Lasse Aallon vastuulla on Logsetin globaalin huoltoliiketoiminnan kehittäminen. Hänellä on pitkä kokemus metsäkonevalmistuksesta John Deere Forestryn organisaatiossa.

Lasse Aalto aloittaa Logsetin huoltoliiketoiminnan johtajana

Logsetin seuraava kehitysaskel on globaalin huoltoliiketoiminnan kehittäminen.

Pitkän metsäkoneliiketoiminnan kokemuksen myötä Lasse tuo uutta osaamista Logsetille. Strateginen kehitys ja globaalien huoltotoimintojen kehitys ovat uuden huoltoliiketoiminnan johtajan vastuualueena. Huoltopalveluiden laadun varmistaminen sekä asiakastyytyväisyys ovat keskeisiä tekijöitä tulevaisuudessa.

– Olemme innoissamme saadessamme Lassen mukaan tiimiin osaksi kasvuamme. Hänellä on pitkä ja laaja kokemus metsäkonebisneksestä. Huoltoliiketoiminnan nousujohteinen kehitys globaalilla tasolla saa hyvän lisänosteen Lassen myötä,
sanoo Ron Back, Logsetin toimitusjohtaja.
– Yhdessä kehitämme huoltopalvelubisnestä ja asiakaskokemusta kokonaisvaltaisemmaksi.

Lasse Aalto on työskennellyt useilla sektoreilla John Deeren Forestry:llä.
– Tosi hyvä fiilis tulla Logsetille. Varmasti pystyn tuomaan oman panokseni kasvavan yrityksen tarpeisiin, Lasse sanoo. Yhdessä voimme ylittää asiakkaiden odotukset ja asettaa uusia tavoitteita huoltoliiketoiminnan kasvulle.

 

Logset on kasvattanut liiketoimintaa kaikilla sektoreilla maltillisesti. Yli 50 miljoonan liikevaihdon ylläpitäminen jo kolmen vuoden ajan haasteellisesta maailmantilanteesta huolimatta on osoittanut lujaa tahtoa kehittää yritystä eteenpäin. Globaalin huoltoliiketoiminnan kehittäminen on seuraava askel Logsetin kasvussa.

lue myös: