta käyttää sitä viisaasti. Logset metsäkoneissa on markkinoiden pienin polttoaineenkulutus. Logsetilla saat eniten irti jokaista polttoainelitraa kohti. Ja mikä tärkeämpää, sinulla on aina riittävästi tehoa kaikkiin tehtäviin.

KÄYTTÄJÄ­KOKEMUS KESKIÖSSÄ

Koneesi on yhtä hyvä, kuin miltä se tuntuu. Hyteillämme on hyvä maine ja loistava näkyvyys, runsaasti tilaa ja matalat melutasot. Ohjaus on mukautettavissa jokaisen kuljettajan tarpeiden mukaan. TOC MD2 pitää sinut ajan tasalla kaikesta olennaisesta tiedosta.

Hyvä tasapaino, varmuutta pehmeillä mailla ja riittävästi tehoa useisiin samanaikaisiin tehtäviin. Yksinkertaisia perusasioita, jotka takaavat kuskin menestyksen pitkin päivää. Ja me tiedämme, päivä voi olla todella pitkä!

HUIPPU­TEKNOLOGIAA

Logsetin harvesterit ovat hieno esimerkki nykyteknologiasta. Raskasta terästä ja 150 000–200 000 koodia, sekä lisäksi viimeisimmät sähköiset ja hydrauliset innovaatiot. Kaikki on suunniteltu, jotta kuljettaja voi saavuttaa maksimituottavuuden kohtuullisella vaivalla. Kaikki tapahtuu vankassa teräskuoressa, joka on rakennettu kestämään ja tuottamaan.

12H GTE HYBRID

pähkinänkuoressa

tekniset tiedot

Omapaino alkaen, kg24 500 (54 000 lbs)
 
Max. teho 2000 rpm, kW380 (510 hv)
Max. vääntömomentti 1500 rpm, Nm2 000 (1 475 ft lb)
 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheStage V
Teho 1950 rpm, kW204 (300 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm, Nm1 200 (885 ft lb)
Polttoainesäiliö, l500 (132 US gal)
DEF, l40 (11 US gal)
 
Max. teho 1850 rpm, kW155 (240 hv)
Max. vääntömomentti 0-1950 rpm, Nm800 (590 ft lb)
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima, kN230 (51 700 lbf)
Vaihteet2 vaihdetta
 
Tuotto 1 000 rpm, l/min210 + 210 (55 + 55 US gal)
Hydrauliöljysäiliö, l400 (106 US gal)
 
OhjausjärjestelmäTOC 2
MittalaiteTOC-MD 2
Akkujännite24 V

Kääntyvä ja kaikkiin suuntiin vakaava ohjaamo

Etu780/50-28.5
Taka780/50-28.5
 
NosturiMesera 285H
Nostomomentti, kNm280 (206 520 ft lb)
Ulottuma, m9.7 (32 ft)
 
MallivaihtoehdotTH75 & TH85
 

Lisätietoja Logset-myyjältäsi.

Ominaisuudet

Ominaisuudet

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten sinä haluat. Monet kehittyneet toiminnot, ..

NIMENI ON KETTERÄ

Logset harvesterit ovat hyvin ketteriä. Renkaat pysyvät tarkasti radalla ja jopa tiukat käännökset ovat mahdollisia säilyttäen loistavan tasapainon. Ketteryys mahdollistaa pienillä ja keskikokoisilla hakkuualueilla työskentelyn suuremmallakin harvesterilla. Kuljettaja pystyy siis ..

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä vielä tänäkin päivänä. Vahva runko ..

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta tarpeitesi täyttämiseksi.

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, että niihin pääsee hyvin käsiksi. ..

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei tarvitse etsiä oikeita painikkeita, vaan ..

galleria

GALLERia

VIDEOT

VIDEOT

VIDEO BY @forestmachine_impressions:

THE STRONGEST

LOGSET 12H GTE HYBRID
Forstbetrieb Hans Kinze 
Germany, Nordhein-Westfalen