8H GT

KETTERÄ KUUSIPYÖRÄINEN HARVESTERI

Logset 8H GT on ketterä ja voimakas harvesteri, joka kääntyy todella helposti. Konemalli on hieman lyhyempi ja kevyempi kuin kahdeksanpyöräinen Logset 8H GTE. Logset 8H GT sopii yhtälailla harvennuksiin, mutta se on suunniteltu keskisuurille ja suurille päätehakkuille.

teknologiat

teknologiat

KOMPONENTIT TASAPAINOSSA

Tämän kuusipyöräisen harvesterin 7,4 litran 214 kW (291 hv) moottori, hydrauliikka ja mekaaniset osat ovat täydellisesti mitoitettuja koneen kokoluokkaan nähden. Logset 8H GT harvesterissa on Meseran luotettava 241 H nosturi. Nosturin voi valita 10,3 tai 11,1 metrin ulottuvuudella. Logset 8H GT harvesteri suoriutuu mainiosti metsistä joissa on pienen, keskikoon ja suuren halkaisijamitan omaavia puita

PALJON VOIMAA, PIENI KULUTUS

AGCO dieselmoottorin ansiosta Logset 8H GT on ehdottomasti taloudellisin vaihtoehto muihin saman kokoluokan harvestereihin nähden. Onnistunut moottorikokoluokan valinta yhdistettynä oikeaan hydraulimitoitukseen ja uusittuun Logset TOC 2 ohjausjärjestelmään takaavat sen, ettei moottori ylikuormitu ja polttoaineen kulutus pysyy koko ajan maltillisena.

KÄYTTÄJÄKOKEMUS KESKIÖSSÄ

Koneesi on yhtä hyvä, kuin miltä se tuntuu. Hyteillämme on hyvä maine ja loistava näkyvyys, runsaasti tilaa ja matalat melutasot. Ohjaus on mukautettavissa jokaisen kuljettajan tarpeiden mukaan. TOC-MD 2 pitää sinut ajan tasalla kaikesta olennaisesta tiedosta.

Hyvä tasapaino, varmuutta pehmeillä mailla ja riittävästi tehoa useisiin samanaikaisiin tehtäviin. Yksinkertaisia perusasioita, jotka takaavat kuskin menestyksen pitkin päivää. Ja me tiedämme, päivä voi olla todella pitkä!

HUIPPUTEKNO- LOGIAA

Logsetin harvesterit ovat hieno esimerkki nykyteknologiasta. Raskasta terästä ja 150 000–200 000 koodia, sekä lisäksi viimeisimmät sähköiset ja hydrauliset innovaatiot. Kaikki on suunniteltu, jotta kuljettaja voi saavuttaa maksimituottavuuden kohtuullisella vaivalla. Kaikki tapahtuu vankassa teräskuoressa, joka on rakennettu kestämään ja tuottamaan.

8H GT

pähkinänkuoressa

tekniset tiedot

Omapaino alkaen 

19 000 kg

 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheEU Stage V
Teho 1850 rpm214 kW (291 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm1280 Nm
Polttoainesäiliö, netto600 l
DEF40 l
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima171 kN
Vaihteet2 vaihdetta
 
Tuotto 1 000 rpmVakio: 210 l/min
 Vaihtoehto: 190+140 l/min
Hydrauliöljysäiliö, netto195 l
OhjausjärjestelmäTOC 2
MittalaiteTOC-MD 2
Akkujännite24 V

Kääntyvä ja kaikkiin suuntiin vakaava ohjaamo

Etu710/45-26.5 (vaihtoehto: 600/55-26.5)
Ohjaamo710/55-34 (vaihtoehto: 600/65-34)
 
NosturiMesera 241 H
Nostomomentti240 kNm
Ulottuma10,3/11,1 m
 
MallivaihtoehdotTH55, TH65, TH75
 

Lisätietoja Logset-myyjältäsi.

ominaisuudet

ominaisuudet

AHTAAN PAIKAN KULKIJA

Logsetin harvesterin suunnittelussa on panostettu ennenkaikkea ohjattavuuteen. Pieni koko ei ole välttämättömyys, jos suuremmallakin harvesterilla voi suoriutua samoista tehtävistä ahtaissakin paikoissa. Logset-harvesterit ovat kokoaan ketterämpiä. Tiukat käännökset onnistuvat helposti, ja ..

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, että niihin pääsee hyvin käsiksi. ..

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta tarpeitesi täyttämiseksi.

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten sinä haluat. Monet kehittyneet toiminnot, ..

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä vielä tänäkin päivänä. Vahva runko ..

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei tarvitse etsiä oikeita painikkeita, vaan ..