PASCAL RETY PALASI LOGSETIN MYYNTI- JA MARKKINOINTIJOHTAJAKSI

Pitkän linjan Logset-mies, Pascal Rety, palaa takaisin Logsetille myynti- ja markkinointijohtajan tehtäviin. Yhteensä 13 vuoden historia Logsetilla saa jatkoa, kun Pascal lähtee kehittämään myyntiä.
– Olin välillä Sampo-Rosenlewin maatalouspuolen myynnissä. Se oli antoisa ja hieno seikkailu, pääsin näkemään maailmaa myös metsäalan ulkopuolelta. Metsä on kuitenkin kotini, ja kotiin on aina hyvä tulla, Pascal kertoo.

Pascal Rety (40) on pitkän linjan Logset-mies. Kuvassa juhlavuoden värityksellä varustettu 10F-kuormatraktori.

Liikkuvaan laivaan

Haastavista vuosista huolimatta Logset on onnistunut pitämään liiketoiminnan hienoisessa kasvussa. Viime vuoden liikevaihto ylsi kaikkien aikojen ennätyslukemiin, ja jos positiivinen vire onnistutaan säilyttämään, tulee kuluvakin vuosi päättymään ennätyslukemiin.

– Kasvu on toki pientä, komponenttien saatavuus ja kustannusten raju nousu näyttelevät merkittävää osaa tässä. Mutta haasteellinen maailmantilanne huomioonottaen tämä on ilman muuta torjuntavoitto, kertoo toimitusjohtaja Kari Mikkilä.

– Pascalin paluu on meille loistava asia. Myyntiorganisaatiomme vahvistuu tuntuvasti, ja pääsemme keskittymään paremmin eri markkina-alueiden kehittämiseen.

 

Ympäristö on avaintekijä

– Me uskomme ympäristö- ja energiakysymysten pitävän puun kysyntää edelleen yllä, vaikka ennusteet vaihtelevat. Kyllä tavoitteena on jatkuva kehittyminen, niin tuotteissa kuin markkinoillakin, Pascal jatkaa.

– Ympäristökysymyksissä on pelkkiä voittajia. Vähäkulutuksinen kone säästää niin luontoa kuin kustannuksiakin. Jokainen metsässä työskentelevä haluaa suojella ympäristöä, siitä ei ole epäilystä. Logset valmistaa metsäkoneita, joka tuottavat eniten kuutioita pienimmällä kulutuksella ja päästöillä. Me näemme markkinoilla hybridiharvesterimme nousevan kysynnän. Hybridin lisäksi muukin mallistomme on alusta alkaen hyvin vähäpäästöiseksi rakennettu.

lue myös: