10F GT

VOIMAKAS 18 TONNIN KUORMATRAKTORI PITKILLE KULJETUSMATKOILLE

Logset 10F GT on toinen Logset kuormatraktorimalliston kahdesta isoveljestä. Kuormatraktori on poikkeuksellisen vankkarakenteinen ja luotettava, sillä se on suunniteltu kestämään kovimmatkin olosuhteet, kuten Venäjän, Pohjois-Amerikan sekä Latinalaisen Amerikan.

teknologiat

teknologiat

LUOTETTAVA

Kuten muutkin Logset-tuotteet, Logset 10F GT on suunniteltu kovaan työhön. Tärkeimmät mekaaniset osat ovat vahvoja ja pitkäikäisiä. Runko, keskinivel, telien kiinnikkeet, kuormatila ja konepelti on suunniteltu kestämään ankarat metsäolosuhteet. Pääkomponentit on valittu niiden luotettavuuden perusteella: mitä vähemmän seisonta-aikaa, sitä enemmän tuottoa!

TALOUDELLINEN

Logset TOC 2-ohjausjärjestelmän ja AGCO power-dieselmoottorin ansiosta Logset kuormatraktorit kuuluvat markkinoiden polttoainetehokkaimpiin. Kulutusta kestävät osat, luotettavuus ja vähäinen seisonta-aika pitävät käyttökustannukset alhaisina.

TUOTTAVA

Logset 10F GT kuormatraktori toimitetaan Meseran nosturilla. Nosturissa on 155 kNm:n nostovoima, joten se soveltuu raskaiden tukkien ja jopa täyspitkien runkojen kuormaamiseen. 214 kW:n (291:n hevosvoiman) dieselmoottori ja hydrostaattinen voimansiirto takaavat riittävän voiman kaikissa tilanteissa. Työskentely on tuottavaa vaikeissakin olosuhteissa.

MUKAVA

Kuljettajan mukavuus on tärkeää myös tuottavuuden kannalta. Tilavasta, hiljaisesta ohjaamosta on hyvä näkyvyys. Komponenttien paikat on suunniteltu niin, että ne ovat tarvittaessa helposti huollettavissa.

10F GT

pähkinänkuoressa

tekniset tiedot

Omapaino alkaen 22 000 kg
Kuormankantokyky18 000 kg
 
Kuormatila5,4 – 6 m²
Kuormantilan pituus 4,8 – 6,2 m
 
TyyppiAGCO Power 74 LFTN
VaiheEU Stage V
Teho 1850 rpm214 kW (291 hv)
Vääntömomentti 1500 rpm1 280 Nm
Polttoainesäiliö248 l
DEF30 l
 
TyyppiHydrostaattis-mekaaninen
Vetovoima224 kN
Vaihteet2 vaihdetta
Ohjaus

Kuormituksen tunnistusvipu

 
Pumpun koko180 cm³
Paine24 Mpa
Hydrauliöljysäiliö175 l
 
OhjausjärjestelmäTOC 2
Akkujännite24 V

Turvastettu ja hyväksytty hytti

 
Vakio750/55-26.5
Vaihtoehtoinen
 
NosturiMesera 122 F
Ulottuma8,1/10 m
Nostomomentti155 kNm
Rotaattori360°
 

Lisätietoja Logset-myyjältäsi.

Ominaisuudet

ominaisuudet

AHTAAN PAIKAN KULKIJA

Logsetin harvesterin suunnittelussa on panostettu ennenkaikkea ohjattavuuteen. Pieni koko ei ole välttämättömyys, jos suuremmallakin harvesterilla voi suoriutua samoista tehtävistä ahtaissakin paikoissa. Logset-harvesterit ovat kokoaan ketterämpiä. Tiukat käännökset onnistuvat helposti, ja ..

TULKOON VALO

Et voi kaataa sitä, jota et näe. Optimaalinen valokenttä yhdessä laajan näkevyyden kanssa tarjoaa paremman, stressittömän työympäristön. Tyylikäs ja vankka valonsuoja tarjoaa voimaa ja mukautettavuutta tarpeitesi täyttämiseksi.

Nosturin kallistus

Nosturin kallistus on hyödyllinen ominaisuus kun työskennellään haastavissa olosuhteissa. Kallistuksen avulla voidaan saavuttaa optimaalinen tasapaino ja suunnata kaatoja paremmin. Liikkeet pysyvät suorina maastosta huolimatta.

ALHAINEN POLTTOAINEEN KULUTUS

Kaikki tarvitsemasi teho alhaisella polttoaineen kulutuksella. Meidän koneissamme on runsaasti tehoa viisaasti käytettäväksi. Kaikki sitä varten, jotta se näkyisi luonnossa ja lompakossasi.

Kustomoitava ohjainlaite

Logset koneen ohjauslaite on täysin kustomoitava. Voit asettaa minkä tahansa toiminnon mihin tahansa nappiin. Tavoitteemme on, ettet joudu liikuttamaan käsiäsi paljoa minkään toiminnon suorittamiseksi. Ei tarvitse etsiä oikeita painikkeita, vaan ..

KUNNOSSAPITOA AJATELLEN

Logsetin metsäkoneet ovat rakennettu niin, että ne on helppo pitää hyvässä kunnossa. Huollon helppous on monen kehittyneen ratkaisun summa: Komponentit ja huoltopisteet ovat sijoitettu niin, että niihin pääsee hyvin käsiksi. ..

KALLISTUVA JA KÄÄNTYVÄ OHJAAMO

Harvesterin ohjaamo kallistuu ja kääntyy maaston mukaan, jotta sinä istut aina suorassa. Ohjaamon säädettävä kääntö-ominaisuus tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen näkyvyyden kaadoillesi.

VAHVA KONE VAHVOILLE IHMISILLE

Logset koneiden runko saa vahvoja vaikutteita 90-luvun alkuperäisestä rungosta. Se on suunniteltu olemaan metsien vahvin kone. Ja kyllä, osa niistä 30-vuotiaista koneista on edelleenkin työkäytössä vielä tänäkin päivänä. Vahva runko ..

SULKEMISAVUSTUS HYTIN OVEEN

Yksinkertainen, mutta hyvä laite. Ohjaamon oven saa suljettua ja avattua yhdellä sormella. Paineilmalla toimiva ovenkahva on kätevä tuulisella säällä tai jyrkässä maastossa työskennellessä.

TOC-MD 2

Logset koneita operoidaan ja ohjataan kehittyneen ohjausjärjestelmämme, TOC-MD 2:n avulla. Tarkka mittaaminen, helppo ohjaus ja mahdollisuus kustomoida ohjaimet mielesi tekee mahdolliseksi ajaa konetta juuri kuten sinä haluat. Monet kehittyneet toiminnot, ..