Uusi karttaohjelmisto julkaistaan 2024

Maanantai, 11 joulukuuta 2023

Logset laajentaa digitaalisten ratkaisujen valikoimaansa voidakseen tarjota korkeamman tehokkuuden yhdistettynä kevyempään jalanjälkeen metsätaloudessa.

Hanke on osittain EU:n rahoittama ja sitä toteutetaan yhteistyössä strategisten kumppaneiden kanssa. Tulos on ainutlaatuinen karttaohjelma, joka hyödyntää edelleen koneen tiedonkulkua ja tarjoaa kuljettajalle nopean yleiskatsauksen puulajeista, puumääristä sekä paikoista. Lumi, pimeys ja vuorotyö eivät enää aiheuta huolia, sillä kuljettaja pystyy helposti näkemään jo eteenpäin ohjatut alueet ja suunnittelemaan sekä optimoimaan reittejään. Näin huolehditaan metsäympäristöstä vastuullisemmin.

Nykyinen digitaalinen tuotevalikoima koneen paikannuksella, tuotannon seurannalla sekä koneen valvonnalla vahvistuu edelleen uuden karttaohjelman ansiosta ja tekee arjesta entistä helpompaa ja tehokkaampaa. Ohjelma on StanForD 2010-yhteensopiva ja se lanseerataan vuonna 2024.

VIIMEISIMMÄT UUTISET:

Uusi karttaohjelmisto julkaistaan 2024

Maanantai, 11 joulukuuta 2023 Logset laajentaa digitaalisten ratkaisujen valikoimaansa voidakseen tarjota korkeamman tehokkuuden yhdistettynä kevyempään jalanjälkeen metsätaloudessa. Hanke on osittain EU:n rahoittama ja sitä toteutetaan yhteistyössä strategisten kumppaneiden kanssa. Tulos on

Lue lisää »
METSÄKONEIDEN WINDOWS 7-LAITTEET PÄIVITTYVÄT

Tiistai, 7. marraskuuta 2023 Metsäyhtiöt vaativat Windows 10-yhteensopivaa laiteympäristöä tiedonsiirtoon vuoden 2024 alusta. Vanhat Windows 7-pohjaiset laitteet tulee päivittää ennen vuodenvaihdetta, niin vältytään katkoksilta ja ruuhkilta.Voit tarkastaa Windows-versiosi Windows-valikosta: Windows-valikko >

Lue lisää »