8H GTE

STABIL OCH KRAFTIG SKÖRDARE FÖR OMBYTLIG TERRÄNG

Logset 8H GTE skördaren klarar lätt stora och små träd samt ombytlig terräng. 

teknologier

teknologier

VÄLAVVÄGDA KOMPONENTER

Logset 8H GTE skördaren klarar lätt stora och små träd samt ombytlig terräng. Maskinens motor, hydraulik och mekaniska delar är perfektdimensionerade till varandra, vilket gör att Logset 8H GTE skördaren är det optimala valet i jämförelse med andra skördare av samma storlek.

FÖRSTAKLASSIG PRESTANDA MED ÅTTA HJUL

Logset 8H GTE är en stark och stabil skördare. Maskinens åtta hjul tar förarkomforten till en ny nivå och skördarens prestanda är utmärkt i omväxlande terräng. Logset 8H GTE erbjuder dragkraft och stabilitet i branta backar, samt säkerhet på mjuk mark.

ALLT FÖR EN BRA ANVÄNDAR­UPPLEVELSE

Din maskin är så bra som den känns. Vår hytt har rykte om sig att ha bra sikt, mycket utrymme och lågaljudnivåer. Manöverdonen kan konfigureras för att passa alla förares behov. TOC-MD 2 håller dig uppdaterad med all nödvändig information. Bra balans, bra flyt och tillräckligt med kraft för flera uppgifter samtidigt. Allt som behövs för användaren att lyckas hela dagen. Och vi vet, dagen kan bli riktigt lång!

AVANCERAD TEKNIK

Logsets skogsskördare är ett fenomenalt exempel på modern teknik. Kraftigt stål kombinerat med 200000 rader kod plus de senaste elektriska och hydrauliska innovationerna. Allt är gjort för maximal produktion med rimlig mängd föraransträngning. Allt i ett robust stålskal som är byggt för att hålla och producera.

8h gte

i ett nötskal

TEKNISK DATA

Egenvikt, from22 000 kg
 
TypAGCO Power 74 LFTN
StegEU Stage V, EPA Tier 4 final
Effekt vid 1850 rpm214 kW (291 hk)
Vridmoment vid 1500 rpm1 280 Nm
Bränsletank, net495 l
DEF tank40 l
 
TypHydrostatisk mekanisk
Dragkraft190 kN
Växellåda2 växlar
Flöde 1 000 rpm, l/minStandard: 210
 Alternativ: 140+190
Hydrauloljetank, l400
 
StyrsystemTOC 2
MätsystemTOC-MD 2
Batterispänning24 V

Säkerhetstestad och godkänd hytt  •  Tillval roterande och nivellerande hytt med halvautomatisk luftkonditionering

Fram710/45-26.5 (option: 600/55-26.5, 800/40-26.5)
Bak710/45-26.5 (option: 600/55-26.5, 800/40-26.5)
KranMesera 241 H 
Lyftmoment240 kNm
Räckviddsalternativ10,3/11,1 m
 
ModellTH55, TH65, TH75
 

Kontakta din lokala återförsäljare för mer information om andra alternativ.

features

features

DEX (DECELERATE ASSISTENT OCH PROTECTION SYSTEM)

DeX är en intelligent motorbromsassistent som styr skotaren i situationer som kräver högre motorbromsmoment, till exempel vid körning i branta nedförsbackar. DeX förbättrar inte bara säkerheten och komforten för föraren, ..

STÄNGNINGSHJÄLP FÖR HYTTDÖRREN

En enkel men bra pryl: Din hyttdörr kan öppnas/stängas med ett finger. Det pneumatiska dörrstängningshandtaget är praktiskt vid arbete på blåsiga dagar eller i branta terränger.

JAG ÄR SMIDIG

Logsets skördare är mycket smidiga. Hjulen följer tätt i spåren och det är även möjligt att göra snäva svängar med bra balans. God smidighet gör det möjligt att skörda små ..

TOC-MD 2

Logset-maskinerna drivs och styrs av vårt avancerade styrsystem, TOC-MD 2. Exakt mätning, enkel styrning och möjligheten att anpassa layouten på dina manöverdon ger dig ett flexibelt sätt att köra maskinen ..

KRANTILT

Krantilt är ett mycket användbart alternativ vid arbete i krävande terräng. Med krantilt kan du uppnå optimal balans och fällningsriktningen är lättare att styra. Du kan alltid göra raka rörelser, ..

TILT & ROTATION AV HYTTEN

Skördarens hytt anpassar sig efter terrängskillnaderna så att du alltid sitter fintoch rakt. Den justerbara hyttens rotation gör att du har bästa möjliga sikt över dinavverkning.

ANPASSADE MANÖVERDON

Logsets joystick är helt anpassningsbar. Du kan spara varje enskild funktion till den knapp du vill. Vårt mål är att du inte ska behöva flytta handen långt från manöverdonen för ..

STARKT CHASSI FÖR STARKA MÄNNISKOR

Logsets maskinchassi är starkt baserat på originaldesignen från 90-talet. Den byggdes för att vara den mest hållbara maskinen i skogen. Och ja, vi använder fortfarande några av dessa 30 år ..

VARDE LJUS!

Du kan inte kapa det du inte ser. Optimal belysning tillsammans med bred sikt från Logset-hytten ger dig en bättre, tryggare och säkrare arbetsmiljö. Den snygga och robusta belysningen ger ..

SKOTARENS HYTT

En av de rymligaste hytterna på marknaden. En elegant och enkel design byggd med maximal sikt och användbarhet i åtanke. Du kan förresten se alla dina hjul från din Logset-hytt. ..

MED UNDERHÅLL I ÅTANKE

Logsets maskiner är byggda för att hållas i gott skick. Flera avancerade lösningar gör underhållet av Logset enkelt: Komponenter och servicepunkter är lättåtkomligt placerade för underhåll. Alla väsentliga komponenter är ..

LÅG BRÄNSLEFÖRBRUKNING

All kraft du behöver, med låg bränsleförbrukning. Våra maskiner har gott om kraft att som du kan använda klokt. Allt för att göra det bra för miljön och din ekonomi.

galleri

GALLERI