Vasemmalta: CIFQ:n johtaja Jean François Samray / Lavalin yliopiston Nancy Gelinas / Quebecin luonnonvara- ja metsäministeri  Maite Blanchette Vezina / Logsetin hallituksen entinen puheenjohtaja Tapio Nikkanen/ 12H GTE Hybrid ja CIFQ kongressihalli.

ENSIMMÄINEN KOLMESTA KANADAN HALLITUKSEN METSÄKONEESTA ON TOIMITETTU

Friday, 2nd June 2023

Meillä on ilo ilmoittaa että Quebecin hallitus hankkii yhteensä kolme hybridikonetta , jotka vähentävät päästöjä, alentaa kustannuksia ja tehostaa metsänhoitoa. Quebecin luonnonvara- ja metsäministeri Maite Blanchette Vezina ilmoitti virallisesti Logset 12H Hybridin ensimmäisestä toimituksesta CONSEIL DE L´INDUSTRIE FORESTIÈRE DU QUÉBEC:in (CIFQ) kongressissa tällä viikolla.

Tämä on luonnollinen askel pyrittäessä parantamaan metsänhoitoa uusimmalla saatavilla olevalla puunkorjuuteknologialla, joka on myös sopeutunut nykypäivän luonnonvarojen haasteisiin. Ministerin virallisen ilmoituksen jälkeen hän odotti innolla näkevänsä kongressisalin ulkopuolelle pysäköidyn Logset 12H Hybridin ja jopa istui kuljettajan paikalla.

Quebecin luonnonvara- ja metsäministeri Maite Blanchette Vezina Logset 12H GTE Hybridin  ohjaamossa.

CIFQ:n jäsenet ja kongressin vieraat liittyivät ministerin seuraan ja kokoontuivat koneen ympärille. Logsetin jälleenmyyjä Quebecissä, LN-machinerie:n tiimi, vastasi kysymyksiin liittyen hybriditeknologian etuihin.

Logsetin hallituksen entinen puheenjohtaja Tapio Nikkanen, muistutti koko Quebec Hybrid projektin takana olevasta miehistöstä “Minulla on tänään kunnia esitellä teille neljän vuoden projektityön jälkeen ensimmäinen Logset 12H Hybrid Quebecissä, sanoi Tapio ja lisäsi “mottomme Logsetilla: älä anna periksi, tähän projektiin osallistuneet ihmiset tekivät erinomaista työtä erilaisten esteiden kohtamisessa ja hallinnassa, haluan erityisesti kiittää heitä.

Haluamme kiittää Quebecin hallitusta,  CIFQ:ta ja asiakkaitamme luottamuksesta ja mahdollisuudesta,  ja odotamme innolla ensimmäistä tulosta kohti kestävämpää metsävarojen käyttöä Quebecissä.

Yli 15 maata maailmanlaajuisesti  on jo ottanut askeleen kohti kestävämpää puunkorjuuta Logset hybridin avulla.