Logset

6HP GT

MÅNGSIDIG SEXHJULIG SKÖRDARE

Logset 6HP GT skördaren är en mångsidig och smidig maskin som svänger lätt. Maskinmodellen passar utmärkt till gallringar och mindre slutavverkningar. Logset 6HP GT skördaren är en produktiv maskin med lågbränsleförbrukning. Den har en AGCO Power 6-cylindrig motor som fyller de senaste utsläppskraven.

teknologier

teknologier

VÄLAVVÄGDA KOMPONENTER

Den rätt dimensionerade motorn samt den välavstämda hydrauliken ger fart åt både kran och aggregat och skapar en balanserad helhet. Logset 6HP GT skördaren är utrustad med den pålitliga Mesera 221 Hkranen. Denna kranmodell kan fås med 8,3, 10 eller 11 meters räckvidd. Skördaren klarar galant skogar med varierande diameterspridning.

HÖG EFFEKT, LÅG FÖRBRUKNING

Tack vare den bränslesnåla 6-cylindriga AGCO Power 7,4 l dieselmotorn är Logset 6HP GT skördaren det mest ekonomiska valet i jämförelse medandra skördare i samma storleksklass. Den rätt dimensionerade motorn, den välavstämda hydrauliken och det förnyade TOC-MD 2 mätsystemet avlastarmotorn och bränsleförbrukningen hålls därmed på en låg nivå.

ALLT FÖR EN BRA ANVÄNDA­RUPPLEVELSE

Din maskin är så bra som den känns. Vår hytt har rykte om sig att ha bra sikt, mycket utrymme och låga ljudnivåer. Manöverdonen kan konfigureras för att passa alla förares behov. TOC MD2 håller dig uppdaterad med all nödvändig information. Bra balans, bra flyt och tillräckligt med kraft för flera uppgifter samtidigt. Allt som behövs för användaren att lyckas hela dagen. Och vi vet, dagen kan bli riktigt lång!

AVANCERAD TEKNIK

Logsets skogsskördare är ett fenomenalt exempel på modern teknik. Kraftigt stål kombinerat med 200000 rader kod plus de senaste elektriska och hydrauliska innovationerna. Allt är gjort för maximal produktion med rimlig mängd föraransträngning. Allt i ett robust stålskal som är byggt för att hålla och producera.

6HP GT

i ett nötskal

TEKNISK DATA

Egenvikt, kg from18 000 (40 000 lbs)
 
TypAGCO Power 74 LFTN
StegEU Stage V
Effekt vid 1850 rpm, kW170 (230 hk)
Vridmoment vid 1500 rpm, Nm1000
Bränsletank, l600
DEF tank, l40
 
TypHydrostatisk mekanisk
Dragkraft, kN169
Växellåda2 växlar
 
Flöde1 000 rpm, l/minStandard: 190
Hydrauloljetank, l240
 
StyrsystemTOC 2
MätsystemTOC-MD 2
Batterispänning24 V

Säkerhetstestad och godkänd hytt + Roterande och nivellerande

 
Fram600/55-26.5; 710/45-26.5
Bak600/65-34;   700/55-34
 
Kran

Mesera 221H

Lyftmoment, kNm188
Räckviddsalternativ, m8.3/10/11
 
ModellTH45, TH55, TH65
 

Kontakta din lokala återförsäljare för mer information.

features

features

MED UNDERHÅLL I ÅTANKE

Logsets maskiner är byggda för att hållas i gott skick. Flera avancerade lösningar gör underhållet av Logset enkelt: Komponenter och servicepunkter är lättåtkomligt placerade för underhåll. Alla väsentliga komponenter är ..

ANPASSADE MANÖVERDON

Logsets joystick är helt anpassningsbar. Du kan spara varje enskild funktion till den knapp du vill. Vårt mål är att du inte ska behöva flytta handen långt från manöverdonen för ..

VARDE LJUS!

Du kan inte kapa det du inte ser. Optimal belysning tillsammans med bred sikt från Logset-hytten ger dig en bättre, tryggare och säkrare arbetsmiljö. Den snygga och robusta belysningen ger ..

STÄNGNINGSHJÄLP FÖR HYTTDÖRREN

En enkel men bra pryl: Din hyttdörr kan öppnas/stängas med ett finger. Det pneumatiska dörrstängningshandtaget är praktiskt vid arbete på blåsiga dagar eller i branta terränger.

LÅG BRÄNSLEFÖRBRUKNING

All kraft du behöver, med låg bränsleförbrukning. Våra maskiner har gott om kraft att som du kan använda klokt. Allt för att göra det bra för miljön och din ekonomi.

TILT & ROTATION AV HYTTEN

Skördarens hytt anpassar sig efter terrängskillnaderna så att du alltid sitter fintoch rakt. Den justerbara hyttens rotation gör att du har bästa möjliga sikt över dinavverkning.

TOC-MD 2

Logset-maskinerna drivs och styrs av vårt avancerade styrsystem, TOC-MD 2. Exakt mätning, enkel styrning och möjligheten att anpassa layouten på dina manöverdon ger dig ett flexibelt sätt att köra maskinen ..

KRANTILT

Krantilt är ett mycket användbart alternativ vid arbete i krävande terräng. Med krantilt kan du uppnå optimal balans och fällningsriktningen är lättare att styra. Du kan alltid göra raka rörelser, ..

JAG ÄR SMIDIG

Logsets skördare är mycket smidiga. Hjulen följer tätt i spåren och det är även möjligt att göra snäva svängar med bra balans. God smidighet gör det möjligt att skörda små ..

STARKT CHASSI FÖR STARKA MÄNNISKOR

Logsets maskinchassi är starkt baserat på originaldesignen från 90-talet. Den byggdes för att vara den mest hållbara maskinen i skogen. Och ja, vi använder fortfarande några av dessa 30 år ..